Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Rock'n Coke Festivali'ne "fırtına" engeli

24 Ağustos 2004 00:00

Coca-Cola'nın sponsorluğunda bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Rock'n Coke Festivali"nin, "fırtına" uyarısı nedeniyle planlanan süreden önce sona ermesi nedeniyle "CardRock"ında parası kalanlara iade işleminin en kısa sürede yapılacağı bildirildi.

Rock'n Coke Festivali yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojinin "fırtına" ikazında bulunmasından dolayı etkinliğin "50 Cent" konserinin tamamlanmasından sonra dün saat 23.00'te sona erdirildiği hatırlatıldı.

Festival sonrası şehre kolay ulaşabilmeleri için katılımcılara yardımcı olunduğu ve ek otobüs seferleri düzenlendiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi: "CardRock'ında parası kalanların iade işlemi, en kısa sürede İstanbul ve çeşitli illerdeki Akbank şubelerinden yapılacaktır. Bu bilgi çarşamba günü Hürriyet, Milliyet ve Sabah gazetelerinde yayınlanacak bir ilanla katılımcılara duyurulacaktır."

Açıklamada, şehir dışından gelen kampçı festival katılımcıları için Hezarfen Havaalanı'nda oluşturulan ''Müzik Kasabası''nın yatakhanesinin hizmete sunulduğu ve her türlü yiyecek-içecek ihtiyaçlarının karşılandığı kaydedildi.

"Rock'n Coke Festivali"nin, saat 04.00'te tamamlanması planlanıyordu.

Kaynak: mynet.com

Yorumlar

  • evet ama kayıp değildi.izleyiciyle bir kere doğru düzgün ilişki kuramayan bir grup 50 sententlik adamlar nasıl olsa konseri yarım kalan.ama ondan sonraki gruplara üzüldüm.ya RaSmUs'a denk gelseydi???haftalarca beklemiştim bu konseri ben.süperdi tabi en sonunda gözümüz ağzımız toz doldu.yiiahh
    Üye
    AMYLEE
    Tarih
    13 Kasım 2004 00:00
  • valla bende gittim yazık oldu hepimize
    GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR
    Üye
    carettacaretta
    Tarih
    29 Eylül 2004 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler