Beverly Kills Zaman: Her cumartesı - 22:00 Mekan: JazzStop - Taksim - İstanbul Funk, blues, alternative, oldies coverband Beverly Kills Cumartesi">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Beverly Kills @ JazzStop - Taksim - İstanbul

23 Nisan 2006 00:00
Sahnede: Beverly Kills
Zaman: Her cumartesı - 22:00
Mekan: JazzStop - Taksim - İstanbul

Funk, blues, alternative, oldies coverband Beverly Kills Cumartesi günlerinizi en eğlenceli şekilde geçirmeniz için Jazz Stop'ta 22:00 - 00:30 arası sahne alıyor.

Yorumlar

  • Bu grubu şiddetle tavsiye ediyorum. Onlarla, dinlediğiniz müzikten inanılmaz keyif alıyorsunuz..Başarılar ve sevgiler..
    Üye
    shakras
    Tarih
    19 Nisan 2006 00:00
  • Selam Taner abi. Seninle ilgili her gelişmeyi objektifonline.com dan takip etmeye çalışıyorum. Ancak bir türlü tanışmaya fırsat olmuyor.Abi eğer objektif dışında biyerde çıkıyorsan lütfen yazarmısın bana sağol.
    Üye
    mertizli
    Tarih
    6 Nisan 2006 00:00
  • Merhaba. Taner öyle diyorsa öyledir. Taner benim hayatımda gördüğüm en yetenekli ve sahneye çok yakışan özellikle bateriye çok yakışan bir müzisyen. Beverly Killsi dinlemeye en yakın zamanda gideceğim. Bu arada Taner? Nasılsın? Çok özledik seni. Türkrock.com ada yazmıyorsun artık? :(
    Üye
    gulhaneserben
    Tarih
    6 Nisan 2006 00:00
  • Grubun şarkı seçimleri ve performansı çok iyi. Severek dinledim. Vokalist Murat Hiçdönmez henüz kendinin farkında olmayan kaliteli ve karizma bir vokalist.

    TÜM MÜZİK SEVERLERİ CUMARTESİ GÜNLERİ "Beverly Kills'i" DİNLEMEYE DAVET EDİYORUM.

    Saygılarımla; Taner KESER.
    Üye
    Taner Keser
    Tarih
    6 Nisan 2006 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler