Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Müzik İnsanı Rahatlatıyor Ama Beyne Zarar Verebiliyor. !!!

21 Ağustos 2004 00:00

Verilen haberlere göre amerikalı bilim adamları yine rahat durmamış ve saçma konulardan birine daha imza atmışlar:

Müzik dinlemek insanı çok rahatlatıyormuş ama araştırmaya göre beyinde saklanan bilgileri unutturuyormuş. Ne kadar çok şarkı dinlenirse o kadar çok unutkanlık yapıyormuş.

Yorumlar

  • hadi be tabi tabi işleri güçleri yok ne zarar veriyo be ben her şeyi hatırlıyorum çok biliyolar ya heh oldu müziği de bırakalım ya dünya zaten batmış müzik olmazsa yasamışsın yasamamışsın ne fark eder!!!!!!
    Üye
    rokçı rapçi
    Tarih
    26 Şubat 2006 00:00
  • saçmalama sedamerve o zaman heavy metal dinleyenlerin beyni falan dururdu.. yani senin düşüncene göre.. bu arada gerçekten çok saçma bu tez.. bu bilim enstitüsüne para vermiştir müziğin zararı dokunduğu firmalar.. tipik amerika entrikaları..
    Üye
    collateral
    Tarih
    25 Kasım 2004 00:00
  • yok ya böyle bir şey olamaz ama ancak rock müzik insan beynine zarar verebilir rock dediysemde MARLİN MANSON gibi kişilerin şarkıları
    Üye
    sedamerve
    Tarih
    19 Kasım 2004 00:00
  • "Müzik İnsanı Rahatlatıyor Ama Beyne Zarar Verebiliyor" diye bir tez ortaya atan bir bilim adamının bir sonra ki tezi büyük ihtimlalle "Minibüsler , otobüsler ulaşımı sağlıyor ama insanlar yorulabiir" falan olur.. Aşırı yüksek sesle çok uzun süre müzik dinlemenin zaten zararlı olduğunu insan yaşayarak öğreniyor , bunun için birilerinin çıkıp bir tez ortaya atması oldukça saçma...
    Üye
    N_I_R_V_A_N_A
    Tarih
    19 Kasım 2004 00:00
  • saçmalık amma ne yazzık ki doğruda olmayabilir
    LLLÜÜÜFFFFFFFFFFFFFEEEEEN
    TTİİİİKDAK yani
    Üye
    carettacaretta
    Tarih
    29 Eylül 2004 00:00
  • Yalan Dolan başka birşey değil bunu amerikadaki bilim adamları değil oradaki bir türk temsilci okumuştur. ben 11 yıldır müzikle terapi yapıyorum unutmayı bırak matematiksel zekayı bile güçlendirir. pöh..
    www.yagmurcocuklar.com
    Üye
    otis_abi
    Tarih
    28 Eylül 2004 00:00
Toplam 6 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler