Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gitarın Asi Çocukları @ Balans - Taksim

7 Nisan 2006 00:00
Zaman: 11 Nisan 2006 Salı - 21:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 10 YTL

Gitarın Asi Çocukları 5, 11 Nisan Salı akşamı Balans'da.

Akın Eldes, Ayhan Orhuntaş, Bülent Özdemir, Batu Mutlugil, Bora Gencer, Bertuğ Sağınç, Cahit Berkay, Cengiz Köroğlu, Can Alper, Can Güney, Cihat Akyıldız, Demirhan Baylan, Engin Tümer, Emre Karabulut, Gür Akad, Gültekin Kaçar, Kerim Çaplı, Murat Çelik, Nejat Yavaşoğulları, Namık Nağdaliyev, Orhan Atasoy, Orhan (Solak) Ünal, Süleyman Bağcıoğlu, Serdar Ateşer, Serdar Öztop, Tarkan Mumkule, Taner Ayan, Tansel Küçük Seyhan, Yavuz Çetin, Haydar Ergülen, K.İskender, Engin Turgut, Abdullah Eraslan, Nur Saka, Süheyla Taşcıer, Solmaz Aksoy, Turgut Toygar, Salih Aydemir, Hüseyin Alemdar, Ahmet Can Akyol, şiirleriyle ve Hip hop'ın öncülerinden "JönTürk", genç gitaristlerden Ali Can Turgut, Cemil Eğilmez, Tiyatrocu Renan Bilek ve genç gruplardan "SuperEgo" ilk çalışmasının yayınlanacağı albümden şarkılar seslendirecek.

Yorumlar

  • sürekli iki riff duymaya alışmış metal kulakların super-ego adlı gurubun müziğine anlam verebilmesi garip kaçardı zaten, gecede ben de vardım, super-ego yu dinledim ve çıktım, sonradan öğrendim ki çok ta iyi yapmışım
    Üye
    brujita
    Tarih
    14 Mayıs 2006 00:00
  • bu yazıları yazan şahsiyetler suç işliyorlar bunu farkındalar mı? Bi sorunun varsa bunu şahsa yansıtınız. Usta demek bu mu demek?
    Üye
    soloego
    Tarih
    7 Mayıs 2006 00:00
  • O gece bende bu organizasyondaydım..Can Güney gibi usta gitaristler sıra beklerken gerizekalı akın ok denilen kişinin gitar çalmayı bile bilmeyen çoluk çocuğu hngi maksatla sahneye çıkarttığını çok merak ediyorum..Bu beyinsiz adamı ilk gördüğüm yerde dövücem..Ordaki bütün izleyici ve müzisyenlere çok büyük terbiyesizlik yapıldı..Birilerinin bu adama iyi bir ders vermesi lazım..
    Üye
    selimkesen
    Tarih
    14 Nisan 2006 00:00
  • Dün gece oradaydım. Rezalet bir organizasyondu. Sahnedeki Akın Ok isimli zat-ı muhteremi oraya çıkartmak kimin fikriyse o kişiyi alnından öpmek lazım, herhalde kendi fikridir yoksa başka birinin buna cesaret ederek Balans gibi bir mekanı böylesine rezil edeceğini zannetmiyorum.

    Organizasyondaki sahneye çağırılan sanatçıların ortalarda gözükmemesi, anfilerin patlamış olması gibi yetersizlikleri bir kenara bırakalım, bunlar her zaman olabilir ne de olsa. Ama bu adamın yaptığı saygısızlığı ben hayatımda hiç bir yerde görmedim şimdiye kadar. Sahneye çıkıp izleyiciye "zaten bedava gelmişsiniz konser izliyosunuz, alkışlayacaksınız" diyebilen bir kişiymiş kendisi. İlerleyen dakikalarda ise yukarki katta kaybolan bir mikrofon yüzünden bütün seyirciyi azarladı. Aynen şöyle dedi, ben ne demek istediğini hiç anlamadım: "Yukardan bir mikrofon gitmiş. Bakın arkadaşlar burda yanlış şeyler yapıyosunuz. Bir şeyleri almak istiyorsanız alın" (?) Birileri tepki gösterdiler buna, onlara ise şöyle cevap verdi kendisi: "Arkadaşım ben sana mı söylüyorum beaa". Daha sonra ufak bir kavga çıkar gibi oldu ve sahneye doğru ilerleyen badigardları gördük.

    Beyefendi herkesi hırsızlıkla itham ediyor, tepki gösterince de mahalle delikanlılığı yapıyor. Ben inanamadım böyle bir şeye..

    Bu aşağılanmaya ve azar işitmeye daha fazla katlanamadım ve çıkıp gittim. Daha sonra konserler devam etti mi, yoksa herkes benim gibi çıkıp gitti mi bilmiyorum ama umarım millet koyun gibi oturup sahnedeki ne idüğü belirsiz şeyi izlememiştir. Bu organizasyonun da bir daha yapılabileceğini hiç zannetmiyorum.
    Üye
    Nem
    Tarih
    12 Nisan 2006 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler