Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

'Avrupa'nın Yeni Sesleri' MTV eksTRa'da Bir Kez Daha Buluştu!

13 Eylül 2007 00:00
MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nin yeni kategorisi “Avrupa’nın Yeni Sesleri” Türkiye adayları Suitcase ve Yakup, MTV eksTRa ile MTV Türkiye’ye konuk oldu.


Avrupa’nın Yeni Sesleri MTV eksTRa’da bir kez daha buluştu !!!
Daha önce Ajda Pekkan, Hande Yener ve daha birçok yıldızın konuk edildiği MTV Türkiye’nin en özel programlarından MTV eksTRa’da bu hafta, Türkiye’nin adını Avrupa müzik piyasasına altın harflerle yazdıracak 5 sanatçı birden ağırlandı.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nin en önemli ve yepyeni kategorisi “Avrupa’nın Yeni Sesleri” için MTV Türkiye’nin öncülüğünde aday gösterilen ve ülkemizi temsil edecek olan müzik piyasasının en yetenekli yeni isimleri Suitcase, Bedük, Suitcase, Yakup, DANdadaDAN ve Portecho dün akşam MTV eksTRa’daydı...

Toplam 18 ülkenin kendi sanatçılarıyla aday olduğu “Avrupa’nın Yeni Sesleri” ödülünü bu yıl TÜRKİYE kazansın istiyorsanız oy kullanın!

Tüm Avrupa ülkelerinin katıldığı MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’nde Türkiye’yi temsil etmesi için MTV Türkiye’nin rehberliğinde aday gösterilen Suitcase, Bedük, Suitcase, Yakup, DANdadaDAN ve Portecho, bu kategori ile ilgili tüm heyecanlarını MTV ekTRa izleyicileri ile paylaştılar.

Bu yıl ilk kez izleyicilerin oylarıyla ödüllerin verileceği MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’nin en değerli kategorilerinden “Avrupa’nın Yeni Sesleri” kategorisi için oy kullan, Türkiye kazansın.

www.mtvema.com

Avrupa'nın Yeni Sesleri izlemek için tıkla.
http://www.mtv.com.tr/video.aspx?VideoId=572&ParentId=2883

Yorumlar

Taze haberler