Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Uluslararası Çeşme Şarkı Yarışması

8 Temmuz 2007 00:00
Sahnede: Uluslararası Çeşme Şarkı Yarışma
Zaman: 14 Temmuz 2007 Cumartesi - 21:00
Mekan: Çeşme Açıkhava Tiyatrosu
Fiyat:
1.Kategori (Protokol): 75 YTL
2.Kategori: 35 YTL
3.Kategori: 15 YTL

TC Kültür ve Turizm Bakanligi, Çesme Belediyesi ve Ege Televizyonu ile Radyo Ege’nin isbirliginde, 9 – 14 Temmuz 2007 tarihleri arasinda Ege’nin incisi Çesme 18. kez festival coskusuyla kipir kipir saatlere yelken açmaya hazir

9 Temmuz Pazartesi günü, festivale katilacak sanatçi ve sporcularin ilçede toplanmasiyla start alacak olan “Çesme Deniz senlikleri ve Uluslararasi Çesme sarki Yarismasi”, birbirinden ilginç yüzme müsabakalarina, sergilere, söylesi ve imza günlerine, kokteyllere, meydan konserlerine sahne olacak.

14 Temmuz Cumartesi aksami 5 bin 500 kisilik Anfi Tiyatro’da gerçeklestirilecek uluslararasi sarki yarismasiyla son bulacak… A’dan Z’ye titizlikle koordine edilen “Çesme Deniz ?enlikleri ve Uluslararasi Çesme sarki Yarismasi”nin final gecesinde; Çingene müziginin dünyaya yayilmasinda öncü olan ve türünün en büyük grubu olarak kabul edilen ve “Bamboleo”, “Djobi Djoba”, “Volare”, “Un Amor” gibi hit parçalarin yaninda Eagles’in hit parçasi “Hotel California”ya getirdikleri ritmik yorumla dünya müzik listelerinde haftalarca bir numarada kalan ve 15 altin plak kazanan dünyaca ünlü CHICO &THE GYPSIES, Paris ve Tokyo’nun ardindan Türkiye’de ilk defa dört sarkiyla CHICO &THE GYPSIES ile düet yapacak olan Ege, yayli sazlardaki ustaliklari ve muhtesem sahne performanslariyla ünlü Romen gurup Amadeus, ve bir Fransiz klasigi Anne Marie David gibi dünyaca ünlü misafir sanatçilar konser verecek. Bu muhtesem gece Vatan sasmaz ve Eylem’in sunumlariyla daha da renklenecek.

İsveç, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, , İspanya, Ukrayna Kirim Özerk Cumhuriyeti, Fransa, Finlandiya, Romanya veTürkiye’nin gözde müzisyenleri ve sarkicilari, birincilik için sahneye çikacaklar.

Ege TV de, yaklasik 3.5 saatlik bir canli yayin maratonu ile bu unutulmaz dakikalari yurtiçi ve yurtdisinda milyonlarca izleyiciye ulastiracak.

Yorumlar

Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler