Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

HEDONUTOPIA / KIRKBİNSİNEK

4 Temmuz 2014 Cuma 23:00
HEDONUTOPIA

"Egoist şimdiye kadar suçla kendisini ortaya koymuş ve kutsal olanla alay etmiştir; kutsal olanla ilişkinin kesilmesi ya da daha doğrusu kutsal olandan kopuş genelleşebilir. Bir devrim silinip gider, ama güçlü, pervasız, küstah ve vicdansız, gururlu suçun uzaklardan gelen gök gürültülerine karışan sesini duymuyor musunuz, gökyüzünün olacakları haber verircesine nasıl sessizleştiğini, nasıl karardığını görmüyor musunuz?" (Max Stirner)

www.myspace.com/hedonutopia

KIRKBİNSİNEK

Mayıs 2008'de kurulan Kırkbinsinek Alper Antmen (gitar, vokal), Barış Güvenenler (Çello), Özgür Devrim Akçay (davul, vokal) , Tolga Öztürk (bas gitar) ve Huseinpeyda (görseller) 'dan oluşmaktadır.

Grup müzikal ve düşünsel olarak 60'ların ikinci yarısında ortaya çıkan psychedelic hareketten etkilenmiştir. Grubun müziğinde bu psychedelic etkileşimlerin ve doğaçlama bölümlerin yanı sıra türk ve dünya müziğinden makamlar ve modlar bulunmaktadır. Grubun ismi Charles Bukowski'nin aynı adı taşıyan bir şiirinden yola çıkılarak koyulmuştur.Fakat şiiriniçeriğinin grubun adıyla bir alakası yoktur.

Grup şiirin içeriğinden ziyade Kırkbinsinek'in aynı anda aynı yerde bulunmasının yaratacağı sesten yola çıkarak bu ismi benimsemiştir.

soundcloud.com/kirkbinsinek

kirkbinsinek.bandcamp.com/

Yorumlar

Aynı gece