Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Bluestooth @ Galatasaray Lisesi

12 Haziran 2014 Perşembe 17:00
Zorunlu güncelleme: festival, öğrencilere ve mezunlara ücretsiz fakat dışarıdan gelenlere normal şartlarda kapalı; güvenlik sebebiyle. Ne var ki, kapıya vereceğimiz listede ismi yazanlar içeriye girebilecekler. Eventimize katılıyorum cevabı verenleri kapıya ileteceğiz. Bir sebeple bunu konser gününe kadar yapamazsanız muhakkak konserden makul bir zaman öncesine kadar grup üyelerine ulaşın.

Bu yıl 28.si yapılan Galatasaray Lisesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alıyoruz. Etkinlikte belirtildiği gibi saat 5'te programda bize yer verildi.

Evet, 2008'den beri mektebteki 3. konserimiz olacak. Bu durumda kaba bir hesaplama ile ortalamamız 2.3333 sene, 28 ay, 851 buçuk günde bir konser yapıyor. Bu uzun süre zarfında sadece websitemizde yer alanları sayarsak 2 gitarist 2 basçı 1 davulcu 1 vokalist 1 de klavyeci eskitmişiz. Kendilerini hürmetle anar ve selamlarız.

Galatasaray Lisesindeki konserlerimiz bizim için her zaman özel ve unutulmaz olmuştur. Bu defakinin de farklı olmayacağını zannediyoruz. Elbette iş saati.. Biz de orta yaşlı zavallılar izin alarak filan orada olacağız ama boş vaktiniz varsa, erken çıkabilirseniz sizi de bekleriz. Marka güneş gözlüklerimizle hep beraber kendimizi birşey zannederiz.

Şayet buraya kadar okuyan ve orta yaşlı zavallı olmayan varsa, öncelikle teşekkürler. Siz gelin. Blues, rock n roll filan çalacağız. Takılırız.

www.bluestooth.net/
www.twitter.com/Bluestooth

Bizden sonra Atlas ve Bedük var.

Onur Mukannasgil (Davul - SC)
Kaan Tuna (Bas Gitar / Vokal - DR)
Laçin Şahin (Gitar - FR)
Miray Saraçoğlu (Vokal - MR)
A. Sinan Koçak (Gitar/Vokal - DL)

Etkinlik ana sayfası:
www.facebook.com/events/263011997217570/

Yorumlar

Aynı gece