El Circulo Magico (Sihirli Halka) Zaman: 10 Şubat 2007 Cumartesi - 20:00 Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

El Circulo Magico @ İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul

8 Şubat 2007 00:00
Sahnede: El Circulo Magico (Sihirli Halka)
Zaman: 10 Şubat 2007 Cumartesi - 20:00
Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul
Fiyat: 1.Kategori: 66 YTL
2.Kategori: 55,50 YTL
3.Kategori / Tam: 45 YTL İnd: 35 YTL

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- İndirimli biletler öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileri ile İş Bankası iştirakleri çalışanları için ve sadece III. kademe için geçerlidir.
Bilet: Biletix.com

EL CIRCULO MAGICO
Sihirli Halka

Nieves Diaz, vokal
Eos Gitar Dörtlüsü
Ricardo Espinosa, perküsyon
Flamencos en Route, dans grubu

Bir daire düşünün, sınırları içinde ihtiyacı olan tüm sihri barındıran. Bir sanat performansı düşünün, içeriği ve sunumuyla dünya izleyicisinin ilgisini ve takdirini kazanan… El Circulo Magico ile tanışın, projelerine "Sihirli Halka" adını koyan, Flamenko kültürünü müzik, dans ve şiirin mükemmel birleşimiyle dünyaya sunan bu uluslararası sanatçı grubunun büyüsüne siz de kapılın. 2005'te Lucerne Festivali'nde ilk performansını gerçekleştiren El Circulo Magico'nun başarısının en büyük sırrı, üç büyük yorumcuyu Endelüs tarihinden felsefi eserleri sahnelemek üzere dairesinin içine almış olması; yeni akım Flamenko'nun müthiş yorumcusu Nieves Diaz vokalleri, perküsyoncu Ricardo Espinosa ile eşleşen Eos Gitar Dörtlüsü müzikleri, Flamencos en Route da özgün koreografi ve danslarıyla güçlerini birleştiriyorlar.

Oda müziği havasında başlayan El Circulo Magico gösterisi dans hareketleriyle faklı bir boyut kazandıktan sonra, İspanyol geleneklerinden esinlenen Lorca'nın şiiri ve de Falla'nın besteleriyle hayat bulan vokal ile birleşiyor ve ortaya çıkan muhteşem gösteri izleyicinin beğenisine sunuluyor.

Yorumlar

Taze haberler