Grup 84 Vurgun Ekinoks Drednat Zaman: 18 Mayıs 2007 Cuma -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Grup 84 & Vurgun & Ekinoks & Drednat @ Bilkent Üniversitesi Konser Salonu

3 Mayıs 2007 00:00
Sahnede:
Grup 84
Vurgun
Ekinoks
Drednat
Zaman: 18 Mayıs 2007 Cuma - 18:30
Mekan: Bilkent Üniversitesi Konser Salonu - Bilkent - Ankara
Fiyat: Tam: 7,50 YTL
Bilet: biletix.com

Altı Nokta Körler Derneği ve Altı Nokta Körlere Hizmet Vakfı 1950 kurulmuş ve 1958 yılında Bakanlar Kurulu Kararıyla Kamu Yararına Dernek Statüsünü kazanmıştır.

İş ve İşçi Bulma Kurumu ile işbirliği halinde pek çok görmeyenin istihdamını gerçekleştiren Vakıf , yoksul ve çalışkan görme engelli öğrencilere burs olanakları sağlamakta; beyaz baston, braille ve konuşan saat, konuşan bilgisayar gibi araç gereçleri yurt dışından temin etmektedir. Çeşitli seminer, panel ve konferanslarla, eğitici broşür ve kitaplarla; basın, radyo ve televizyon programları ile halkın görme engelliler konusundaki eğitimine katkıda bulunan Vakıf; okuma-yazma, bağımsız hareket ve meslek kazandırma kursları düzenleyerek, görme engellileri eğitmekte ve toplumla bütünleştirmeye çalışmaktadır.

Vakfımız; ülkemizdeki görme özürlülere verilen eğitim, rehabilitasyon ve istihdam hizmetlerinin arttırılması ve yurt genelinde yaygınlaştırılması amacıyla Ankara'da Türkiye'nin ilk ve tek özel rehabilitasyon ve tedavi merkezi olacak "Altı Nokta Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezi"nin yapılmasını planlamıştır.

Söz konusu merkezin inşaatı ve mevcut yürüyen hizmetlerimiz için gerekli olan finansmanın sağlanması amacıyla, çeşitli kampanyalar ve kamuya açık çalışmalar yapılmaktadır.

Bu kapsamda her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilecek olan ODEON KONSERLERİ'nin bu yılki katılımcıları Grup 84, Vurgun, Ekinoks ve Drednat gruplarıdır.

Yorumlar

Taze haberler