Corey Taylor'un bir Alman dergisine verdiği röportaj şöyledir: "Slipknot ve Stone Sour'un">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Corey Taylor Anthrax'ta

26 Haziran 2007 00:00

Corey Taylor'un bir Alman dergisine verdiği röportaj şöyledir:

"Slipknot ve Stone Sour'un ön adamı Corey Taylor Anthrax ile yeni stüdyo albümlerinde çalışmayı kabul etti. Taylor almanların Rock Hard dergisindeki röportajında Anthrax'ın yeni vokali olması ihtimalinden söz etti. Corey, "Bu çarpık bir konu. Şu anda hiç bir şey söyleyemiyorum çünkü sadece bunlar hakkında konuşuldu. Bu adamlarla gerçekten iyi arkadaşım. Bir şaka gibi başladı. Daha sonra bunun hakkında daha fazla konuştuk. Normal halinden daha önemli oldu. En azından onlara albümde yardım edeceğim. Bunun gerçekleşmesi bir hayal gibi. Anthrax benim favori gruplarımdan. Biz sadece bebek adımlarını atıyorduk. Beraber 8 veya 9 şarkı üzerinde sözlerimin olduğunu biliyorum, ve gerçekten onlar için yazılmış olan bir şarkıya verdiğim bir müzik var öncesinde bu tür şeyler oldu işte. Sonrasında kendime döndüm ve o sözleri kendim için yazdım. Fakat şu anda kesin bir şey yok. Bu da sadece ilerleyen zamanlardan kulağımızdan çalıp neler olacağını beraber göreceğimiz şarkılardan birisi. Yani kesin hiç bir şey yok. Konuştuğumuz bir şey bu, ve de yapmak istediğimiz bir şey. Fakat şu anda 2 tane büyük grubum var. Anlaşılan uyumaya yeterli zamanım olmayacak gibi diğer grubu yalnız bırakmamak için. Bu periyotta meşgul olacağım. Benim üzerinde düşünmelerinden bile çok onurlandım. Bu insanlar büyürken dinlediğim kişiler, bu adamlar benim ana prensiplerimdeki özel ayrıcalıklı kişiler. Bana bakıp şöyle dediler "Biliyormusun senin gibi biriyle çalışmaktan inanılmaz mutlu olacağız". Bu büyük bir iltifat. Böyle şeyler hayatımda uzun bir yola girdiğimi hissetmemi sağlamakta".

Anthrax eski vokali Joey Belladonna ile Ocak'ta ayrıldıklarını duyurdu, 2 yıldan az bir süreliğine grubun 25. yıl turundan sonrasına kadar. Yerini alacak olan vokal gitarist Scott Ian'e göre resmi olarak Haziran sonunda açıklanacak.

Yorumlar

  • joey dön ne olur...
    Üye
    jump_pogo_jump
    Tarih
    8 Eylül 2007 00:00
  • bakacağız artık.
    Üye
    Tom Araya
    Tarih
    20 Ağustos 2007 00:00
  • olamaz yaa belladona'yı bırak sen böyle adamlarla anthrax olmaz ki yani olamaz
    Üye
    kaanxxx
    Tarih
    28 Haziran 2007 00:00
  • İlgilenen biri olduğu için teşekkürler müzik forumundaki bir başlığı yeterli olarak düşünmüştüm sanırım üstünden biraz zaman geçtiği ve kesin birşey yukarıdada bahsedildiği gibi ortada yok, birde hiç bahseden olmadığı için gerekli bilgiyi edineceklerini düşünmüştüm başlıktan sağolsun DrumBanger üşenmemiş işin ıcığını cıcığını araştırmış ve yazmış ellerine sağlık ve haberler bölümüne kabul edildiği için bu ufak haberin ilgili garaj müdürünede teşekkürlerimi iletirim.
    Üye
    SlipknotSlave
    Tarih
    27 Haziran 2007 00:00
  • görücez.bakalım ne olacak? :-S
    Üye
    SlipKnoT_Shawn
    Tarih
    27 Haziran 2007 00:00
  • Joey Bellodona'sız ANTHRAX OlmaZ.
    Üye
    Single_FACTOR
    Tarih
    26 Haziran 2007 00:00
Toplam 6 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler