Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

27.Ege Üniversitesi Bahar Şenliği...

21 Nisan 2006 00:00
27.Ege Üniversitesi Kültür Sanat ve Spor Şenliği Amatör Grup Konserleri başvuruları başlamıştır.

:: Konserler 15 ve 19 Mayıs Tarihlerinde Kapalı Spor Salonunda 2 gün olacaktır! Geçen sene şenlik süresi 5 gün idi ve başvuran grup sayısı 100 olup yaklaşık 25 grup sahne alabilmiştir. Bu sene şenlik tarihi belirtiğimiz gibi, açık havada değil kapalı spor salununda 2 gün olacaktır. O yüzden başvuran gruplardan ancak 10 ya da 8 grup sahne alacaktır.

:: Gruplar biyografi, demolarını (kanal,hücum kayıt vb.)grup üyelerinin birer vesikalık fotoğrafları ile başvuru için gereken formu doldurup E.Ü. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na veya E.Ü Rock Topluluğu tarafından kurulacak standlara teslim edeceklerdir.

:: İl dışından başvuru yapacak gruplar posta ya da mail yolluyla 'başvuru formunu' doldurup başvurularını yapabilirler. Mail yolu ile de demo öreneklerini ya da parçalarını iletebilirler. Posta yolluyla başvuru yapacak gruplar için adres:

Ege Ünv. 'ROCK TOPLULUĞU' E.Ü. Sağlık
Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Ege Üniversitesi Kampüsü 35040 Bornova-İZMİR

:: Başvuru formuna

E.Ü. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Bürosundan Süeda Yalman’dan veya

Açılacak Rock Topluluğu standlarından ulaşabilirler.
Son Başvuru Tarihi: 05 Mayıs ‘06

NOT:
(*) Konser verecek gruplar, demoların değerlendirilmesi sonucunda belirlenecektir. Başvuran grupların sahne alacakları garanti değildir. Grupların sahne alıp alamayacakları şenlik tarihinden en geç 4-5 gün önce açıklanacaktır. Bu nedenle iletişim numaralarının tam verilmesi gerekmektedir. Ulaşılamayan gruplar listeden çıkarılacaktır. (Aynı zamanda sahne alacak grupların
listesi www.egerock.toplulugu.com ve http://sksdb.ege.edu.tr adreslerinde de duyurulacaktır.)

(**) Demoda yer alan şarkılar playlistte geçmesi gerekmektedir.
(***) Her grubun toplam sahne süresi sound-check dahil 1 saattir.
(****) Sahne alacak grupların o günkü hava şartları ya da teknik arızalardan dolayı çıkamama, erteleme, iptal edilme veya süre kısıtlanması olasılıkları vardır. Bu formu doldurmakla
şenlik(konser) görevlerinin bu durumlarda verecek kararlarını koşulsuz kabul etmiş sayılmaktadırlar. Aynı şekilde başvuran grupların E.Ü Rock Topluluğu tarafından belirlenen komitenin, demoların değerlendirmesinde yapılan standartlarını kabul etmiş sayılmaktadır.

Bilgi almak için [email protected] adresinden yararlanabilirsiniz.

Yorumlar

Taze haberler