Björk yeni bir filmde yer alacakmış. Karanlıkta dans adlı ödül aldığı filmden sonra bir daha oyunculuk yapmayacağını söylemişti ama, bakalım. Zaten filmi">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Björk'ün Yeni Sinema Filmi

24 Ocak 2006 00:00
Björk yeni bir filmde yer alacakmış. Karanlıkta dans adlı ödül aldığı filmden sonra bir daha oyunculuk yapmayacağını söylemişti ama, bakalım. Zaten filmi de kocası çekiyormuş. Film müziklerinde ise Björk pek yer almıyormuş 2006 nın ortalarında film gösterime girecekmiş. Türkiye'ye gelir mi bilmem?

Yorumlar

  • zamanında ibrahim tatlıses, ferdi tayfur da filmler çekip, yönetmenlik yapmışlardı. elin oğlu kızı yapınca güzel, bizimkiler yapınca kötü. sevmiyorum bu yobaz mantığı.
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    7 Mart 2006 00:00
  • ilk filmi konu bakımından her ne kadar arabesk olsada, müzikal açıdan fena bir film değildi bence... bakalım ikincisi nasıl...?
    hoşçakalın...
    Üye
    Paranoya
    Tarih
    6 Mart 2006 00:00
  • film Türkiye prömiyerini ifistanbul kapsamında ayın 17sinde yapacak.festivalin 'özel gösterim'kısmında DRAWING RESTRAINT 9 adıyla izleyecez, parmakları yer vaziyette bekliyorum bu diyalogtan yoksun filmi.bana kim ki duk sinemasını anımsattı bu haliyle..
    Üye
    sui_cide
    Tarih
    6 Şubat 2006 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler