Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Nokia Supersound'da halk oylaması baslıyor!!!

8 Ağustos 2006 00:00
Sevgili arkadaslar ve boiL maRiod dinleyicileri:

Yaklasık 3 yıldır bu isle ugrasan ve emek veren bir topluluk olan boiL maRiod,bu 3 yılın sonuda yaptıgı calısmalar ve üretikleriyle kendini büyük bir organizasyon olan Nokiasupersound adlı yarısmaya katılıcak kadar yeterli görmüstür ve ilk bestesi olan Gözyasları adlı eseriyle bu yarısmaya katılmıstır.Yarısmanın formatına göre ilk etapta yapılcak olan eleme halk oylamasıyla(ayrıntılı bilgi asagıda)yapılıcaktır.Biz de bu halk oylamasında www.nokiasupersound.com adlı siteye üye olup bize oylarınızla destek vermenizi istiyoruz.Lütfen bu istegimizi karsılıksız bırakmayın,tesekürler...


www.nokiasupersound.com


Yarısmaya katıldıgımız eser olan Gözyaslarını dinlemek icin:
http://www.hemenpaylas.com/download/1074185/Gozyaslari.mp3.html






YARISMA HAKKINDA

Nokiasupersound'a eser kabulu 31 Ağustos gecesi saat 00.00 itibariyle sona erecek.
1 Eylül, 10:00'dan itibaren halk oylaması başlayacak. Siteye üye olan herkes, oluşturduğu playlistlerin yanı sıra, kendi ilk 10 listesini de yapabilecek. Oylamanın adil bir şekilde gerçekleşmesi için, müzikseverlerin oluşturdukları ilk 10 listeleri sonuca etki edecek. 10 finalist belirlendikten sonra ise, her katılımcıya 1'den 10'a kadar puan verme yoluyla, halk oylaması sonlanacak. Şarkıları sizinle birlikte dinleyen jüri yanında, siz müzikseverlerin hazırladığı ilk 10 listeleri veya verecekleri puanlar da, sekizinci jüri oyu gibi işleyecek.

Eylül ayı boyunca devam edecek oylama sonunda yarışmacı sayısı 100'e düşürülecek. Ekim ilk 40, Kasım ise ilk 10'un oylanacağı aylar olacak. Aralık'ta ise 10 finalist ve yarışmanın birincisi açıklanacak.




http://www.boilmariod.anatolianrock.com/dosyalar/haber_resimleri/kucuk/525_1155043274.jpg

Yorumlar

Taze haberler