Gri'ff Scarlett Zaman: 18 Kasım 2006 Cumartesi - 20:00 Mekan: Gar Bar - İstasyon - Eskişehir Fiyat: Tam: 7.5 ytl Öğrenci:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Pink Floyd Gecesi @ Gar Bar - İstasyon - Eskişehir

11 Kasım 2006 00:00
Sahnede: Gri'ff
Scarlett
Zaman: 18 Kasım 2006 Cumartesi - 20:00
Mekan: Gar Bar - İstasyon - Eskişehir
Fiyat: Tam: 7.5 ytl
Öğrenci: 5 ytl
Kapıda: 5 ytl
Kombine: 5 ytl
Bilet: Etkinlik girişi

Efsanevi grup Pink Floyd'u anma, öğrenme, yaşama ve hissetme amacıyla düzenlenen organizasyon ses sistemi, lazer şovları ve sahne alan grupları ile Pink Floyd'a yakışır bir incelikle hazırlandı. Gece 19:00'da The Wall filmini izlemek isteyenler için The Wall gösterimi ile açılacak. Asıl başlangıç saati olan 20:00 itibari ile program Pink Floyd belgeseli, Gilmour solo konseri, yayınlanmamış videolar, Roger Waters Istanbul konser videosu, Live 8 görüntüleri, Syd Barret'ı anma, "Gilmour" On an Island album kayıt videoları şeklinde akıp gidecek. 22:30'da Scarlett'in sahne almasıyla gece devam edecek. 45 dakikalık performans sonrası Gri'ff sahneyi devralacak ve potpori şeklinde gelişen Pink Floyd repartuarı ile geceyi sonlandıracak.

Yorumlar

  • Gece ile ilgili bağzı küçük ayrıntılar vermek istiyorum

    sahne alacak gruplar gece için hazırlıkalrını sürdürüyorlar. konserden bir gün öncesi Stüdyo Sert'te son konser provası alınacak. Gruplar tam hazır olduklarını hissedinceye kadar provalarını sürdürebilecekler. Grupların rahat çalışması ve performansa iyi hazırlanması için provalardan ücret alınmayacak

    Gece ile ilgili birkaç detay daha iletelim.

    Roger Waters istanbul konserini kaçıranlar ya da tekrar o heyacanı hissetmek isteyenler için konserden videolara yer verilecek. Ayrıca David Gilmour'un Times nehri üzerindeki yüzen stüdyosuna misafir olacağız. Pink Floyd'un 741 hafta listelerde kalan muhteşem albümü "Dark side of the moon" belgeseli bize albüm yapım aşamasını hissetirecek. Albümün ses mühendisi Allen Persons Mixer başında belgesel boyunca gözükecek ve albümün inceliklerinden bahsedecek. Syd Barret ile ilgili çok ilginç videolar göreceğiz. David Gilmour'dan Kate Bush ve arkasında muhteşem bir orkestra ile birlikete "Comfortably Numb" yorumunu dinleyeceğiz. The Wall filmi ise geceye erken gelenleri dev ekranda büyüleyecek. Bunların dışında yeni nesil grupların Pink Floyd cover videolarına gecede yer verilecek. Mesela Alice In Chains ve Rage against the machine'ınortak bir çalışma ile Faculty filmi için çektikleri The Wall klibi ilgi çekici olacak.

    birde teknik yönden bakarsak gecede toplam 10 bin watt gücünde ses sistemi kurulacak. Canlı performkans sırasında 3 renkli lazer ve sis şovu yapılacak.
    Üye
    ecolips
    Tarih
    13 Kasım 2006 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler