Nathalie Stutzmann Zaman: 28 Şubat 2007 Çarşamba - 20:00 Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul Fiyat: 1.Kategori: 55,50 YTL ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Nathalie Stutzmann @ İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul

25 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Nathalie Stutzmann
Zaman: 28 Şubat 2007 Çarşamba - 20:00
Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul
Fiyat: 1.Kategori: 55,50 YTL
2.Kategori: 45 YTL
3.Kategori / Tam: 33,50 YTL İnd: 28,50 YTL
Bilet: biletix.com

7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- İndirimli biletler öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileri ile İş Bankası iştirakleri çalışanları için ve sadece III. kademe için geçerlidir. Virtuoso!

"Stutzmann ile Kış Yolculuğu"

NATHALIE STUTZMANN, kontralto
INGER SÖDERGEN, piyano

Kendi neslinin en çarpıcı vokal dehalarından biri sayılan ve bugüne kadar elliye yakın CD kaydı yapan kontralto Nathalie Stutzman, resital programlarının olduğu kadar, konser ve opera sahnelerinin de vazgeçilmez isimlerinden biri. Alman Schallplatten Kritik, Fransız Diapason d'Or, Japonya Plak Akademisi ve Grammy'nin de arasında bulunduğu birçok ödülün sahibi olan Stutzmann, belli başlı opera salonlarının değişmez sanatçılarındandır. Özellikle Alman lied’leri ve Fransız şarkılarının en beğenilen yorumcularından biri sayılan sanatçının barok, klasik, romantik dönemlerin yanı sıra, 20. yüzyılı da kapsayan geniş repertuarı onu neslinin en iyi şancılarından biri yapmaktadır.

Stutzmann, Seiji Ozawa, Sir John Eliot Gardiner, Sir Simon Rattle ve Christoph von Dohnanyi gibi şeflerin yönetiminde seçkin orkestralarla göz alıcı konser programları gerçekleştirmektedir. 1994'ten beri birlikte çalıştığı İsveçli piyanist Inger Södergen ile dünyanın belli başlı müzik başkentlerinde sayısız resital programı gerçekleştiren Nathalie Stutzmann, Fransız Sanat ve Edebiyet Şövalye nişanıyla onurlandırılmıştır. Paris'te doğan ve annesi Christine Stutzmann'la müzik eğitimine başlayan sanatçı, Paris’teki Lirik Opera Sanatı Okulu'nda Hans Hotter'le Alman lied eğitimi aldı. Stutzmann aynı zamanda çok iyi bir piyanist, fagot yorumcusu ve oda müzisyenidir.

Program
F. SCHUBERT: "Winterrreise"

Yorumlar

Taze haberler