Kolpa Dem Zaman: 17 Mart 2006 Cuma Mekan: Olimpia Wish - Taksim - İstanbul Fiyat: 17,5YTL (biletix) - 15 YTL (kapıda) Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kolpa & Dem @ Olimpia Wish - Taksim - İstanbul

9 Mart 2006 00:00
Sahnede:
Kolpa
Dem
Zaman: 17 Mart 2006 Cuma
Mekan: Olimpia Wish - Taksim - İstanbul
Fiyat: 17,5YTL (biletix) - 15 YTL (kapıda)
Bilet: biletix.com

Kolpa
Kolpa, ortaokuldan arkadaş olan Bora Yeter ve Dinçer Çetin tarafından Kasım 2003'de kurulmuştur. Barış Yurtçu'nun da gruba katılımıyla son halini almıştır. Taksim’de bir çok mekanda sahne alan grup, müzik çalışmalarına son hız devam etmektedir.
Barış : Vokal & Gitar
Bora : Bas
Dinçer : Gitar & Vokal

DeM
DeM, 2003 yılının Eylül ayında Ankara’ da Göktuğ Şahin (Vokal/Gitar) ve Özgür Özayvaz (Gitar) tarafından kuruldu. Alternatif Rock tarzında Türkçe beste ve yabancı cover parçalar yorumluyan DeM; İlk Etapta büyük beğeni toplayan 5 parçalık bir demo albüm yayınladı, DeM'e Baris Yetkin (Vurmalılar) Can Caner (Bas Gitar/Geri Vokal) katılarak stüdyo çalısmalarına başladılar, daha sonra Özgür Özayvaz ve grup yollarını ayırır ve yerine Volkan Aköz (Gitar/Geri Vokal) gruba katılır.

Grup Ankara’ da çeşitli barlarda Them adı altında konserler vermeye başlar, bir süre sonra ) Can Caner (Bas Gitar/Geri Vokal) yerine Ertuğrul Kulaksızoğlu(Bas Gitar/Geri Vokal) gelir, ve DeM şuanki kadrosuna kavuşur.

Yorumlar

Taze haberler