Chloé (Kill The DJ) Zaman: 8 Haziran 2007 Cuma - 22:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 20 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Chloé (Kill The DJ) @ Balans - Taksim - İstanbul

5 Haziran 2007 00:00
Sahnede: Chloé (Kill The DJ)
Zaman: 8 Haziran 2007 Cuma - 22:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 20 YTL
Bilet: biletix.com

Chloé

Acid house'dan elektroya uzanan, sıcak ve tribal seslerin hakim olduğu özgün tarzıyla Fransa'nın dans müziğine hediyelerinden biri olan Chloé, 8 Haziran Cuma akşamı Balans Tonique'te pikapların başına geçiyor.

1995'ten bu yana DJ ve prodüktör olarak müzik kariyerine devam eden Chloé, Paris müzik sahnesinin yıldız DJ'leri arasında yer alıyor. Halen Paris'te "Guest Off" ve "Underpressure@Pulp" gecelerinin ev sahibeliğini yürüten sanatçının kendini tanıtması ise "Mezzanine de l'Alcazar" için yaptığı remiks albümle oldu.

Chloé, 50 binin üstünde satış yapan albümün sonrasında, ünlü "Panik" gecelerinin de resident DJ'i oldu. Prodüktör olarak işlerini ve güçlü müzikal altyapısını Karat'la yaptığı anlaşma ile sunma fırsatı bulan Chloé, ilk single'ı “Eurosoft"u 2002 yılında yayınladı.

Chloé, yaratıcılığını gösterme fırsatı bulduğu "I Hate Dancing" miks albümünün başarısını, 2006 yılında Ivan Smagghe ile birlikte yayınladığı "Kill The DJ Introducing The Dysfunctional Family" isimli miks albümüyle pekişirdi ve Avrupa müzik sahnesindeki yerini sağlamlaştırdı.

Yorumlar

Taze haberler