Dinar Bandosu ve Clique Zaman: 16 Mart 2006 Perşembe - 21:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 10 YTL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dinar Bandosu ve Clique Konseri @ Balans Taksim İstanbul

14 Mart 2006 00:00
Sahnede: Dinar Bandosu ve Clique
Zaman: 16 Mart 2006 Perşembe - 21:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 10 YTL
Bilet: Biletix ve Stüdyo Frekans

Arka sokaklardan yükselen rock çığlıkları serisinin dördüncüsü Dinar Bandosu ve Clique ile devam ediyor. 16 Mart Perşembe akşamı Balans sahnesindeki konserin DJ’i Hakan Tamar.

Dinar Bandosu

2003 Mart’ında Ali Ece ve Kerem Tansever tarafından kurulan Dinar Bandosu, ilk olarak Syd Barrett’ın Vegetable Man serisinde Türkiye’yi temsil etti. Daha sonra 2005 yazında Belçika’da “İstanbul için İsyan Vakti” adlı EP’sini yayınladı. Ali Ece (gitar), Yılma Karatuna (davul, darbuka, bendir, kaşık), Asaf Zeki Yüksel (ney, trompet, saksofon, geri vokal), Burcu Öztaşkın (bas) ve vokalde Aslı 888’den oluşan kadrosuyla Frekans Müzik bünyesinde çalışmalarını sürdüren sanat çetesi Dinar Bandosu, 16 Mart gecesi Balans’ta saykodelik/funk etkileşimli müziği ve görsel şovuyla karşınızda olacak.

Clique

Dinar Bandosu’ndan önce sahne alacak olan post-punk/new wave etkileşimli elektronik müzik grubu Clique, 2005 Kasım ayında Utku Öğüt (vokal, gitar, synth/ritim programlama) Yiğit Ertan (gitar, vokal, bas, ritim programlama) ve Tolga Ayıklar (bas, synth/ritim programlama) tarafından kuruldu. Clique, repertuarında beste ağırlıklı olmak üzere müzikal açıdan yakın durdukları grupların parçalarını da bulundurmakta.

Yorumlar

  • dün balansta izleme şansını bulduğum ve iyi yerlere gelecek gibi görünen müziği ve üyeleri ilginç grup. özellikle vokalistlerine hasta kaldım, sesi muhteşem. davulcuyu da tebrik etmek lazım.
    türkiye de böyle değişik sound lu gruplarla tanışmak çok güzel, bence görülmesi ve dinlenilmesi gereken farklı bir grup. duyduğuma göre 18 marta da bursa çaçaronda çıkacaklarmış, bursadaki arkadaşların kaçırmamasını öneririm.
    Üye
    galaxies
    Tarih
    17 Mart 2006 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler