Siskid Wee Kids Zaman: 24 Kasım 2007 Cumartesi - 23:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:30 YTL (Kapıda)">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Siskid & Wee Kids @ Ghetto - Taksim - İstanbul

22 Kasım 2007 00:00
Sahnede:
Siskid
Wee Kids
Zaman: 24 Kasım 2007 Cumartesi - 23:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:30 YTL (Kapıda)
Öğrenci:25 YTL (Kapıda)
Biletix fiyatarı;
Tam: 28,00 YTL
Öğrenci: 23,00 YTL
Bilet: biletix.com

Wee Kids

Wee kids'in ilk albümü Avrupa'da büyük başarı yakaladı ve ikinci plaklarının prodüktörlerin önümüzdeki günlerde 'PAR ICI' kapsamında ülkemize gelecek olan, 'Lowkey' üstlendi. Fransa'da prodüksiyonlarıyla tanınan DJ Djedjotronic ve jazz grubuyla tanınan Popof 'tan oluşan ikili bir araya gelip mükemmel bir sound ortaya çıkardı.Wee kids'in ilk albümü Avrupa'da büyük başarı yakaladı ve ikinci plaklarının prodüktörlerin önümüzdeki günlerde 'PAR ICI' kapsamında ülkemize gelecek olan, 'Lowkey' üstlendi. Fransa'da prodüksiyonlarıyla tanınan DJ Djedjotronic ve jazz grubuyla tanınan Popof 'tan oluşan ikili bir araya gelip mükemmel bir sound ortaya çıkardı.

Elecrotechno ve electroclash'in dans pistlerine en yakışan halini yaratan ikilinin parçaları arpegiolarla dolu elektro bombaları' olarak tanımlanıyor.

Siskid

Fransa'dan bir Renaissance artisti...

Gitarlar ve elektronik müzik aletlerinin sentezini en güzel şekilde ortaya koyan scene Manchester'dan teşrif eden Siskid, rock müziğe ve ardından turntable'lara transfer olmadan önce klasik müzik eğitimi aldı. Karanlık - melankolik sound'u ve upbeat ritmleriyle tanınan prodüktör, hem rock'tan hem de elektronik müzikten ilham alıyor. Günümüz sahnesine uygun olarak setleri; mainstream prodüksiyonlar, yeni underground yayınlar ve kendi prodüksiyonlarından oluşuyor. Black Strobe grubunda gitar çalan Siskid, 'Trax' dergisi tarafından 'zamanın en yaratıcı prodüktörlerinden biri' olarak gösteriliyor. Fransa'nın ünlü Rex klubünde de çalmış olan ve Initial Cuts etiketiyle müzik yayınlayın Fransız elektronik sahnesinin Renaissance'ının öncülerinden Siskid, tüm muhteşemliğiyle 'Par Ici' Party Series kapsamında Ghetto'da kulakların ve dizlerin pasını silecek.

Yorumlar

Taze haberler