Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Feeder, Prodigy, Green Day'den Haberler

11 Haziran 2004 00:00

Görünen o ki yeni Feeder albümü için çok fazla beklemeyeceğiz. Grant Nicholas, 2002’de çıkan "Comfort In Sound"u takip edecek albüm için şimdiden 14 şarkı yazmış bile. Stüdyoya gitmeden önce bunları yirmiye tamamlamak niyetindeki Nick, yıl bitmeden albümün hazır olacağını söylüyor. Sözlerin çoğu tatilde yazılmış, yani deniz, kumlar ve güzel kızlar hakkında şarkılar bekleyebiliriz.

Prodigy’nin yeni albümünün kokusu da yavaş yavaş gelmeye başladı. Prodigy 1997’den beri stüdyo albümü çıkarmadı biliyorsunuz, 2002’de çıkan single "Baby’s Got a Temper" albümden sayılmıyor elbette. "Always Outnumbered, Never Outgunned" bitti ve Ağustos’ta çıkacak deniyor. Albümde Keith ve Maxim’in hiç şarkısı yokmuş ancak bir parçada Juliette Lewis vokal yapıyormuş.

Son olarak Green Day. Dört yıldan beri yeni albüm çıkarmayan üçlü, manidar isimli "American Idiot"u 14 Eylül’de raflara serecekmiş. Yeni şarkılar, No Doubt ve Foo Fighters’ın da katılacağı muhtemel "Rock Against Bush Vol.2"de çalınacakmış. Bu arada gruptan Mike Dirnt ve Tre Cool bir de film çeviriyormuş.

Yorumlar

  • GREEN DAY le ilgili bi haber çok şaşırdım
    Üye
    carettacaretta
    Tarih
    2 Ekim 2004 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler