Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

11. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Elemeleri @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

14 Şubat 2008 00:00
Tarih: 07-08-09 Mart 2008
Zaman: 18:00
Mekan: Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

Geri sayım başladı. Her yıl binlerce liseli arkadaşımızın katıldığı "KASDAV 11. Liselerarası Müzik Yarışması"nın elemeleri 07-08-09 Mart, finali ise 29 Mart 2008 tarihinde, Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecektir. Geçen senelerde yapılan yarışmalara ek olarak bu sene 'Düzenleme' adında yeni bir dal eklendi.

İstanbul'daki tüm liselerin katılımına açık ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanmış olan bu yarışma ile on yıldır gençlere Bostancı Gösteri Merkezi'nde yeteneklerini sergileyebilecekleri bir platform sağlanmaktadır. Yarışma, KASDAV (Kadıköy Sağlık ve Sosyal Dayanışma Vakfı) şemsiyesi altında yapılmaktadır. END Productions'ın düzenlediği yarışmada okul grupları yorum, beste ve düzenleme dallarında yarışmakta ve pek çok değerli müzik adamının bulunduğu profesyonel bir jüri tarafından değerlendirilmektedir.

Detaylı bilgi için: www.kasdav.net

Yorumlar

  • koç moç ne diyosun birader akıllı olcaksın..
    5 Nisan 2008 Cumartesi | Yazan: ziya_miami

    liseli bebeler kavga çıkarmış amanin.
    Üye
    marklanegan
    Tarih
    22 Ekim 2008 00:00
  • Bırakın gidin bu başlığı yeter, amma delikanlı varmış aramızda yau. Dersinize çalışın gençler. Hadi koçLAR.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    7 Nisan 2008 00:00
  • koç moç ne diyosun birader akıllı olcaksın..
    Üye
    ziya_miami
    Tarih
    5 Nisan 2008 00:00
  • Onları ilk dinlediğimden beri favorim onlardı elemelerde sahnede gördüğümde de kesin gözüyle bakıyordum zaten kazanmalarına ve öyle de oldu Kadıköy Güzel Sanatlar Lisesinden bahsediyorum... Mükkemmeldiler... Özellikle "Dostum" YALIN süperdin!!! (My Wild Child!) :) Daha küçükken belliydi senin böyle bişeye dönüşeceğin... :)
    Hepinizi tekrar tebrik ederim...
    Sizi seviyorum...
    Cinderella...
    Üye
    Cinderella_80
    Tarih
    5 Nisan 2008 00:00
  • Arkadaşlar oldu da bitti maaaaşallah :) Seneye yine beklerim(z).
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    4 Nisan 2008 00:00
  • bilmeden atıp tutuosun gibime geliyor bizim okula faks gelmişti ödül alıcaksınız diye ama biz enstruman ödülü oldugunu bilmiyorduk.. orda ismimiz okununca ben ögrendim. sallama koç..! hem o faks gelmese biz nerden bilelim böylebişey oldugunu hem sen hala bunun tartışmasını mı yapıyorsun?
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    4 Nisan 2008 00:00
  • enstruman ödülünün verilceğini tespit ettilerse biz niye finalde çaldık ..malmıyız lan biz..finale kalmanın anlamı ne ozaman..telefonla yarışmadan önce ödülün verilceğini bildirmek de ne demek..ne biçim iş lan bu..
    Üye
    ziya_miami
    Tarih
    4 Nisan 2008 00:00
  • tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.. ödül alan herkesi tebrik eidyorum.. 1-2 saatlik aksamaya rağmen çok keyifli bi gün geçirdim.. emeği geçen herkese teşekkürler!

    sonuçların bir kısmı bana süpriz oldu. bestede gsl yi kesin gözüyle bakıyordum. bişey alamadı...en iyi erkek solistte beşiktaş atatürk anadolunun solistinin de dereceye girmesini bekliyordum olmadı.. en iyi kız solistte elemelerden önce tahminde bulunmuştum çoğu tutmuş.. tahran lisesini beklemiyordum.. kendi alanında çok başarılı biriydi, herkesten farklı bir türde söyledi ama ondan daha yetenekli, daha çok sesini kullanan daha başarılı solistlerin olduğunu düşünüyorum (mesela hüseyin avni sözenin solisti.. 3.lükten daha iyisini hakediyordu)..
    bir kaç saat içinde verdikleri kararın çok da sağlıklı olduğunu söliyemeyiz..jurinin o an aldığı elektrikle ilgili bişey bence..elinden gelenin en iyisini yaptılar onlarda.. hakettikleri dereceyi alamayanlar en az ödül alanlar kadar akılda kaldı..
    Üye
    asoss
    Tarih
    3 Nisan 2008 00:00
  • Bu arada çalan arkadaşlarımız ;
    Gitarlar:Burkay İzgi,Sadık Kaan İpek
    Bas:Doğan Öztürk
    Klavye:Ceren Serçe
    Davul:Mustafa Taha Demirci (ben)
    Back Vokal:Ecem Elbir
    Solistler:Can Hocaoğulları,Doğan Öztürk........
    Üye
    Xasimus
    Tarih
    3 Nisan 2008 00:00
  • Oncelikle ödül alan alamayan,finale kalan kalamayan herkese tebrikler...
    Biz Mustafa Kemal Anadolu Öğretmen Lisesi olarak bu sene ilk defa katıldık.İşin açıkçası 1 aydır hiç eğitim almadan kendi kendine çalan davulcusuyla,hiç eğitim almamıs 1 aydır çalan basçısıyla finale kalmak bile imkansız gibiydi ama sağolsun juri begenmıs cıktık.Finallere gelince tam bir bomba aksamın 8:30 unda sahne aldık ayarlar abuk sabuk ki bi çok arkadaşımızın başına geldi (bkz:st. benoit gitarcısı) ve daha da kötüsü bizi izleyen bir jüri yoktu.Evet biz sahnedeyken juri için ayrılan bölümlerin tamamında 5-6 kısı vardı ve onlarda uyukluyodu resmen en acısı da serhat bey en ıyı sahne sovu odulunu acılarken tahmın varmı sorusuna seyirciler bonjovi bonjovi diye bağırmasına rağmen hiçbirşey alamamak oldu.Ama olsun o sahneye 2 defa cıkmak ve o kadar kısıye sarkı çalmak harika bir duygu herkesin yasaması gerekli diye dusunuyorum.Bir daha katılamayacagım son sınıf olmam nedeniyle gerçekten uzucu ayrıca haklı olarak verildiğini düşündüğüm 2 ödül var onlarda en iyi kız ve erkek solist provalarda dınledigimde hakkaten bızı ucuran bır ses st. benoit li arkadas basarılarının devamını dılerim kadıkoöy güzel sanatlardaki arkadaşta aynen oyle her ne kadar sabah solist arkadaşlarıma sen bon sende jovi mi zuhauauha gibisinden bi takıldı ama olsun :) gercekten muthis bir ses tebrikler....ayrıca seneye en iyi kostum kategorisi eklenmeside ricamdır elemeler ve finallerde dahil olmak uzere tum ytarısma boyunca bızım kadar kıyafete kafa patlatmıs bı grup oldugunu dusunmuyorum elemelerde millet resmen kapr- tişörtle cıktı ne olursa olsun seyirciye gereken onem verilmeli kostüm onemli..........
    Üye
    Xasimus
    Tarih
    3 Nisan 2008 00:00
  • banane sen al hepsini.
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    3 Nisan 2008 00:00
  • livin lovin maid le kraldınız hacım. hatta bascınızda 51 precision vardıki ah ulan ah çekmedim değil sahne duruşu falan adeta zeppelin di solist arkadaşın duruş falan. 4 temmuz 2007 ye gerdi döndüm adeta:) Bir HASAL da birde İstanbul lisesinde doyumsuz zevkler yaşadım :P biz de Elemede yorum dalında Break on Through çalmıştık.. Artık nedendir kalamamıştık kısmet besteyeymiş.. break ten kalsaydık rock n roll adına güzel icralar olmuş olacaktı..Umarım ileriki senelerde yarışmacı arkadaşlar vintage tonlar elde ederlerde belki biraz daha 60lara eğilim gösterirler ümidim budur. :)
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • öncelikle iyi akşamlar,başta yarışmaya katılmış herkez elenen elenmeyen ödül alan alamayan herkezi tebrik ediyorum, yarışmak güzel birşey tabi ancak yarışma bitti artık üzerine bu kadar yorum yapmak sen aldın o almadı jüri şöyle yarışma böyle demek artık saçma şeyler, herkez gayet güzel performansını sergiledi ve sonucunu da jüri verdi, sonucu belirlerken tahminimce elbette jüri de kendi zevklerine deneyimlerine göre kararlar verdi, nitekim zevk de görecelidir zaten, ilginç ve farklı bir sene olduğu aşikar, şahsen beğendiklerim, gsl, baal, kal, terakki, alman, hev, ahmet sani gezici, koç ve bir de fighter çalan okullardan biri hangisi hatırlamıyorum tam :D bu okulları sevdim ayrıca tebrik etmek isterim. öyle işte... önemli olan ödül kazanmaktan çok gönül kazanmak bence =)

    ( çok mu arabesk konuşuyorum ya ben of böyle değildim ama :D )


    istanbul lisesi- aras (gitar)
    Üye
    caffeine_a
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • bir gitaristi gitarist yapan çalabildikleri değil, yapabildiği bestelerdir derim ve tartışmaya hiç girmeden giderim..
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • oğlum klasik gitar çalalım lan süper..
    Üye
    Buğra_
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • Beyler ne biçim tarışmadır bu ya.. bağırasım geldi. " E BE ARKADAŞLAR! HENDRIX SWEEP Mİ YAPIYORMUŞTA ORTALIĞIN CEBİNE KOYUYORMUŞ?" diyerekten. Hadi gidin birer birer hendrix i , page i , hatta bırakın elin gavurunu; sarp madeni asım can gündüz ü ceplerinizden boşaltın teker teker!
    Ayrıca "Müzik"-syenlerin ne kadar dejnre olduğnu anlıyorum böyle kararlar sayesinde.

    Bu arada 70lerde zeppelin 90larda Pearl jam varsa 2010 larda sanatsal değeri olan şeyler neden olmasın ki ortalıkta? bırakın RP50nin drive ını köklemeyi iki koldan kicke abanmayı.. Bırakında her basılan tuşe insanlarda iyi izlenimler bıraksın. Ne genç beyinler su toplasın, nede yorgun zihinler patlasın..

    HHY den Yağız (oh beee!)
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • ya abi bırakın gerginliği. alan almış ödülü.kimse burayı okuyupta ödül vermiyor jüri neyi/kimi beğendiyse ödülü ona veriyor bu kadar basit.boş yere gerginlik yaratmaya ne gerek var? ayrıca serhat bey de,kasdav tarihinde ilk defa böyle birşey oluyor ama gerçekten çok iyiydi dedi.onun tartışması size mi kalmış? koyverin gitsin.
    Üye
    gremory
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • birde zannedersem o yorumu ödül almadan önce yapmışım..
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • tamamda yanlış anlamışsın biraz kendimde caldıgımdan dolayı siz kötüsünüz muhabbetinde degil bi kaç yeri salladıkları için öyle dedim her açıdan kötü olmadıkları kesindir sesiniz tabi duyulmaz tonemaister kısarsa hep.. şöyle bişey de var söliim bahçelievler lisesi sahnedeyken baran arkadaşım solo atıcagını sölüyor adama diyor ki abi bak amfi overdrive da distortiona alırmısın tapping yapıcam falan adamın cevap de get ulan seninlemi ugraşıcam şimdi ve bir el hareketi ve intaş lisesindeki arkadaş k.bakma moruk yanlış anlaşılmışım..
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • emin olmadan konuşmak istemedim ama artık eminim..

    finalden sonra ilk defa birşey yazma ihtiyacı hissettik intaş lisesi olarak..

    öncelikle ödül alan alamayan herkezi tebrik ederim.. dinlediğim kadarıyla herkes sahnede üstüne düşeni yaptı.. en azından herkesin eğlendiğini düşünüyorum..

    finale kalmadan ödül alan gitariste gelince bu doğal birşey olabilir.. ama bu tabi ki ona ukalalık hakkını tanımaz tanımamalı.. yinede tam emin değilim ama youtube da videomuzun altına "gitaristlerin traş" gibi bi yorum yazmaktan çekinmemiş.. o videoda gitarların sesini biz bile zor ayırt ediyorken nasıl da duymuş hemen traş olduğunu.. yetenekli çocuk seni.. bu başarının altında bi mütevazilik beklerdim.. yanılmışım..

    herkese geçmiş olsun..
    Üye
    BetterOfDead2
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • berki garip,alışılmış dışı birşey ödülün elenemiş birine verilmesi.ama youtube da açıp izleyin otakçılar yazıp search edip.nekadar garip gelsede haklı bir ödül olduğunu göreceksiniz
    Üye
    GknMania
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • okumaya ne hacet, ne ekonomi konuşuyoruz ne edebiyat, ha müzik sıktı diyorsan girelim bi nietzsche, sartre
    ama yeri burası değil :(
    Üye
    SlipknotSlave
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • ZAlımı getirin zalımı
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • brecht, beckett, inesco falan okumadan absürd konuşunca hiç efektif olmuyo. cahillik kötü şey olsa gerek. Hep korkarım ben cahillerden.
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    2 Nisan 2008 00:00
  • alamancıı yeme beni şimdi, adamlar düğün müziği yapmışlar halay çekmişler üstüne bi de horon tepmişler

    PS: erkine selamlar hürmetler
    Üye
    SlipknotSlave
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Gökhan, sanırım bir şeyi yanlış anladın, benim grubumun (beste ve düzenleme) gitaristi hırs yapacak en son adamdır, çekememezlik gibi kavramlarla arası pek yoktur en sevdiği müzik adamı da yaşasa iki solo atabileceğinden kuşku duyulacak günümüzde atamayacağı kesinleşen Cobain'dir... Müziği işlenmiş bir enstrümandan çok duygu ve düşüncelerden bir melodi olarak görür ki bu da grubumuzun, bassçımız dışında genel görüşüdür... O yüzden zaten ne gitarı yardırmakla uğraşır ne de doğal olarak enstrüman ödülünü alabilir...

    Okulumuzu temsil eden diğer grupta (yorum) Yiğit diye bir arkadaşımız da iyi gitar çalar, biz belki o bir ödül alabilir diye bekliyorduk. Olay bundan ibarettir... Neden laf atışmasına dönmüş basit bir anlaşmazlık anlayamadım, Inarritu şu forumdan yeni bi film çıkarır mübarek...

    Sense bir müzik aletine hakim olmanın yanında anladığım kadarıyla gittikçe ustalaşmak yolunda çalışıyorsun ve emeğinin karşılığını da alabileceğini bu yarışmayla gördün... Sizin performansınızı ne yazık ki izlemedim ama anladığım kadarıyla yapılması güç bir olayı başarmışsın, öyleyse yeteneğine ve azmine şüphe yok demektir. ..Başarılarının devamını dilerim..

    Amacı eğlenmek ve müzik yapmak (en kolay iletişim yoluyla genç insanları bir araya toplamak) olan, üstünden de iki üç gün geçmiş bir yarışmanın sonucunda birbirinize düşmek biraz saçma değil mi beyler?

    Mustafa Şenel- Alman Lisesi
    Üye
    LeBeau
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • gökhan doğru söyle ne kadar verdin jüriye söyle konu kapansın.

    -herkes gökhanın ödülü hakettiği konusunda hem fikir ve kimse rüşvet iması ya da haksız olduğu ile ilgili bişy söylemedi silipköle lütfen okumadan atlamayalım ne oluyo ne bitiyo
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Evet gökhanım budur!
    Bu kadar. Eminim gerçekten iyi çalıyosundur. Gerçekten eminim yoksa kalkıp da bu kadar dikkat çekmezdin. Bi de 943068024 cebimden çıkarırım olayını absürd buldum sanırım biraz orda tartışma ateşlenince öyle çıktı. Ben seni 359283250923 kere cebimden çıkartırım gibi bir kullanımı doğru bulmuyorum. ama davulbanglatan doğru buluyomuş. Bişiy diyemem. ama daha çocuk tabi aradaki farkı ayırt etmek zordur.
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • gökhan doğru söyle ne kadar verdin jüriye söyle konu kapansın.
    Üye
    SlipknotSlave
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • ya guilt ödül almama bişey demiyor abi elemeleri geçemedigimiz halde benim almamı garip buldu o kadar yanlışmıyım?? bende elendikten sonra beklemiodum ama okula faks gelince ögrendim birde jüri özel ödülü die biliyordum ben en iyi enstrüman çıktı
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • o zaman neyi tartışıyosun davulbanglatanım?
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • davulbanglatan hiç bişy anlamamış tartışmadan herhalde eheh
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • olay mı var gençler ? çağırın zalımı gelsin
    Üye
    SlipknotSlave
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Oğlum bence o ödülü yiğit hakediyo bizim okuldan.
    Ne var lan bunda? Fikrim bu, bok atmaksa bu, bularım etrafı boka. Allahını seversen ben almalıydım demiyorum başka bir gruptan bir arkadaşı beğenimi dile getiriyorum. Ama Gökhan sen ne diosun ne onu 93403943 kere çıkarırım cebimden diyosun. Süper cebin varmış senin. Helalimsin.
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • yiit kadar olmasada tabi benimde kitap okumuşlugum vardır... drumbanger teşekkürler abi(Y)
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • O adam TR'de sayılı gördüğüm gitaristlerinden . Milletin 25 yaşında çalabildiği parçaları 17 yaşında çalabiliyor . Adama boşuna yüklenmeyin arkadaşlar hepinizi cebinden çıkarıp atar gerçekten . Ama bunu söyleyince artist oluyor adam ; sizin kışkırtmalarınızı ise görmüyoruz biz sanki .

    Ha ayrıca adam finale çıkamadan ödül aldıysa ; bir kaç kat daha saygı duymak gerek böyle adama . Saygılar Gökhan gerçekten başarılı bir gitaristsin geleceğinin parlak olması dileğiyle .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Acayip havalıyımdır beni buralarada 'Havalı Cem' olarak tanırlar hep kime sorsan söyler
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Bence otakçılar lisesinin süper gitaristi günde 55 saat gitar çalışmak yerine biraz kitap okusa düzgün cümle kurabilirdi. Anlamıyorum olum ne diyosun?
    Üye
    yiitt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Oğlum canım bak. Mucux

    Sen iyi çalıyosundur tabi ki. Çalışıyosundur emek vermişsindir karşılığını almışsındır. Ne güzel. OĞLUM HELAL OLSUN LAN!
    VALLA DİYORUM. amma velakin finale kalamamış okulun gitaristinin ödül almış olması garip. OLM DURUM GARİP LAN. KOMİK YANİ. değişik baya, valla. şimdi sen tabi ki iyisindir. Ama kalkıp kendini kral ilan etmeye gerek yok. Çekememezlik olsa nasıl olurdu. Derim ki:
    LAN GÖKAN b*k gibi çalıyosun olm sen nası aldın ödülü benim almam lazımdır.
    Ama ben ne diyorum: Olm ben kötü çalıyorum lan. Ödül almamız mucize.
    Demekki neymiiiş çekemezlik yokmuşş.
    Biraz ağırbaşlı olmak lazım la.
    Değil mi bitanem?
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • artistsin arkadaşım veya şöyle çok havalısın ...
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Oğlum manga laf mı lan Joe Satriani 1 Steve Vai 2 Gökhan 3 heuheah
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Otakçılar lisesinin gitaristi Manga'nın gitaristinden sonraki en iyi gitaristtir. Bu böyle biline!
    Üye
    cem_
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • 2.5 senelik küçücük ufuk mu ya niye tartışmasını yapalım mı ben bi çekememezlik gördüm o kadar birde dediklerini yanlış anlamışım anlattıklarına göre birden b*k attıgını düşündüm de hırs küpü degil sadece çalısıyorum hepsi bu gerçi en iyi siz bilirsiniz konusmaya gerek yok.
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Bi de anlamadın. Ben gitar çalıyorum. Ama iyi değilim. Kasdav da çıkıp çaldım. İyi değildim. 3 ödül aldık ve çoooook eğlendik. Hırs küpü olmuşun sen baya.

    OLM LAN!benim en iyi gitarda gözüm yok napayım ben onu? aaa al senin olsun manyaaah mıdır nedir yau.
    PS: Erkin seni seviyoruz
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Gökhan komiksin lan!
    ehuhe ben sen haketmiyosun demedim ki, hakediyosundur banane ondan. Durum saçma ama o kabul edilmesi gereken bişy. Ayrıca eminim ki düğün müziği değildir arkadaki bu bi ironi dikkatli okuyacak olursak.

    Bi de ödüle layık gördüğüm arkadaş benim grubumda değil.
    Sen 2.5 senelik küçücük ufkunla kimseyi cebinden 293409342 kere çıkaramazsın. Belki bi beni çıkarabilirsin ben feciiyim. Ama mütevazi ol olm. Çocuk musun? aueha
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • ayrıca ben olmasaydım da bu sene ne senin gitaristi nede sen gitar calıyor olsaydın dedigin gibi o ödülü istedigin kadar iste alamazdın ben almasam güzel sanatlara giderdi die düşünüyorum
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • alman lisesindeki arkadaşım yanlış düşünüosun biz dügün müzigi gibi falan bişeyler yapmadık çıktık adam gibi çaldık hatada yapmadık ama elemanlarım bireysel olarak o kadar iyi degillerdi ve bu yüzdende finallere kalamadık neden kalamadıgımızıda biliyorum ben sen merak etme.ödüle gelince senin grubundaki gitaristi artistlik gibi olmasın ama cebimden 23482352 kere çıkartırım 2 gam atmakla bu iş olmuyor ben günde 7 saatimi veriyorum ve 2.5 senedir gitar calıyorum bırakta emegimin karşılıgını alayım hakettigimi düşünüyorum ve buna inanlarda var oda bana yeter saygılar.
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • bi kasdavcı olamadan göçüp gidiyoruz nerde bu devlet nerde bu millet T_T
    Üye
    SlipknotSlave
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Cem'in de dediği gibi çok eğlenceli bir yarışmaydı bu seneki Kasdav, geçen seneki gibi okulda müzik yapan alakasız insanlar topluluğu olarak değil de uzun zamandır arkadaşlarım ve aynı zamanda grubum olan Zapatas ile birlikte katılmamızın eğlencemizde ve uyumumuzda büyük rolü vardır muhtemelen..(Geçen sene bir aksilik yüzünden bu grupla katılamamıştık..)

    Alman Lisesi adına beste ve düzenleme dallarında katılıp da üç tane ödül almak da yanına kar kaldı...

    Katılan her grup belli bir düzeye gelmişti ve dinlemesi ötekinden daha zevksiz bir grup yoktu bana göre...

    Organizasyonla ilgili bir eleştirimse şu yönde olacak:

    Bir dahaki senelerde okulların ve gruplarının sahneye hangi sırayla ve saat kaçta çıkacağı yarışma gününden birkaç gün önce haber verilebilirse hem yarışmacılar hem de dinleyenleri açısından çok daha rahat bir ortam oluşacaktır...

    Bir de ödüllerin ve kazananların isimlerinin yayınlandığı bir liste yayınlandı mı herhangi bir yerde? Yayınlandıysa nerededir?

    Bunun dışında Erkin gibi bir adamın rehberimiz olması bizim adımıza büyük bir şanstı görevini fazlasıyla yerine getirdi buradan tekrar çok teşekkür ederim kendisine..

    Mustafa Şenel-Alman Lisesi
    Üye
    LeBeau
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Herkese selam.. Öncelikle ödül alan we alamayan tüm arkadaşlara ilerde başarılar diliyorum... Harika 1 gün geçirdik 29 Mart'ta. Rehberimiz Cansu'ya ve elemelerdeki rehberimiz Burcu'ya sonsuz teşekkürler. (Elerki ayrı zaten). Serhat Bey'e de helal olsun mükemmel bir organizasyondu...Biz de 6 ödülle döndük mutluyuz... Umarım bu yarışmadaki herkes daha büyük başarılara imza atarlar...
    FATİN RÜŞTÜ ZORLU A.L BATERİSTİ-BeRk
    Üye
    S_e_X_y
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Arkadaşlar selamlar!
    LAN çok eğlendik kasdavda yüzümüzden gülümseme eksik olmadı valla. Gerçi çoook uzadı her şey ama acaip eğlendik ortamda. performanslar, Caddebostan, maç falan acayipti. Bi tek yorum grubumuzun gitaristinin en iyi enstrumana layık olduğunu düşünüyorduk ve otakçılar lisesinin gitaristinin bu ödülü alması çok şaşırttı dedik ki heralde arkada böyle düğün müziği vardı çok kötüydü fakat arkadaş mükemmel sololar attıydı. Falan. Saçmaydı yani. Gitar çalabilseydim almak isterdim ben de heh. Onun dışında çoğu ödül tahmin dahilindeydi. Bi de ERKİN mükemmel bir insan! Ay ay kasdava bi sene daha katılmak için kalabiliriz belki.
    Neyse bi de kasdavda tanıştığım bütün bayan arkadaşlara sevgiler..

    Zapatas Gitaristi Cem - Alman
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • ben cok keyif aldım ufak tefek aksaklıklar haricinde iyiydi okulum ödül alamadı ama favorim kadıköy özel güzel sanatlardı daha cok ödül almalarını beklerdim bence bu senenin en iyi gurubuydu . kostümlerine bayıldım vokalin sesi harikaydı davulcu ayrı karizmatikti , gitaristler zaten süperdi valla beni cok etkilediler aklımda en cok kalan olardı
    Üye
    eldarwent
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • ani bi kararla bassıstımız hayatında 1 kere bass calmamış baterıstımızde baterı calmamış olmasına ragmen delı cesaretıyle 6 kız katılmaya karar werdk valla fınallere kalacagımız bıle aklımınızın ucundan gecmıodu hatta her studyo calısmasında tartısıyor vaz gecmek ıcın bınbır bahane uyuduruoduk bırbırımıze özel jüri ödülü aldk baya bi mutlu oldk... 50 yıl tahran 'ı ve kadıkoy guzel sanatları tekrar tekrar tebrık edıyorum favorılerımdınız... hakkınızıda aldınız dıye düşünüyorum.... aydın -cansu ve yardımcı olan tum arkadaslarıma tesekkurler seneye gene göruselim=) kandilli kız lisesi solıstı serra
    Üye
    nihaaa
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Bu arada en iyi enstrümanı alan arkadaşın grubunun finale çıkamaması biraz saçma olmuş sanki. Ya da ödül alması saçma olmuş.
    Üye
    yiitt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Selam arkadaşlar
    Ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Biz de ödül alamadığımıza üzüldük ama neyse yaptığımız işten ben memnunum. Tanıdık tanımadık kim varsa tüm gazı verdiler sahneden inince:) . Hatta herkes gibi ben de elemeden daha iyi çaldığımızı düşünüyodum.(Bugün izledim de videomuzu)Tabi dolayısıyla ödül alırız bi iki tane diye düşünüyoduk ama alamadık cover grubu olarak. Asıl galatasaray lisesinden en iyi besteyi bekliyodum fakat bi şey alamadılar çok şaşırdık topluca. Napalım bu sefer coverfestte görüşürüz:) (Bu arada child in time söyleyen elemanı ayrıca tebrik ediyorum :)

    Yiğit Üstündağ- Alman lisesi sarışın gitarist
    Üye
    yiitt
    Tarih
    1 Nisan 2008 00:00
  • Ben Otakcılar lisesinden gökhan bu sene ilk katılmıs olmamıza ragmen ve finallere bile kalamamıza elenmemize ragmen ben en iyi enstrüman ödülüne layik görüldüm.. elimizden geleni yapmıştık açıkcası finallere kalabilmek için ama olmadı kalamadıgımız için üzülüoduk ama bu hepimize moral oldu özelliklede bana ayrıca %100 bursta cabası.. aşagıda yazanlar olmuş hepimiz sırtımızda gitarla çıkalım o zaman die ben onu şov olsun die o anda kafamda geçti ve yaptım dostum hiç kasmana gerek yok seneye de başka biyerimizde çalarız muhtemel şarkı perpetual burn..
    (hakeden kazanıyor bu bi gerçek.)
    Üye
    Gokhan90
    Tarih
    31 Mart 2008 00:00
  • Ödül alan herkesi tebrik ederim güzel bir final oldu dün:)
    Benim favorilerim alman lisesi ve galatasaraydı fakat benim talihsizliğim herhalde beğendiğim okullar ödül alamadı.
    Bunun dışında beşiktaş atatürkü çok beğenmiştim onlardan daha fazla ödül bekliyordum.
    Seneye görüşmek üzere:)
    Üye
    Slinky
    Tarih
    31 Mart 2008 00:00
  • biz en iyi beste dalında 1. lik ve en iyi erkek vokal dalında 2.lik aldık bu sene ... çok güzel bir seneydi bizim için .. 1.lik alan bestemizi www.myspace.com/parantez adresinden dinleyebilirsiniz dilerseniz ..
    Oraya gelen,katılan,ödül alan,alamayan herkesi tebrik ederim .. Yorumlarınızı bekliyoruz ..

    İtalyan Lisesi Gitaristi - Emre Tuncel
    Üye
    xx_angelus_xx
    Tarih
    31 Mart 2008 00:00
  • şunu söylemek istiyorum..bence roots'la çıktık diye fazla abartılıyor.yani sonuçta o bi şarkı ve bizde onu çaldık söyledik..tür ayrımı yok,olamazda!o zaman derlerdi ''olm herkes alternatif rockla çıkıcak'',herkes o şekil çıkardı.ona bakarsanız intaş liseside as i lay dying ile çıktı.demekki çıkılabiliniyormuş finale..elemelerde sattığımız bilet 63 finalde sattığımız bilet 37 idi.önce bizede demişlerdi fazla bilet satınca finale kalırsınız diye..açıkçası ben roots ile finale çıkçağımızı hatta bırakın finali izleyenlerden o kadar büyük bi tepki beklemiyordum.sırf ben değil grup olarak hatta..fakat finaller için end productions'a gittiğimizde serhat bey bizim için zoru başardığımızı söyledi.herşey adil bi şekilde ilerlediğine inanıyorum. benim tek istediğim en iyi sahne performansı ödülüydü.solist olarak 2.lik ödülü alınca dalga geçiyorsunuz dimi dedim:D daha sonra sevgili rehberimiz cansu ve serhat bey farklı olduğum ve hakkını vererek yaptığım için bana verdiklerini söylediler.şaşırdım ve mutlu oldum..aslında ödüllerden ziyade sevgili okulumu (okulum kelimesini sevmiyorum bombalıycam orayı xD ) ve çok sevgili müzik hocamızı mosmor yaptığımız için hepimiz uçuş modundayız:D sevgili hocamız hiç bişekilde yardım etmedi elemelerden sonra bize adam muamelesi yaptı da finale gelmek için kendini ayarladı.saat 3tü geldiğinde de..hatta kendisi finalin sonuçlarına bile kalmıycakmış,ödülleri alınca mutlu olmuş -_-' müdürümüzde elemeleri geçince başımıza iş çıkardılar diye tepki verdi..bilet satmaya çalışırken bizi sınıflarınıza gidin haytolar diye kovalıyordu:D ahahah..biz ne zorluklarla ilerlemişiz yaa:))
    ayrıca finalde çıkan bütün okulları tebrik ediyorum son derece başarılıydılar:)
    50.YIL TAHRAN LİSESİ( 50ytl) SOLİSTİ; << EGE>>
    Üye
    gremory
    Tarih
    31 Mart 2008 00:00
  • sepultura-roots bloody roots ile en iyi kız solist dalında 2.lik alacağım aklıma gelmezdi:D ama çok güzeldi:)) seneye tekrardan dağıtmak için geliceezz:D
    Üye
    gremory
    Tarih
    31 Mart 2008 00:00
  • güzeldi güzeldi çokçok güzeldi hemde.Galatasarayın hiç ödül alamaması tam bir bomba zaten:) besteleri fena değildi aslında
    Üye
    GknMania
    Tarih
    31 Mart 2008 00:00
  • meraba ben crowleynin klavyecisini güneş görmeyen yerinden öpmek istiyorum *shyface*

    ekle beni ;) [email protected]
    Üye
    Zalım61
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • Ödül alan herkesi tebrik ediyorum.Biz(beşiktaş atatürk) beste ve vokalden de ödül bekliyorduk ama alamadık sağlık olsun bir şeyler doğru gitmemiş demek ki.Hev ,st benoit(özellikle düzenleme) ve kadıköy güzel sanatlar vokali çok iyilerdi bence bir de kuliste otururken fear of the dark duydum giriş kısmı çok etkileyiciydi seyreden arkadaşların da katılması falan çok güzeldi.Yalnız st benoit yorumda gitarla ilgili sorun yaşadı çok yazık oldu.Herşeye rağmen güzel bir organizasyon ve çok keyifli bir deneyimdi benim için.Rehberlerimiz de acayip ilgililerdi gerçekten onların da işi zordu.Özellikle masise teşekkürler;)
    Baal davul-ilker
    Üye
    kardel
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • Ödül alamamış olsakta o sahnede 2. kez çalmak o ortamda 2.kez bulunmak çok güzel bi duyguydu benim için ödül alan herkesi kutluyorum.. =)
    Handan Hayrettin Yelkikanat ATL Davulcusu - Batuhan Şişmanoğlu
    Üye
    DisastrousDrum
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • Orada boy gösteren herkesi kutluyorum arkadaşlar . Güzel bir seneydi . 2009 KASDAV'da finallerde görüşmek dileğiyle :)
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • Galatasaray Lisesi'nin bestede ödül almasını bekliyordum
    Mustafa Kemal A.Ö.L 'nin de Bon Jovi ile şovda çok iyi olduklarını düşünüyordum özellikle kostümleri harikaydı fakat gelin görün ki 2 okul da ödül alamadı hiç..Yiğidi öldür hakkını yeme yani cidden üzüldüm :/

    Ve jüri de bi vardı bi yoktu Athena'dan Hakan sonra Nükhet Duru da aynı şekilde nasıl bir jüriyse bu artık ..
    Üye
    Hedon_
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • yumuşacık bir kasdavdan sonra ben de yazayım dedim=P yarışmacı finalist okullara en uslu finalistler ödülü vermek istiyorum=) çoğu finalist bostancıya 2 kez çıkıp kasdavın tadını çıkarmak olayını kavramış bence.

    bütün ödül alan okulları tebrik ediyorum özellikle sahnedeki bitmeyen enerjileriyle Fatin Rüştü Zorlu Lisesini ve beste birincisi Galileo Galilei (doğru mu yazdım?) italyan lisesini (yürü bee emre=) ve bikaç gün öncesinde yaşadıkları sarsıcı olaya rağmen çıkıp çalan ayazağa ışık lisesi...

    İstanbul erkek lisesinin hatasız çalıp ödül alamamasına , Baal'ın bestede yardırıp sadece 2 ödülle dönmesine, Galatasarayın bi o kadar yardırıp eli boş dönmesine ve Kenan evrenin davulda ödül alamamasına cidden çok üzüldüm :/ st.benoit'ten Tuna'nın bestede yaşadığı teknik problem de dahil...

    güzel bir kasdavdı yine de, seneye görüşmek dileğiyle

    rehber ekipten // barış
    Üye
    Barican
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • İlk başta katılan herkese tebrikler..Güzel ve eğlenceli bir yarışmaydı..özellikle kulis arkası çok eğlenceliydi..Beni en çok etkileyen okul düzenleme bölümünde Fatin Rüştü idi..Şarkının içine smoke on the water ı koyarak harika bir hava katmışlardı şarkıya..ödül almasak bile katılmak ve birşeyler üretmek güzeldi..ödül alan arkadaşları tebrik ederim..

    Can (Notre Dame de Sion)
    Üye
    floydian1979
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • HEV Okulları, St. Benoit ve Fatin Rüştü Zorlu her dalda ilk 3ten en az bir ödülü ödülü parsellediği için -ki sonuna kadar hakediyolardı-, diğer grupların ödül şansı da haliyle düşmekteydi. Galatasaray Lisesi, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi de bu gibi bi duruma bağlı olarak ödül konusunda sıkıntı yaşamış olabilir.

    Fatin Rüştü Zorlu başta olmak üzere özel olmayan okullar gösterdi ki neymiş efendim? Kasdav'a her zaman özel okullar damgasını vurmuyormuş.

    Bilet olayıyla da rica ediyorum hiç ama hiç kimse bana gelmese çok bahtiyar olurum o konuda, öyle bi niyeti olanlara da peşinen şunu söylemek istiyorum Kadıköy Güzel Sanatlar 7 (yedi) adet bilet satmış, aileleri ve sorumluları dışında kimse BGM'ye teşrif etmemiş. Yine demek ki neymiş? 49304304 tane bilet satmak Kasdav'da para etmiyormuş.

    Sevgiler, Tümerg.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • ben de başta hev ve st.benoit olmak üzere bütün arkadaşları tebrik ederim. ödül almamış olsak da eğlendik bi de galatasaray niye hiç ödül almadı anlamadım ve son olarak erkine cansuya tümere ve elerkiye teşekkür ederim :)

    arda (notre dame de sion)
    Üye
    ardal
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • Galiba yazdığım yazıları beğenmeyip siliyolar hm hm hm.
    Tamam o zaman şöyle yaziyim özetle:
    Çok iyi bi geceydi, rehber ekipten Tümer Güçlüer olarak sorularınıza burdan yanıt verebilirim çemkirmemeniz, kızıp sinirlenmemeniz kaydıyla. Elerki garaj'ı açmicam diyodu en son patlama yaşanıcak diye :)

    Herkese geçmiş olsun.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • Bizim ve okulumuz için gerçekten süper bir yarışma oldu. Hepimiz çok eğlendik :) Özellikle Beşiktaş Atatürk Anadolu'yu ve Notre Dame de Sion'u tebrik ederim başarılı performansları için. Rehberimiz Cansu ve ön elemedeki rehberimiz Masis'e çok teşekkür ederiz. Yarışmada çıkıp çalan her arkadaşımızı tebrik ederiz.

    Hev Okulları Özel Kemerköy Lisesi gitaristi Can
    Üye
    cansackan
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • beşiktaş atatürk anadolu lisesi olarak en iyi orkestra ve yorum dalında 3.lük aldık. Beste ve en iyi erkek vokalden umutluyduk fakat maalesef bu dallarda ödül alamadık. Ödül alanları özellikle HEV'i çok tebrik ediyorum. Bize yardımcı olan rehberlere de teşekkür ederim(özellikle Masis'e).
    Üye
    rafetsunacoglu
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • bütün bütün arkadaşlara can-ı gönülden tebrikler, çok sayıda iyi grubun olduğu bir seneydi ve şahsi fikrimce, bazı gereksiz ödüller verilmesi yanında, ödül verilesi daha birçok insan vardı.
    orkestradaki belli başlı olanlara ek olarak viyolonsel, flüt, keman vs gibi enstrumanların eklenmesinin, jürinin gözünde ek puan getirdiğini görüyoruz ki, mesela o kadar sayıda iyi davulcuya rağmen ödüller onlara gidiyor. sonraki senelerde okullar bunu da göz ardı etmemeli.
    bu senenin eksiği sahne "şov"u oldu bence. ayrıca "2008e gelmişiz, öğrenciler hala 99'daki performansları sergiliyorlar, hiç mi birşey değişmez.." gibi bir anektodu eklemeden edemiyorum.
    kostümleriyle ya da bangır bangır çalmalarıyla, yerinde duramamalarıyla aklımda kalanlar Galatasaray Lisesi, Kadıköy Güzel Sanatlar Lisesi ve 50. Yıl Tahran Lisesi olmuştu.. Başlı başına bir şovdu onlar : )
    (playback gruplarınınkini de es geçemeyeceğim.. eheh)
    HEV ve Fatin Rüştü gecenin yıldızı olmakla birlikte, HEV kadar güzel sevinen insanları da hayatımda görmedim : )
    zaten zorluk çıkarmamalarını geçtim, ödülleri onlarla aynı heyecanla beklediğim ve birlikte çok eğlendiğim yarışmacı arkadaşlarıma teşekkür ederim :))
    görüşmek üzere
    rehber Cansu K.
    Üye
    JaNsU
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • evet bir kasdav daha sona erdi.aslında benim için 3 senedir süregelen kasdav geleneği sona erdi.kasdavla girdik liseye kasdavlada bitirdik benide mezun etti valla:) Davulcumuz Jüri Özel Ödülü aldık.kendisini çokçok tebrik ediyorum.Diğer ödül alan okullarıda tabi.güzel bi yarışmaydı.Öncelikle elemedeki reberimiz Cansuya sonra finallerdeki rehberimiz Aydına çokçok teşekkürler.Yeri çok ayrı olan Elerkiyede çok gönülden teşekkür ediyorum.sahneden indikten sonra gelip bizimle ilgilenmesi hep yardımcı olması(superman mübarek)saymaya kalksam böyle bitmez.Tümere çok ayrı teşekkürler bizim neşemiz oldu üzerimizdeki bütün sitresi aldı:)Ödül alan herkezi tebrik ediyorum

    Mensucat Santral Anadolu Lisesi/Gkn/Solo Gitar
    Üye
    GknMania
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • Beşiktaş harbi haketmişti hacı.. sevmem normalde dazır dazır distorşın ama hakkını vermişlerdi :) elemanın duruşla sese diyecek yok zaten.. Neyse millet birer tecrübe olarak kalsın der, "çirkefce" olarak nitelendirilen yorumlardan kaçınmaya çalışırım :)
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • biz de o dallarda ödül almayı bekliyorduk ama olmadı işte nedenini anlamasak da.. (beşiktaş atatürk)
    Üye
    immortalizm
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • beşiktaş atatürk' ün bestesi, solisti nası ödül alamadı anlamıyorum.
    Üye
    portakal_moru
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • Roots bloody roots ödül bile kazandı ya diycek bişey yok galiba dün hakkında :)
    Üye
    yigitfb
    Tarih
    30 Mart 2008 00:00
  • biraz geç oldu belki ama bende birşeyler yazmak istiyorum benim okulumda bu sene ilk defa katıldı kasdav'a ne yazıkki finale çıkamadık...ama üzülmüyorum gruptakiler için en azından bi deneyim olduuu

    ben led zepplin çalan arkadaşları beğendim istanbul lisesi..=)dream on'un bu kadar kötü söyleneciğinide düşünmedim birde vokal iyi değildi..

    finale kalan herkese başarılar dilerim...=)!
    Üye
    childofchaos
    Tarih
    27 Mart 2008 00:00
  • iş başa düştü desenize..
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    25 Mart 2008 00:00
  • Final Soundcheck Saatleri.

    11. KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması'nda finale kalan okullara daha önce 26 Mart Çarşamba olarak bildirilen soundcheck tarihinde bir değişiklik yapılmıştır. Soundcheckler 28 Mart Cuma günü Saat 12.00/18.00 arasında Bostancı Gösteri Merkezinde yapılacaktır.

    12.00 / 15.00

    HEV OKULLARI ÖZEL KEMERKÖY LİSESİ
    BEŞİKTAŞ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
    BİNGÜL ERDEM LİSESİ
    FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LİSESİ
    GALATASARAY LİSESİ
    ÖZEL ALMAN LİSESİ
    ÖZEL GALILEO GALILEI İTALYAN LİSESİ
    ÖZEL KADIKÖY GÜZEL SANATLAR LİSESİ
    HASAN-SABRİYE GÜMÜŞ ANADOLU LİSESİ
    ÖZEL NOTRE DAME DE SION FRANSIZ LİSESİ
    ÖZEL SAINT BENOIT FRANSIZ LİSESİ
    ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ
    ŞİŞLİ ANADOLU LİSESİ
    YEDİKULE LİSESİ
    YEŞİLKÖY ANADOLU LİSESİ
    BAHÇELİEVLER LİSESİ
    VKV KOÇ ÖZEL LİSESİ
    İSTANBUL LİSESİ


    15.00 / 18.00

    AHMET SANİ GEZİCİ
    BURAK BORA ANADOLU LİSESİ
    ERKUT SOYAK LİSESİ
    FATİN RÜŞTÜ ZORLU ANADOLU LİSESİ
    GÖZTEPE İHSAN KURŞUNOĞLU ANADOLU LİSESİ
    HANDAN-HAYRETTİN YELKİKANAT ATL. VE AML.
    HÜSEYİN AVNİ SÖZEN ANADOLU LİSESİ
    KANDİLLİ KIZ LİSESİ
    KARTAL SÜLEYMAN DEMİREL LİSESİ
    MALTEPE MERKEZ ANADOLU LİSESİ
    MENSUCAT SANTRAL ANADOLU LİSESİ
    MUSTAFA KEMAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
    PROF. FAİK SOMER ANADOLU LİSESİ
    KADIKÖY ANADOLU LİSESİ
    KADIKÖY İNTAŞ LİSESİ
    KENAN EVREN ANADOLU LİSESİ
    FENERBAHÇE LİSESİ
    50.YILTAHRAN LİSESİ
    Üye
    BlueSnow
    Tarih
    25 Mart 2008 00:00
  • 1'e doğru bitmez arkadaşlar, geçen senekinden daha hızlı ilerliyoruz.Bu seneki elemelerle geçen seneki elemeleri karşılaştıranlar açıkça göreceklerdir.Ama tabi temkinli olmak lazım. :S :)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    24 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar birisi Bostancıdan Beykoza nasıl gidilceğini yazabilir mi ? biz karşı tarafın yabancısıyız yarışmanın sonuna kadar kalıcaz ve sanırım 1e doğru biticekmiş o saatten sonra Şişliye gelmek epeyce vaktimizi alacağından Beykozda bi ev ayarladık.Yardımcı olursa birisi sevinirim..
    Üye
    Hedon_
    Tarih
    24 Mart 2008 00:00
  • hadi artık 29 Mart gelsin sabırsızlanıyorum:):)
    Üye
    GknMania
    Tarih
    24 Mart 2008 00:00
  • Millet acaba artan biletleri ve paraları ne zaman teslim edeceğiz bilen var mı?
    Almıyor namıssızlar satamıyoruz...
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    24 Mart 2008 00:00
  • etmemiyiz hacım.. biz bize yeteriz be yav..

    yan okuldan Yağız..
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    24 Mart 2008 00:00
  • uuuu bebek maltepeyi tamamlıyoruz beraber... ay wil bi der beybi...

    Yan okuldan Buğra(Arada bi duvarın oraya gel de muhabbet edelim Yağız)
    Üye
    Buğra_
    Tarih
    22 Mart 2008 00:00
  • Lanet olası eleme goruntu ve resimleri ne zaman yayınlanıcak! yayınlansında resmi farklı kaydet diyip kızlara hava atalım!
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    20 Mart 2008 00:00
  • yumuşacıksın.
    Üye
    Barican
    Tarih
    19 Mart 2008 00:00
  • Bir gece ansızın gelebiliriz.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    19 Mart 2008 00:00
  • faşist adam bana garezin mi var.
    Üye
    Barican
    Tarih
    18 Mart 2008 00:00
  • Barican espri yapmasın. olmuyo yani.
    Üye
    Zalım61
    Tarih
    18 Mart 2008 00:00
  • Şok oldum şu sayfayı gördüğümde. :) Ülke gündemi bu kadar tartışılıyor mudur acaba jüriye laf atan arkadaşlar tarafından? Orada yaşananları acı ya da tatlı bir anı olarak kabul edebilen herkes bence bu yarışmanın birincisidir! :)

    Saygı sevgi ve benzeri şeyler iletiyorum..

    Maltepe Merkez Anadolu Lisesi
    17 Mart 2008 Pazartesi | Yazan: Buğra_


    iyi dedin Buğra_ ;
    Bu arada Cuma günü sizi izleyemesemde gerçekten çok başarılıydınız :P
    Final günü görüşürüz. (bebeyimmmhhğğğ)

    sevgilerimle.

    Yan Okuldan Yağız
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    18 Mart 2008 00:00
  • robbie williams & kylie minogue - kids söyleyen okul notre dame de sion fransız lisesiydi ve evet çıktılar finale =)
    Üye
    89boy
    Tarih
    18 Mart 2008 00:00
  • Şok oldum şu sayfayı gördüğümde. :) Ülke gündemi bu kadar tartışılıyor mudur acaba jüriye laf atan arkadaşlar tarafından? Orada yaşananları acı ya da tatlı bir anı olarak kabul edebilen herkes bence bu yarışmanın birincisidir! :)

    Saygı sevgi ve benzeri şeyler iletiyorum..

    Maltepe Merkez Anadolu Lisesi
    Üye
    Buğra_
    Tarih
    17 Mart 2008 00:00
  • biz Los Angeles endstri meslek lisesinden katılıyoruz

    yorumda: çok fena bi parça olcak süpriz
    düzenlemede: ah yarim zenci yarim ah yarim kibar yarim

    ...ile katılcaz

    vokal: r.j.dio / s.bach / axl rose / r.halford
    gitar: slash / malmsteen / tom morello
    bass: v. wooten / myung / s.harris
    davul: portnoy / d.carrey

    yedekler: mehmet topal-sabri-ayhan-emre-nonda


    ** ya bi de bu 4 dk olayını anlamadım :S biri aydınlatabilir mi bu konuda?

    //kalifornya solisti: arnıld
    Üye
    Barican
    Tarih
    17 Mart 2008 00:00
  • bütün forumlarda aradım aradım,hangi okul olduklarını bulamadım. robbie williams & kylie minogue - kids söyleyen okulu çok beğendim... o arkadaşlar finale kaldı mı acaba? kendilerini tebrik ediyorum burdan bir kere daha =)
    Üye
    pikap
    Tarih
    17 Mart 2008 00:00
  • '?drumBanger?' 2 önceki postunda organizasyonun,çeşitli problemleri(sen rezalet olarak bahsetmişsin tam olarak neyden bahsettiğini bilmediğim için 'problem' yazıyorum.)rehberlerin etkisiyle kapattırmaya çalıştıklarından söz etmişsin.umarım biz rehberler olarak üzerinizde senin anlattığın gibi güzel etkiler bırakmışızdır.ama burda mesaj yazarken veya başka bir konuda hiç bi şekilde rehberlerden çekinmene gerek yok.bildğin gibi bizler de daha önce bu yarışmada yarıştık.ve senin tezin olan,300 üzerinde bilet satışı+garip sahne şovu+popüler şarkı ile finale kalamayan bi çok okulla karşılaştık.hiç sahne şovu yapmadan,az bilet satışlarıyla,enstrumantal şarkılarla derece alan okulları da gördük.buna sonuçta sadece bi yarışma olarak bakalım.finale kalamamış olan okulların müzisyenleri yeteneksiz oldukları için değil,sadece yarışma için jürinin belirlediği kıstaslara uyum göstermediği için elendiklerini unutmayalım.hepimiz müzik yapmayı amaçlayan gençleriz.bu yarışmada olsada olmasada umarım bu işi gerçekten isteyen yarışmacı ve rehber arkadaşlarımız çok başarılı müzisyenler olurlar...sana ve ekibine de önümüzdeki yıl için başarılar...:)
    Üye
    rockdiscipline
    Tarih
    16 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar öncelikle finallere kalan okullara başarılar diliyorum.umarım tatlı bir rekabet olur.Konuyu açıyorum:
    belki konu çok uzamış olacak 1 saat boyunca buradaki yorumları okudum ve üzüldüğüm birkaç konuyu dile getirmek istedim

    1-Kasdav hani bazı arkadaşlarımızın dediği gibi şu kadar bilet satmayla finallere çıkılacak bir organizasyon değil.küçük bir örnek:
    Erkut Soyak Lisesi:biz hiç bilet satmadık 1 tane bile satmadık ve emeğimizle finallere kaldık ve finale kalanlarda benim izlediğim kadarıyla emeğiyle kaldılar.

    2-Bir arkadaşımız bize st.Erkut Soyak Lisesi demiş 1 bilet sattı ve finallerde cümlesini kullanmış.Bilet olayındaki düşüncelerimi yazdım fakat Ekut Soyak Lisesi'nin isminde ''st'' takısı yoktur fransız okulu değiliz ve bir devlet okuluyuz.

    3-tonemaster olayında değinmek istediğim nokta günümüzde çoğu örnek aldığımız müzisyenin konserinde bile bu gibi olaylar oluyor.Bizde sahnedeyken soloların bir kısmını duymadık ben solo atarken soloların bir kısmını duymadım fakat hissedince duymasada yapılabildiğini anlıyor insan.
    Birde düşünsenize siz bir tonemasterla karşılaşıyorsunuz tonmaster 109 tane okulla ilgileniyor bu konulara tek kendi açımızdan bakmamalıyız ve zaman zaman problemler çıkabilir ama biz lisesliler wackenda çalmıyoruz burda bostancıya laf etmedim bostancı bizim çalabileceğimiz en iyi yerlerden birisi ama bu kadarda katı olmamalıyız diye düşünüyorum.


    4-Bu bölümde eleştirelere olan düşüncelerimi değil tüm rehberlere sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.gerçekten bu kadar sıcak kanlı insanlar beklemiyordum sanki yakın bir arkadaşımız gibi gülüp eğlenebileceğimiz insanların bize rehberlik etmeleride çok iyi.Kim ne derse desin rehberler açısından çok şanslıyız.
    soyadını hatırlamasamda Cansu'ya çok teşekkürlerimizi sunuyorum grup adına.

    Judas Priest-Breaking the Law

    inandığımız şarkıları çaldık çok sevdiğimiz bir grubun efsanenin şarkısını bostancı gibi bir yerde çalmaktan ve çaldığımız insanların olumlu eleştirilerinden sonra kendimiz ile gurur duyduk.sadece beste dalında finaldeyiz bu hiçbirşeyin sonu değil bestemizle 29 martta bgm de görüşmek üzere

    Beste:Sonsuza Dek
    Tekrar finallerdeki okullara başarılar diliyorum

    Erkut Soyak Lisesi:gitar-vokal :Barış Murat Kaya

    Long Live Rock'n Roll
    Üye
    bherq66
    Tarih
    16 Mart 2008 00:00
  • Artistlik yapıp kazanamadı diye adama saygısızlık etme . Bu ne KASDAV taraftarlığıdır , ne ikiyüzlülüktür yahu .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    16 Mart 2008 00:00
  • finale kalmadan nasıl ödül alıcak geçti artık...seneye kısmet:)
    Üye
    GknMania
    Tarih
    16 Mart 2008 00:00
  • ben bahçelievler lisesi davulcusu ömer..biz ilk kez katıldık ve beklemedimiz şekilde finaldeyiz..sadece 1 hafta falan hazırlanabildik..herneyse bu önemli değil..benim dikkatimi çeken otakçılar lisesi..herkes nasıl elenir falan demiş!benim yakın arkadaşım gökhan(solo) onada dedim gibi grup bitirdi onu..ama gökhan hayatımda gördüm kendi yaşıtlarına göre en iyi gitarist..benim fikrime izleyen herkes katılıodur zaten..ama unutmayın grup finale kalamasa bile bence juri onu farketmiştir..finalde gökhanı ödül alırkan görürsek kimse şaşırmasın..grubunun elenmiş olmasına rağmen..ödül almayı en çok hakeden adam bence buseneki!
    Üye
    cams_crow
    Tarih
    16 Mart 2008 00:00
  • Yok zaten bilet sayısını kendimden çıkarmadım . Çünkü 150 bilet sattık ve finale kalamadık . Ama tüm arkadaşlar öyle diyince işte aklımda garantiye gitmenin bir yolu gibi oluştu .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    16 Mart 2008 00:00
  • 300 bilet dışındakilere katılıyorum hocam. +rep süper paylaşım emeğe saygı beyler 30 view var bi tane rep göremedim. Bilindik şarkı etken evet, sahne şovu da garip değil de orijinal diyelim hı? Bilet sayısıyla alakası varsa beni vursunlar. Bunu mu diyim en son? Yok alakası yok. Madem o kadar hesap-kitap yapiysiğiz istatistik çıkaralım bilet satışları ve finale kalma oranlarıyla ilgili haksız çıkmazsanız şerefsizim. Sayılarla konuşuyosanız bunu genele bi vurun yau, çekinmeyin. :)
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    16 Mart 2008 00:00
  • Benim düşüncem değişmeye başladı . Aslında en rezalet senelerden biri ama bunu rehber mükemmelliğiyle kapatmaya çalışıyorlar . E yarışmacıların hepsi de rehberlerin mükemmel olduğunu söylüyor , evet öyleler ama onlarla iş bitmiyor . Ama adamların yaptıkları bir bakıma bizi rehberlerin etkisinde bırakmak . Bkz: ben bu mesajı yazarken Elerki'den çekindiğim gibi .

    Seneye ben her şeyimi garantiye alırsam çıkarım artık kasdava . Popüler şarkı , garip bir sahne şovu ve en az 300 bilet satma .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    16 Mart 2008 00:00
  • Yıllarca hep demişlerdi kasdavda bilet satamayan finallere kalamaz,ödül alamaz diye.abarttıklarını ödül alamadıkları için suçu organizasyona attıklarını düşünürdüm.Lakin cuma günü burn ve besteyle katılan, bizi tanıyan,tanımayan herkesin avazı cıktığı kadar bağırdığını, jürinin performans sonunda elleri koparcasına alkışladığını ,kuliste muhteşem olduğumuzu soylemeyen insan kalmadıktan sonra finale 50 küsür bilet sattığımız için cıkamayan bir vefa lisesi gören her mantıklı ve biraz zeka sahibi bir gencin de algılayabileceği gibi bu soylenenler her harfine kadar doğruymuş. finale cıkan okullardan bazılarının vefa lisesi cıkamadı diye kendi başarılarına sevinemedikleri ve nasıl bir yarışmada olduklarını anladıkları oldu. herşeye rağmen onca insan arasına cıkıp harika bir performans sergilemek ve insanların "finallerde görüşürüz abi süpersiniz" diyişini duymak mükemmeldi. Elbette bu yazdıklarımız üstüne abarttığımı,ukala bir insan olduğumu ve finale cıkamamayı kaldıramadığımı düşünenler olacaktır.(tabi bu insanlar cuma günü orda olup bizi izleyenlerden biri olmayacaktır.) Fakat gerçekten soyluyorum alakası yok.Bu şekilde düşünenlerin elemeler dvd sinde bizi izlemelerini rica ediyorum.
    Üye
    D7
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • Dört senelik bir macera benim için Kasdav. İlk senesinde bi yorumum yoktu performansımızla ilgili.. evet o sene çok bilet sattık finalede kaldık ama finalde elimiz boş donduk. Ondan sonraki sene yine çok bilet sattık ama finale bu sene yalan oldu halbuki ne güzel besteydi diyorduk aramızda. Bu senede bilet sattık ama durum bu sefer biraz daha farklıydı. Bu sefer kendi aramızda iyi olduğumuzu söyleyebiliyorduk. Yani Kasdav'da bilet satmanın bir artısı oldugunu dusunmuyorum. Hiç mi düşünmedim bunun yuzunden seneler boyu tabiri caizse babayı almadıgımızı.. tabii ki dusunduk. ama bu dort seneden sonra bu organizasyonda finale kalmanın, daha dogrusu basarının parayla katalize olmadıgını gordum. Bu sene Alman Lisesi olarak iyi performanslar, iyi sahne duruşları, iyi şarkı seçimleriyle yani sadece yaptığımız müzikle 3 daldada finaldeyiz. Bu yüzden burada ah bilet satamadık ne kadar kotu organizasyon demek yerine yapılması gereken tek şey biraz daha fazla calısmak derim ben. Rape Me ile de basarı cok uzak birsey. Bu sarkı ile bi enstruman artısı gosterilemeyecegine gore sahnede kendinizi diger 117 gruptan ayırıcı bir unsurunuz olması gerekiyor ki bu da kolay birsey degil. Finale kalan büyün gruplara basarılar dilerim.
    Cem Erkmen-Alman Lisesi
    Üye
    cem_
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • plan yapmayın plan!
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • yorumumu kaldramıyıp sıldıren arkdasa da ayrıca tesekkurlerımı ıletıyorum ..

    bkz: dogruyu solıyınce kaldramayan ınsan davranısı
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • tamam poettt ben sana özel ödül yanında bir de şehrin anahtarını vericem. sen sıkma canını yahu, bak seneye katılırsanız tümer'e bağış niteliğinde bi kaç sakal atıyosunuz o size makbuz dahilinde final vizesini vericek. sen diğer okullar nası finale kaldı sanıyosun? tümer kaç gündür yazıyo banka hesap no'sunu... ohooooooo bu ne ilgisizlik... çışşaaarıeeaaaaahhh
    Üye
    Barican
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • Ben Cuma günü oradaydım ve çoğunlukla kuliste bulunduğum için düzgün dinleyemedim grupları.Gruplar hakkında yorum okumak için de facebook'tur, kasdav'ın kendi sitesidir, garajdır her yere baktım ama tebrik ederim sizleri.Saçma sapan polemiklere girmekten müzikle ilgili, "başlıkla ilgili" yorum yapmayı unutmuşsunuz.Şuraya gelip benim gibi kasdavla ilgili bilgi almak isteyen insanlar önce sizin kavgalarınızla, gerçekten konuyla ilgili yorumları ayıklamak zorunda kalıyor yani.Az buz da değil hani bir saattir okuyorum burada... Neyse diyip geçmeden önce sizden rica ediyorum; lütfen konuyla ilgili bilgi almak isteyen insanların işini zorlaştırmayın.
    Ayrıca rehberlerin hepsine çok teşekkürler, çok ilgilendiler bizle :)
    Üye
    L desu
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • öncelikle finale çıkan tüm arkadaşları tebrik ederim..vefa lisesi olarak cuma günü deep purple - burn ve bestemizle katıldık. ortaya koyduğumuz performans hakkında tek bir olumsuz eleştiri almadık..sahneden indiğimizde rehber ekip direk finalde görüşüz diyecek kadar beyenmiş olsa gerek diğer okuldaki arkadaşlarda tebrik ettiller, evet mertin dediği gibi tüm jüride alkışladı..ama finale çıkamadık ve bizde bu durum hakkında görüş bildirme hakkına sahibiz diye düşünüyorum bazı arkadaşlar bunları sinirle yazdığımız gibi bir düşünceye sahipler, alakası yok. hakedip de finale çıkamayan başka okullarda var amaç orda eylenmek kalabık bi kitleye müziği duyurmak finale çıkma isteğide zaten o sahnenin zevkine bir daha varmak..ama eğer hakkımız bu denli yeniliyorsa tüm o söylentilere inanmamak elde değil..eğer orda biz gençler emek vererek ortaya güzel hem kulağa hem göze hitap eden performanslar sunuyorsak daha adaletli bir sistem olmalıydı..kasdav kendini böyle bitirme yolunda sanırım çünkü sokakta kasdav denilince insanların aklına direk bilet para geliyor kimseden daha ilk olarak müzikal bi yorum duymadım. herneyse kendi adıma sahnede eylendim deli gibi alkışlayan bi kalabalığı coşturmakta güzeldi finale çıkanlara tekrar başarılar.. çıkamayanlada fazla üzülmesinler çünkü ne kadar iyi olursanız olun başarı kıstaslarının farklı unsurlar olduğunu bizzat gördük.
    Üye
    ozanartun
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • katılmayın ne demek..durumu duzeltmek yerine bırakın gidin diosn..biz hakkımızı arıyoruz..duzelmicekmi hiç bu durum.?benim demek istedigim finallere kalan bicok okul gusel caldı ama kotu okullarda su an finaldeler...daha iyi okullar vardı finali hak eden..cdyi alan herkes izlesin final gruplarını ve karar versin baska soze gerek yok.
    Üye
    poettt
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • arkadaslar biz Erkut Soyak Lisesi olarak ilk kez katılıyoruz kasdav'a okulla alakalı bir olaydan dolayı hiç bilet satmadık ve beste dalında finallere kaldık lütfen bilmeden eleştirmeyelim.yalnız ses sisteminin finallerde daha iyi olmasını dilerim... Erkut Soyak Lisesi
    Üye
    bherq66
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar madem bu yarışmanın şaibelerle yürüdüğünü düşünüyosunuz katılmayın bir daha sizin kafanıza silah dayayıp çıkacaksınız ulan diyen biri oldumu valla bizim olmadı kimse sizi o sahneye zorla çıkarmıyor.Bulabiliyorsanız size bostancı gösteri merkezinde sahneye çıkartacak bir organizasyon hemen hiç durmayın oraya gidin.En fazla okullara sizide orada görmek isteriz denmiştir. Bunun dışında biz katılmıyoruz diyen bir okula geleceksiniz kardeşim sizsiz olmuyo bu iş, emeğini çalacağımız parasız ,isminin önünde st. olmayan, diğer okullara çerez yapacağımız okul lazım demediler herhalde.
    SONUÇ :KATILMAYIN KARDEŞİM
    Üye
    fubemu
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • Yani yazmayayım diyorum ama ben bir şey yazmak istedim . Tartışmaya açık . Ben sahnede bageti düşürdüm ve parçayı bageti alana kadar tek elle çaldım . O aralıkta en önde olan insanlar bageti düşürdüğümü görmemiş , videoda gözükmüyor . O kadar hızlıydım ve de şarkıyı kesmeden devam ettirdim , sololarda falan kendimden bile geçtim ve bunu yüz ifademe baya bir yansıttım . Bence profesyonelce bir davranıştı . Bunun değerlendirmesi sizce bize eksi olarak mı artı olarak mı gelmiştir ?
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    15 Mart 2008 00:00
  • mertözkan, sana katılıyorum..
    Üye
    dreamof_fairy_
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • cuma günü deep purple-burn çaldık.ve güzel çaldığımızı ve şovumuzun da gayet hoş olduğunu düşünüyorduk.rehber(faruk abi) bizi çok beğendiğini, final e kalmamızın neredeyse kesin olduğunu söylüyordu ve tüm jüri bizi alkışladı diğer okullar falan çok iyi olduğumuzu söyledi ancak ne hikmetse finale çıkamadık?maddi manevi her türlü fedakarlıktan kaçınmayıp şu yarışmada gelip aslanlar gibi çaldıktan sonra tuhaf bi şeklide finale çıkamayınca ne düşünmemizi bekliyorsunuz?bilet olayı yalan mı yani?bunu elinizi vicdanınza koyarak söyleyebilcek misiniz merak ediyorum..1.olmak şu bu hiç umrumda değil açıkcası ben o sahneyi sevdim sadece ve bir kere daha çalmak istiyordum ama güzel yurdumda her şeyin anahtarı para olduğu için bizim gibi arkadaşlar bir trlü emeğinin karşılığını alamıyor.burda benim megoloman olduğumu düşünenler çıkıcaktır elbet ancak bizi izleyip de beyenmediği söylien biriyle de gerçekten konuşmak zevklerini öğrenmek isterim ben.sonuç olarak bu yarışmada gerçekten nedir koşul?iyi çalmak?mini etek giymek?para kazndırmak? nedir cidden merak ediyorum?biri bana anlatsın lütfen.
    Üye
    mertözkan
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • Selam herkese,
    Öncelikle rehberlere ve organizasyon sorumlularına teşekkür etmek istiyorum. Zira geçen senelere nazaran ortada güzel bir organizasyon vardı, başta rehber abiler/ablalar olmak üzere :)
    Benim problemim süre konusuyla ilgili . Final biletleri için yapılacak görüşmeye ben gitmedim fakat duyduğuma göre "şarkıların süresi 4.20 dk ya indirilmeliymiş, yok kronometre tutulcakmış, geçenler yatıcakmış." tarzında duyumlar aldım arkadaşlarımdan. Bu doğru mudur gerçekten? Açıkçası biraz saçma buldum. Biz Mr.Crowley çalıyoruz ve 5 dakika sürüyor yani 40 saniye bu kadar önemli mi ? Zira şarkının başındaki klavye introsunu mu çıkartalım yoksa şarkının sonundaki gitar solosunu mu? Final değil mi bu sonuçta bi acelemiz mi var:) yani 10 dakika tabii ki olamaz insanların çalacakları şarkılar ama bu nedir yani 4.20 yi geçince yatıyomuş 4.21 olamıyomuş falan:)
    Rehber arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilirlerse çok sevineceğim. Bi yazıma baktım da, biraz sert çıkmışım gibi geldi bana, öyle bir durum yok :) ama şaşırdım baya ne yalan söyleyeyim.

    Yiğit Üstündağ - Alman Lisesi
    Üye
    yigitfb
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • rehberlere saygımız sonsuz:)onlar elinden gelen herseyi yaptılar,bizim isyanımız sisteme ve zihniyete..

    cem arkadasım bizimde size soledigimz bise yok guzel calmıssınızdır,cıkmıssınızdır.haklısın ama biz finale kalan bazı okulları canlı izledik ve finale kalmalarına sasırdık.biz kalalımda demiyoruz bizden once kalıcak okullar vardı.bence hersey teknik demek degil.milleti costurmak,eglendirmekde cok zor is ve biz bunu basardıgımıza inanıyoruz.sahne performansı diye odul var bunu da bu amacla veriyorlar.ve nirvanada da amac bi nevi halkı costurmak.biz birde 3 kisiydik millet 9 kisi cıkıyo.yani zorluklarda goz onune alınsa daha iyi olur.imkanlar esit olmuyo her zaman
    Üye
    poettt
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • Kereta mı kerata mı ne;

    1 - "demiş Alman Lisesi"
    değil kardeşim, orada benim ismim yazıyo. Ayrı bi kişiliğim ben ismi Cem Bilge olan. Benim sölediklerim bir zümreyi değil beni temsil ediyo.

    2 - "lafa mahruz kalmak çok şaşırtıcı. burda bizi izleyen okullar konuşabilir yorumunu yapabilirler"
    Kimseye laf etmiyorum. Bana kalırsa Rape Me çalan grup yorumlar finale kalamaz dedim. Budur. Arkadaşlar da bana katılıyordur heralde. Rape Me ye de boktan şarkı demiyorum. Aksine Nirvana çok severim ama Rape Me, s.l.t.s gibi şarkıları yerine B-sidelarını dinlemek hoşuma gider. Ve adamların deli deneysel şarkıları var, ama rape me klasik nirvana akorlu bi şarkı ve öyle gidiyo, kulağa hoş da gelse ben pek bi müzikal kaliteden bahsetmeyi doğru bulmuyorum. Tabii ki ben kimim o ayrı.

    3 - "yenilik diyorsunuz. biz kasdav da grunge müziğini göstermeye çalıştık. ün olarak nirvana vardı 4 dk. sınırı olarak rape me vs. vardı. rape me dedik. yenilik olarak da sahnemizi koyduk"
    Açıkçası sahnenizi bilmiyorum, performansınız hakkında hiç bir yorum yapmadım zaten, duruma genel bi bakışaçısı getirdim ve ful performans bile çalınsa finale kalınamayacağını düşünüyorum. Sizle özel bi ilgi yok.

    4 - "bestemizde iddaalıyız diyoruz hep nedeni de bu yorumlardan uzaklaşmak için"
    Arkadaşım sen orada yorum performansını ortaya koymuşsun ben de şarkı seçimin hakkında yorum yapabilirim. Yanlış mıyım?

    5 - "sizi canlı izlemesem de youtube kadarıyla beğenmiş değilim ayrıca eklemek isterim"
    Çok şükür ki profesyonel müzik adamlarından, bu işi bilen insanlardan oluşan jüri aynı fikiri paylaşmıyordu. Dalga geçmiyorum; belki de çok zamanın ötesinde bi şarkı yaptınız ve insanlar bunu algılayamadı. İlerde görürüz inşallah.

    6- [Bu Bonus] "1 hafta icerisinde rape me ye calıstık digerleri zor olurdu.ama yinede bence super sarkı ve calmasıda kolay sayılmaz" (poettt)
    Amacım kesinlikle ezmek değil. Az çok bu işlerden anlayan 6 senedir FAF mış RAMfestmiş Bronxmuş Kasdavmış, bu işlerin peşinden koşan bir "arkadaş" olarak söylüyorum bunu. Daha ufkunuz çok dar. Daha sonra çaldıkça, zaman geçtikçe anlayacaksınız daha neler neler var dinleyecek çalacak. Ve bi sene sonra "Rape Me de şarkı mı ya!" diyeceksiniz, inanın.

    Cem C. Bilge
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • barış abinin dediği gibi ; önemli olan bgm de o seyirci karşısında çalmaktı.
    Üye
    kereta
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • ben st.li okullarda okumamama rağmen bu okullara haksızlık yapıldığını düşünüyorum..

    st.benoit yanlış görmediysem üç klavye,iki gitar bilmem kaç şu, daha da fazla bu tarzı,gruptan çok orkestra diyebileceğimiz bir toplulukla çıktılar sahneye ve alınlarının akıyla işlerini yaptılar..

    st.michelle'i izlemedim fakat bir başka fransız lisesi olan damne de sion'un da seçtikleri şarkının altından kalkabildiklerini söyleyebilirim..

    grubum ve okulum üç dalda da finallere kaldı bu yıl ama geçen sene yorum da grubum elendi(rahatlıkla doğru bir karar olduğunu söyleyebilirim sinir harbine girmeyip,objektif olarak)besteyle finallere kalıp bir ödül alabildik. ondan önceki sene gitaristimiz besteyle katıldı ve bir güzel elendi..

    elenen arkadaşlar,belki şansızlık,belki jüriyi tatmin etmeyen bir şarkı seçmiş olmanız,heyecan veya bir anlık beceriksizlik yüzünden elenmiş olabilirsiniz ama lütfen elemeyi geçmiş ve en az sizin kadar ter dökmüş yaşıtlarınızın hakkını yemeyin..emekse emek uğraşsa uğraş..

    doğrudur elenen bazı gruplar kiminin gözünde finalleri hak etmiş olabilir ama finallerdeki gruplar da finalleri hak etmemiş midir?

    önemli olan yarışmaktı,sahne de şarkı söylemekti falan demeyeceğim,katılan kimse "abi ben bir şarkı söylerim inerim finallere kalmasam da gam yemem,hiç değilse anlatacak hikaye olur.." demez,yarışmaya katılıyorsak,çıkabildiğimiz kadar yükseğe çıkmaya çalışırız..

    çıkamamışsak da başkalarının başını,emeğini ezerek hak aramak bence doğru değil..

    hele yeteneğine ve icra ettiği müziğin kalitesine bu kadar güvenirken bir insan,sonucu olmayacak kavgalarla vakit kaybetmek yerine çalışmaya devam etmeli,başarı eninde sonunda gelecektir..

    Mustafa Şenel-Alman Lisesi
    Üye
    LeBeau
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • bu arada ekliym nirvana-rape me kasdav tarihinde ilk defa calınmıstır bildigim kadarıyla,hersene smells calınıyor..
    Üye
    poettt
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • jump_pogo_jump arkadasa:

    biz daha muzige baslayalı 1 sene bile olmadı ve kasdava katılmamızda iki hafta onceden belli oldu.1 hafta forumlarla gecti..1 hafta icerisinde rape me ye calıstık digerleri zor olurdu.ama yinede bence super sarkı ve calmasıda kolay sayılmaz.grungeın babasıdır nirvana bence.biz zaten yorumda degil bestede iddialıydık.bu arada sozleriyle ilgili olarak sozlerine kotu diyen,terbiyesiz diyen arkadaslar sarkıyı bir daha dinlesin,anlamamıslardır.o kadar basit degil..
    Üye
    poettt
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • bir yerde emege karsı haksızlk,saygısızlık yapılıyorsa o durum için guzel bi anı diyemeyiz..tabi cok onemli olmayan bir yarısma ama bolesine zor sartlar altında katılarak ve caba sarfedip guzelde calarak finale cıkamamak zor iş.kendimiz icin demiyorum bizden once finale cıkması gereken gruplarda vardı ama cıkamadılar.yani butun seyircler kararını vermisti ama sonuclar garip...
    Üye
    poettt
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • sevgili arkadaşlar finale çıkan çıktı ,elenen elendi sanki müzik kariyerinizin sonu geldi elenince ya da eleştirilince=) "yok şu oldu yok bu söylendi" "yok bu oldu, sahneye don attı finale kaldı vay ben don atsaydım nolurdu" gibi konuşmalarla daha fazla yormayalım ne kendimizi ne de şu sayfayı. bi nefes alıp, bi yüzünüzü yıkayın ne bilim alın sevgilinizi gezin ya da dinlenin , oldu bitti yani, finale kalsanız ne deişcekti hayatınızda. gayet hiçbişey , bunu biliosunuz =) bilmiosanız katılmayın abi allahınızı severseniz. kimse burdan çıkıp raksıtar ya da popsıtar olmuyo, lise için sadece güzel bi anı ve heyecan. değerini bilin. o sahneye çıkmak , orda onca kişi önünde çalmak size ne zaman sunulabilir? bi düşünün. herkese bi gıdım da olsa anlayışı için teşekkürler.

    rehber ekipten Barış
    Üye
    Barican
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • rape me ye sarkı degil diyenler,siz ne anlarsınız muzıkten.gidin gripn dinleyn sebnem ferah calın finale cıkın..o sarkılarla cıkıcaksam hiç cıkmım daha iyi..sarkıya laf atan arkadaslar siz bir de kendnze rockcı dıosnz..daha rockun anlamını ozumseyememıssınz..sanat degil diosunz bilmem ne lisesi cıktı bi iki bogurdu smdi finalde...bu mu sanat...
    Üye
    poettt
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • Zaman sorunu vardı arkadaşım ! pearl jam yapmayı istiyodum şahsi olarak. ancak zaman ve ün sorunu buna mani oldu. burda tartışmak zor işmiş. ona buna laf yetiştirmek zorunda alıyoruz.
    Üye
    kereta
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • kavgamı cıktı len :D
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • Tumer yorulmuyo musun buraya bunca yazmaktan ya oglum.. bosver allasen bi. off yani soyle bi bakayım dedim de scroll'u asagı cekmek bile 5 dk.mı aldı.
    Üye
    J_Rudess
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • lafım kasdav da grunge müziğini göstermeye çalışan arkadaşlara...bu laf bana biraz battı da Alice in Chains coverlayıpta Kasdav'a okul yüzünden katılamayan biri olarak.Gerçekten grunge müziği göstermek istiyorsanız Nirvana çalmazdınız(ki performansınızı da beğenmedim,şarkı boyu süren riffteki palm mute ları bile yapmadınız).Bugüne kadar kaç okul Alice in Chains,Soundgarden,Stone Temple Pilots,Pearl Jam çaldı allah aşkına? Ama Nirvana çalan tonlarca...Üstelik grunge'ı Nirvana'dan ibaret sananlar varken.

    Grunge müziği göstermeye çalışmak ve Nirvana çalmak bu mu yenilik ?
    Üye
    jump_pogo_jump
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • rip van vekil
    kandırdın bizi.
    paramızı geri verceksin lan.
    hani final?hani kazanacaktık!
    Üye
    iPunk
    Tarih
    14 Mart 2008 00:00
  • kerata alman iyiydi şimdi. emege saygi.
    Üye
    Zalım61
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • rape me ye sanat diyen arkadaşın anlına karışlarım. sonrada rape ederim:p saygılar +rape
    Üye
    GknMania
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Ayrıca kalkıp bir grup bir müzik yarışmasına Rape Me ile katılırsa finale kalmaması çok normal. Nerde kardeşim yenilik, farklılık, sahne duruşu, enstruman kalitesi. Bir de böyle bakmak lazım olaya. Böyle bir şarkıyla nasıl gösterebilirsiniz ki kendinizi güzel.


    demiş alman lisesi.

    tartışmak istemiyorum tartışmak istemiyorum ama lafa mahruz kalmak çok şaşırtıcı. burda bizi izleyen okullar konuşabilir yorumunu yapabilirler. yenilik diyorsunuz. biz kasdav da grunge müziğini göstermeye çalıştık. ün olarak nirvana vardı 4 dk. sınırı olarak rape me vs. vardı. rape me dedik. yenilik olarak da sahnemizi koyduk. + olarak bestemizde iddaalıyız diyoruz hep nedeni de bu yorumlardan uzaklaşmak için.
    sizi canlı izlemesem de youtube kadarıyla beğenmiş değilim ayrıca eklemek isterim.
    Üye
    kereta
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • bu türkiye her boka ayıp diyor.. rape me ayıp değildir. güzeldir. şarkıdır. müziktir. sanattır.
    Üye
    kereta
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Zalım61,
    Bunlara amatör Türkiye çekimi demiştin, yabancı çıktı. +repimi geri isterim.

    oceanspray,
    [email protected] sen misin?

    Bütün Frankofon okullar,
    Hesabımı hala görmeyenler var.. İstiram ederim.

    Elerki,
    Yumuşacıksın.

    Finalde görüşürüz. Bi daha post atmicam buraya final yaklaşana dek. Esen kalın, hepinizi öptüm sevgiler <31
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • şarkını sozler sakat abi birazcık =)
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • fatih anadolu lisesi ;
    yorum : nirvana - rape me
    beste : istanbul

    bestede iddaalı gibiydik.
    Üye
    kereta
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • bi insanın bişeyin ağrına gittiği illa ki hareketlerinden değil konuşmasından da anlaşılır nese ben polemik sevmiyorum gerek de gormuyorum herkes neyse ne emek verdiyse ne yaptıysa karsılığını alır..
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • ne çaldınız okul neydi??

    buarada cem arkadaşımızın soledikleriyle yaptıkları pek uyusmuyo sanırım... arkadasım burası kasdav forumu buarada yanlıs yere geldin heralde ben kasdavla ilgili bi soru yonelttim saygı biraz lutfenn..
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • yok ya.. bana da çok pis koydu. diğer okullar falanda final kesin diyip ümit vermişlerdi. kesin gözüyle bakıyoduk. g.t olduk..
    Üye
    kereta
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • bazılarına cok daha fena koymus sen iyi atlatmıssın =)
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • şaka maka bana elenmek çok koydu =) teker teker herkese bok atıyorum burdan.. fazla konuşturmayın.
    Üye
    kereta
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • komik degildi.
    Üye
    Zalım61
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • 12 köyün ağasıyım bütün okulları altına boğarım.
    Üye
    Barican
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • estrüman ödülünü ayrı ayrı en iyi davulcu en iyi gitarist diye vermiyorlar direk enstrüman olarak veriyolar. ama geçen yılın 3.sü davulcuydu. buse, korkmazyiğit lisesinden. 1. de hüseyin avni sözen A.L. den Cansu Özkul(bas gitar)idi. havamdan geçilmiyo :D
    13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: oceanspray


    Teşekkürederim =))
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • eğer sen ole bişeyi gururuna yediriosan ok bana ben oyle seyi yediremezdim kendime

    ne var bu otakcılarda abi allah askına anlatsana
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • kolpak
    çekilin abi yarismadan. sözünün arkasinda dur, otakçılar ciksin sizin yerinize. yetkililere.

    cem_
    sizi ilgilendirmiyosa alt f4 arkadasim burasi kasdav liseler arasi muzik yarismasinin konusuldugu bir platform herkes senin ilgini ceken seyler yazmak zorunda degil.

    oceanspray
    selam o sizmiydiniz? msn?
    Üye
    Zalım61
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • estrüman ödülünü ayrı ayrı en iyi davulcu en iyi gitarist diye vermiyorlar direk enstrüman olarak veriyolar. ama geçen yılın 3.sü davulcuydu. buse, korkmazyiğit lisesinden. 1. de hüseyin avni sözen A.L. den Cansu Özkul(bas gitar)idi. havamdan geçilmiyo :D
    Üye
    oceanspray
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Aptalca bir muabbet dönüyo ya, saçma sapan şeyler söylüyosunuz. Biraz da müzik konuşalım isterseniz yani. Senin en iyi enstrruman dalın bizi pek enterese etmiyo. Bi sus istersen.
    Üye
    cem_
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • ayıp oluyo abi ne bunlar ya amma buyuttunuz altustu yarısma amac muzik yapıp eglenmek biz cekillelim bari finalden haksızlık oldugunu dusunen biri cıksın bizim yerimize de boku cıktı bunun..
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • ya buarada bişi sorcam hem şu hava bi dağılsın gecen sene davulda en iyi enstruman odulunu hangi okul aldı kasdavın sitesindeki sayfa acılmıyo da..
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • @ ryth:
    Tamam. Halledicez biz onu.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • mezunu olduğum hüseyin avni sözen anadolu lisesini en başta tebrik ediyorum yorumda kaldılar finale. sonrasında rehberi olduğum dame de sion,mensucat ve kandilli kız lisesini tebrik ediyorum. buna ek olarak da performanslarını çok beğendiğim fatin rüştü zorlu (en en çok evet), HEV, istanbul lisesi,KAL,kadıköy güzel sanatlar ve st benoiti bir de davulcuları rulez olan keali tebrik ediyorum kocaman. sonrasında pop çalanlar öncelikli olmak üzere tüm finalistlere benden alkış. i love pop evet bu bi gerçek. yarın rehber ekibin nerdeyse yarısının (cansu cansu erkin onur tümer) sahneye çıkacağı dash ve woo hoo konserine rıddıma bekliyorum bu tebriklerime karşılık. hani kutlama manasında. bir de kavga etmeyin gençler seneye kalırsınız olmadı ya. ben iki sene kalamadım 3.de kaldım finale sıra size de gelir:D
    rehPer cansu ö.
    Üye
    oceanspray
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • yarışmayı bilgi ünisi sponsor oluyo bilgi ünisinin müzik hocası jüride


    Evet bu ikisi arasında kurduğun bağlantıyı açık ve net tekrar yazmanı istedim ben. Bilgi Üniversitesi'nin öğrencileri mi yarışıyor orda da o okulun müzik hocasının jüride olması etik açıdan yanlış ? Bilgi Üniversitesi'nin müzik bölümünün namını bir araştırıp burda şu cümlenden dolayı özür dilersen belki de toparlayabilirsin.

    Gripin'le finale kalınıyorsa ben izlemedim performansları ama benim gözüme batar


    Tümer sana gereken her şeyi söylemiş ama ben buna özellikle cevap vermek istiyorum zira Gripin çalan arkadaşların performansını hepimiz ayakta alkışladık. Bunu da ayrıca bilmeni istedim. Bir kere böyle bir cümle kurabildiğin halde seni ciddiye alıyor olduğumuz için bize minnettar olman gerekir, "izlemedim ama gözüme batar", evet gerçekten de çok akılcı çünkü iyi grup olmak için seçilmesi gereken belli başlı gruplar/şarkılar var di mi ? Bence yazdıklarınızı sonradan sakince okuyarak bırakın bu yarışmayı gerçek hayatta bir anlam ifade edip etmediğini düşünün.

    Bu arada herhangi bir okulun bu yarışmada derece alabilmek için 30 milyar harcayacağına gerçekten inanıyorsanız yaşadığımız ülkenin eğitim koşulları ile ilgili biraz daha bilgi edinmeye çalışmanızı öneririm.

    Kafanızda kurduğunuz her tür soruna burada açıklık getirmeye çalışıyoruz. Evet, elenmenizi kendi başarısızlığınızdan başka şeylere bağlamanız zaman zaman doğal olabilir, aklınıza hoş olmayan şeyler gelebilir ama en azından bu sorulara cevap verdiğimizde ve bunlar akılcı düşünüldüğünde gayet tatminkar cevaplar olduğunda bize sahneye çıkmadan önce çeşitli isteklerinizi belirtirken veya sahneden indiğinizde performansınızla ilgili görüşlerimizi sorarken gösterdiğiniz saygıyı göstermenizi rica ediyorum. Nihayetinde aynı şeyleri yaşamış olduğumuzu düşünüyorum, aramızda birden fazla sene katılıp bazılarında ödül alamayanlar da var ve hiçbirimiz söylediklerinizin doğru olduğunu bilip de göz göre göre yalan söyleyecek kadar riyakar değiliz ya da bundan herhangi bir menfaatimiz yok. Samimiyetle.

    Burcu.
    Üye
    LilianGee
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • @rip van winkle

    Hala benim savunmak istedigim seyi anlayamamissin. Kendi sahne performansimiz ile ilgili hicbir sey demememe ve destekledigim diger gruplar hakkinda yorum yapmama ragmen hala bildigin yolda baskalarinin ne anlatmak istedigini anlamaya calismadan yaziyorsun ve yaziyorsun. Ustune de terbiyesizlik yapiyorsun. Seni edebe davet ederken hala sokak agziyla, argoyla cumleler kuruyorsun. Bir de bu yuzle hala rehber ekibindenim diye yazabiliyorsun.

    Artik bu ustundeki piskolojik baskinin nedeni nerden gelme bilmiyorum ama su ana kadar, farkli kisiler tarafindan yazilmis olsa dahi her seyi kendi dilinde okumus, herkese ona gore cevap yaziyorsun. Daha senle ilk kez konusuyorken dert babasiymis gibi "biktim artik" yorumlari yapiyorsun.Artik bunye ustun basariyi kaldiramadi mi nedir, etrafinda neler oluyor bitiyor bilmeden hareket ediyorsun. Tek tesellinde tecruben ve yasinin bizden olmasi, su ana kadar elle tutulur bir bunu yazmissin. Artik ona da bir saygim kalmadi.

    Muzik konusunda basarili olmus ve universiteye gidiyor olman, halen liseye gidiyor olan ve grubuyla birlikte liseler arasi muzik yarismasinda elemeleri gecememis olan ben uzerinde bir ustunluk saglamaz. Umarim bana yaptigin terbiyesizligi yarisma sirasinda baskasina yapmazsin. Seninle tartismis olmaktan utandigimi yazacaktim ama yine ikinci bir kez dusundum ve ortamin gerginliginden dolayi sana tavir almis gibi gorunmeyecegim. Benim senle ilgili sorunum yok ve eger hala yanlisin ne oldugunu terbiyeli bir sekilde aciga cikarmak istersen pmden iletisim bilgilerimi atabilirim ama pek boyle bir seye girisecegini zannetmiyorum.
    Üye
    Ryth
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • rip wan winkle bunda masonlarin parmagi oldugundan suphelenmistim zaten lanet olasicalar her yerdeler. ama demek istedigim su mu ?
    -otakçılar elendi çünkü o bir devlet okulu !
    -çünkü onlarin parasi yok bilmemne !
    *insert random whine*

    degil.
    nedir yani jüri speed metal sevmiyo mu? harmonic minorin abuse edilmesine aşina degiller mi? (teknik terim kullandim farkindaysaniz muzisyen kızlar msnim; [email protected]) TONMEYSTIRIN ÇEKEMEYIP SON SOLODA SESIN KISILMASININ KURBANI MI OLDULAR ?

    sen anladın.

    ayrica orhan pamuk akilli olsun.
    Üye
    Zalım61
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Öncelikle Alman Lisesi olarak 3 dalda finale çıktığımızı kutlayalım. Performanslar çok güzeldi. Haketti finale kalmayı.

    Şike, St. bilmemneli liseler, para vs. konularında ise diyeceğim şudur: Olur lan öyle şeyler. Yahu dream theater gibi çalsanızda bazen çıkamayabilirsiniz. Ya performans ya şov ya tavrınız jürinin kriterlerine uymamış olmayabilir. Kendinizi düzgün anlatamamış olabilirsiniz. Nolucak ya? Iki sene önce katılmıştık biz besteyle. Bir sağlam elendik, ben bayağı üzülmüştüm. Ama geçti gitti. Tabii ki herkese bok atmayı ihmal etmemiştik. Son sınıftayız ulan hadi bari bi daha deneyelim şansımızı dedik. Finale çıktık. Güzel oldu. Tabi ki bizim iki sene önceki halimiz gibi etrafa bok atmaya çalışanlar olacak. Bu doğal ve hiç yadırganacak bir şey de değil bence.

    Ayrıca kalkıp bir grup bir müzik yarışmasına Rape Me ile katılırsa finale kalmaması çok normal. Nerde kardeşim yenilik, farklılık, sahne duruşu, enstruman kalitesi. Bir de böyle bakmak lazım olaya. Böyle bir şarkıyla nasıl gösterebilirsiniz ki kendinizi güzel.

    Ya hayır onu da geçtim St.li liseler konusunda; yahu şurda konuşan yüzde 2 lik kısım anca St. Benoit in performansına yakın bir performans sergileyebilirdi, göz var nizam var.

    Son diyeceğim şudur ki; Kasdav bir popstar yarışması değil, kazanınca kaset çıkartıp her yere asmıyolar posterinizi. Tabi ki bir gelişmedir, tanınırsınız daha bi lise çevresi tarafından ama müziğe gönül vermiş biri zaten illaki karşılaşacaktır böyle fırsatlarla ve galip de gelecektir zaman zaman. Ne finale kalmak çok motive edici ne de elenmek çok moral bozucu olmalı. Gerçek şevk insanın içindedir en nihayetinde.

    Cem C. Bilge - Zapata gitaristi
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • ıstıene yarı fıyatına :D:D:D fınal dvd sı :P euhueh tıcaret ıyıdır :P
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • 50 ytl konusu çok saçma. grubumuz 3 kişi bu arada.

    Otakçılar mevzusu hakkında katılıyorum. böyle daha birçok okul sayılır. bence bu jürinin o an ki durumuna bağlıdır. her yarışmada bunlar olur . otakçılarla kulis arkadaşıydık. dedikleri şey : " yapmadığımız tek şey takla atarken solo atamamak. " ve haklılarda.
    Üye
    kereta
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Bu arada GSL'den bi arkadaş ismini vermiyim, çok etkilenmiş hesap numarası falan... Bana güzel bi meblağla geldi, dayanamadım, çok istediğim bi sahne akustiği var onu alabilicem galiba... GSL'nin aldığı ödüller için şimdiden tebrik ederim. Haklarıydı başardılar. Hoheaoheaohae :)

    Otopark mafyaları kadar zenginim şu an.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • meraba
    oncelikle anlamadigim sey cacaphony calan otakçı arkadasimizin sarkiyi eksiksiz icra etmesi ama finale kalamamasi.
    yani basvuru formunda acikca diyor ki; yorum beste vesaire enstrumantal da olabilir. ve tek basina butun yuku ustlenip kasdav gibi bi org.da jason becker calmak hepimizin katılacagi gibi guven ozveri ve tecrube ister. anlamiyorum adamin finale kalmasi icin daha ne yapmasi gerekirdi? ve en iyi enstrumani ondan fazla hakeden kim vardi? thanks in advance.
    Üye
    Zalım61
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • 50 yeteleye ben de bi hönk dedim.. Ama sonra düşündüm gruplar 5-6 kişi... Koymaz dedim.. Bi tane alır kopyalarsınız en kötü ihtimal, yaşasın korsan :P Şaka tabi tüm bunlar... Ben de henüz edinmedim 2007nin dvdsini...
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • ya dvd 50 ytlmis fazla diilmi biraz?:)biz alcaktk hemen ama fiyatı duyunca biraz dusunduk..:)pazarlık soz konusumu?:)elendik bari izleyebilelim..:)
    Üye
    poettt
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar,

    Finale kalan ya da kalamayan kim olursa olsun hepimiz müzik paylaşımı yaptık orada zamanında, şimdi siz yapıyorsunuz.Daha sonra başkaları da yapacak.Lütfen sakin olalım.

    Kimse üzülsün darılsın,kırılsın istemiyorum,istemiyoruz ama bu kadar sene sonra ilk kez böyle düzenli olunca bu organizasyon ve inanın bugüne kadarki en güzel geçenlerden bir tanesi olunca bu şekilde kavga gürültü yakışmıyor.

    Sanırım Tümer arkadaşım ben o kadar anlattıktan sonra bile devam edince çok üzerine alındı ekipten biri olarak ve sizin sonuçlar hemen açıklandıktan sonraki halinizi düşünerek yaklaşmanızı istiyorum onun bu durumuna da.Sizin haklı olduğunuz yanlar olduğu gibi onun da var.

    Lütfen eleştirirken 'bir kasdav klasiği' tarzındaki eleştirilerden artık kaçınalım ki bir yerlere gelebilelim.

    Bir hatamız olduysa affola.Tek istediğimiz herkesin güzel anılarla bu yarışmayı sonuçlandırmasıydı.


    Bu arada arkadaşlar ya pastil ve ağrı kesici stoğu yapmamız lazım sanırsam final için. :S :D
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Finale çıkan okullarda elemelerden önce veya soundcheckte ses sistemine laf edenler vardı şu anda susuyorlar . Ben buna ikiyüzlülük diyorum ve buna tahammülüm yok . Ve evet eğer finale çıksakta ben gene soloları doğru dürüst duyamadığımı söyleyip tonmaisterlara laf ederdim , eğer finalde saçma sapan okullar olursa " bana dokunmayan yılan bin yaşasın " mantığıyla hareket etmeyi bir kenara bırakır bu hareketi kınardım .

    Biz haksızlığa uğradık demedik . Tonmaisterlarla sorun yaşadığımızı söyledik ve ben kendim için söylüyorum finale çıkan okulların bazılarının şarkılarını hiç iyi bulmadığımı ( performans değil şarkı seçimi ) ve de jürinin %100 sağlıklı bir seçim yapmadığını düşündüğümü söyledim . Bunun dışında ben sana zaten özel mesaj attım bu tartışmayı biraz daha tatlı bir havaya döndürme ve konuyu buradan çekme amaçlı ama son gaz devam eden sensin ben değilim .

    Bu kadar da g*tü kalkık olma ; elbet sahnede sen de rezil olursun veya bir yarışma sonrasında elenirsin ağzını açtığın anda ağlıyor derler . DÜRÜSTÜM ! Finale çıksam da çıkmasam da eleştirimi esirgemiyorum , esirgemicem , esirgetemezsin . Sınırlar içerisinde her zaman eleştiri yapma hakkım var .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Bu arada cevap N.C lisesineydi :) alınmayın arkadaşlar.

    Jürinin günden güne değişmesi belli standartları değiştirmiyo bu arada, sorunu da çok beğendim bu benim de yarışmacıyken aklımı kurcalayan bi soruydu. Ama dediğim gibi belli standartlar var(mış) bunu da jürinin önündeki kağıdın özelliklerinden bana Burak Gürpınar bahsedince öğrenmiştim. Şimdi ayrıntılı anlatamicam ama bana biraz güvenip içinizi ferah tutabilirsiniz.

    Hepinizi seviyorum.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Şimdi gönül isterdi beni haksız çıkarın, ama benim mesajlarıma illaki cevap yazmaya çalışarak değil, soundcheckinizden sonra "bu grup elendikten sonra kesin ağlicak." dememe rağmen olgunluk göstermiş olarak... Eleniceğinizden adım gibi emindim. Kaç kişi şahidim bunu sizi tatmin etmeye çalıştıktan sonra rehber arkadaşlara vs. insanlara söyledim. Yanılmamışım ne yazık ki...

    Ben geyik yapıyosam, sizin bu tavrınız şaka gibi olduğundandır. Sizi ciddiye alıp karşıma 2 kelime anlatabilcemi düşünmüyorum keza bakıp görüyorum ki tüm müzik piyasasını hallaç pamuğu gibi attırmışsınız.

    Hala beni anlamamakta ısrar ediyosanız, sizin için bi özet daha çıkariyim düşüncelerimle ilgili:

    Eğer finale çıksaydınız bunları dile getirir miydiniz? Evet dersen cidden bi daha sana cevap yazmicam... Sana madalya falan takarım ama dürüstlük abidesi olarak.

    Elerki'nin iyi niyetini suistimal edip zehir zemberek konuşup yüksekten uçmayın, saçmaladığınızı garajı okuyan herkes okuyo ve dikkat çekiyo : bir tek ama bir tek siz "haksızlığa uğramışsınız."

    Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim diğer herkesten... Bence siz de daha fazla burayı meşgul etmeyin, elenmişsiniz zaten. Burayı asıl amacına bırakın, yarışmadaki gelişmeleri yazalım, haber verelim. Laf kalabalığı etmeyin rica ediyorum, son cevap yazan "g*t etmiştir" diye bişey yok, lütfen cevap yazmaya kasmayın, sabaha kadar en az bu kadar uzun şeyler yazabilirim, ne anlamaya mecalin kalır, ne cevap yazmaya zamanın yeter. Normal hayatınıza dönün. RİCA EDİYORUM.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • biz fatih anadolu lisesi olarak rape me ve beste dalında katılmıştık ve bigüzel elendik. barış abi rehberimizdi ve bize " beste finale kalır çok güzel ." demişti. onu burdan kınıyorum =) .
    finale kalamadık ama bizim için önemli olan o sahneyi tadmaktı. performansımız ardından finalden biraz emindik. elendiğimiz haberini duyunca üzüldük finale kalan birkaç okulu görünce de daha bi üzüldük. burda ileri geri konuşmak istemiyorum ama şunu diyeyim. jürinin günden güne değişmesi sonuçları etkilemez mi ?
    Üye
    kereta
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Ya Haydarpasa Teknik okulları olarak bizde kalamadık finale azımızı bile acmadık ya neymiş bu yarısma hersene bir laf ediliyor kardesim beyenmiyosan hosuna gitmiyosa haksızlık yapıldıgını düşünüyorsan katılma teknik ekibe rehber ekibe end production ına b*k atana kadar oturup bi kenara cekilin ben napıyorum de otur bi düşün sahnede ne yaptım ben de yetti be! 4 senedir katılıyorum 1 sene bile agzımızı acmadım bi gecen sene finale kaldık dünyanın en sakin adamı Tümeri Rip Van Winkle ı bile çileden cıkarttınız ya helal olsun! Tümer, Elerki allah size sabır versin bu kadar anlayışsız insanlarla ugrasıyorsunuz...
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • rehberlerde bi sorun yok ama tommisterlarda gercekten sorun var biraz.. ben şahsen şarkıyı calarken ataklarımı duymadan attım ve gercekten zor attığımı soylemeliyim..
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Biz dakika hakkinda bir yorumda bulunmadik. Organizasyondaki yetkililer hesapladi ve 9 dakika dusuncesini one surdu bizi savunmak icin. Bize sadece ne kadar sahnede kaldigimiz soruldu. Anlasilan burda da yaptigin gibi kimse dinlememissin, olanlardan bi haber, sagir duymaz uydururu oynuyorsun. Ve bu olaydan jurilere pay cikarmadik, cozum arayip, tartismiyorsun sadece muhalefet olmak istiyorsun.

    "siz ve sizin gibiler" i hala yakistiramiyorum, oyle bi rinsan olduguna inanmak istemiyorum. Elerki ile de konustuk ama hic senin kullandigin tarzda cumleler gecmedi. Sanirim sorun bizde degil. Terbiyesizligin luzmu yok, edebe davet ediyorum.

    Yuce tonmaisterlariniz tonlarimizi ayarlamayi unutup bizi sahneden indirmeye calistilar. Galiba yeterince gorevlerini iletememissiniz kendilerine. Zaten ordaki tartisma da tondan ve soundcheckin yetersizliginden dolayi oldu. Eger suclu olsaydik cikarmazdiniz bizi olur biterdi, ciktiysak da sorun cozulmustur. Daha fazla ustunde durmanin geregi yok.

    Bu arada ne yorumladigimiz veya nereye ciktigimiz seni kesinlikle ilgilendirmiyor. Bir takim haklarimiz ve dusunce ozgurlugumuz var, kullaniyoruz. Eger cekemiyorsan ve sinirlerin yipraniyorsa yorumlari okumazsin, cevap da yazmassin, cevap yazmak isteyenler tartisir. Sitenin yorumlarin okunmasini zorunlu kilan bir kurali yok.

    Yazilarinin geneline bakinca da geyikten baska bir sey yapmiyorsun. Yazcak bir seyin yok bizimle dalga gectigini zannediyorsun. Bos konusuyorsun.
    Üye
    Ryth
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • sinirlerini bu kadar tahrip etmene gerek yok.kimsenin hayatını kasdava göre şekillendireceğini düşünmüyorum zaten. Sürekli aynı şeyleri de tekrarlamana anlam veremiyorum.O zaman şimdi sahne sırası küçük fransuvalarda...
    Üye
    plaguee
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Hak arama konusuna değinmek istiyorum. Hak arama tarzınız yanlıştı, 9 dakika (10 değil de neden 9) nerden duyduysanız artık... Bunu geçtim, bu uğradığınız "haksızlıklar" karşısında jüri napabilir?

    Sizi eleştirdim, ama bunu illaki mazlumu oynayabiliceniz şekilde algılamışsınız, sizin için özetliyim: Biraz örnek alın finale kalan okulları da b*k atmayın bi sene de rahat geçsin. Siz ve sizin gibilerden gerçekten bıktım. Eskiden de olurdu, ama bu yarışma için gerçekten çaba sarfedip sonra böyle kendinibilmezler yüzünden sinirlerimin altüst olmasına hiç gerek yok. Ama yeter ki siz isteyin ben bunu da kabul ederim:

    Tonmaisterleri pazardan topladık, aslında zerzevatçılar. Hatta ses mühendisi diye yutturduğumuz kabzımal.

    Başında St. olan okullara ben başta olmak üzere tüm End Production hesap numarasını yolladı, ayrı ayrı mükafatlandırıldık. Denizde kum onlarda para yau.

    Bilgi Üni.'den hoca vardı jüride Özel St. Bilgi Üniversitesi Lisesi'ne torpil yaptı.

    Hayatınız boyunca Bostancı'dakinden daha iyi bi sahneye çıkmamanız için önünüzde hiç bi engel yok, RHCP coverlayarak hem de...

    Hepinizden çok büyük özürler dilerim, ne kadar da aptalmışım sizin için emek verdiğim için.. Bıraksak sizi Woodstock'a kadar yolunuz varmış.

    Elenmenizin sebebine gelince, o kadar temiz çaldınız, sahneye o kadar çok yakışıyodunuz ki paralarını yediğimiz okullara ödül kalmicaktı... Hayat zor ya.. Para da tatlı.

    Tekrar özür dilerim beni affedin =/
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • biz 50 bilet sattık ve 40 kişi civarı geldiler... yine de bi üst tura hem beste, hem yorumla çıktık...
    Üye
    KermittheFrog
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Millet biz Handan Hayrettin yelkikanat olarak beste dalında finale kaldık.

    Bu arada arkadaşlar biz yorumda kendimize çok güveniyorduk fakat finale çıkamadık. Çokta iyi çaldığımızı düşünüyorum ve farklıydık belkide The Doors çalan ilk gruptuk :) ama benim düşüncem doğrultusunda 109 düşünce vardı belkide :) vede jim morrison ı mezarında ters döndürmediğimizi düşünüyorum. Belkide farklılıktır çıkamamamızın sebebi sağlık olsun jürinin kararına %100 saygım var onaylamak gibi bir durum söz konusu değil:) şimdi kimseye diyecek bir sözüm yok. Ben Kasdav formunu doldururken herşeye göz yumdum çünkü ilk defa bu denli büyük bir sahneye çıktım. bar konserlerine veya bahar şenliklerine benzemiyor sahne yapısı olarak gerçekten görkemli duruyor.

    bu arada jüride olmak demek profesyonel olmak demek, müzikten armoniden vs. üstün seviyede anlamak değildir. çocukluğumdan beri babamın blues arşivinden geçinirim , bilinmesi gereken şeyleride bilirim illaki benden kat kat müzik bilgisine sahip insanlar oturuyordur orada ama şu varki yarışmacılarca yapılan müzik jüri üyeleri arasındada farklı görüşler ortaya çıkarabilir. Ha derseniz Sahne duruşu ve performansı, kendimce sahne tecrübelerime dayanarak söylüyorum zamanla kazanılacak birşeydir. buda derecede ölçü olamaz.

    Birde şu var, sinir stres yapan arkadaşlara hoşgörüyle yaklaşılmış genelde. Arkadaşlar kimse faturayı kendine kesmesin. Zaten kendine faturayı kesmek istemeyenler Jüriye sövüyor. Örneğin Ben Okul dışındaki grubumda bas gitaristim ama okulda solist bulamadığımız için 2 görevide yüklenmek zorunda kaldım. Kendimi inceliyorum vidyolardan ve en ufak şeylere takılıyorum. Bunları büyütmeyelim hepsi bir tecrübe olarak kalsın bize. Finale çıktıda konuşuyor demeyin, Altmışları yaşatmayı herşeyden çok isterdim finalde :)

    Saygılar Sevgilier. HHY - Yağız (bas gitarist/sonradanvokal)
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • @rip van winkle

    Cok guzel yaziyorsun ama okumayi bilmiyorsun. Biz bir cok okulun elenmemesi gerektigi soyledik. Soylediysek de Elerki'ye soyledik, kendi aramizda tartistik, fikir beyaninda bulunduk. Bu kadar polemik olmadi. Eger sen de fikrini belirtmek istiyorsan biraz sakin yazmalisin.

    Senin o nankorluk dedigine biz hak arama diyoruz. Kimsenin vaktini ve hakkini almamak icin tonlarimizi prosesore ayarlayip geldik ama diger gruplarin amfi ayarlarina takildik. Insanca konustuk, insanca cozduk. Cok da gurur duyuyorum bu sorunu konusarak, medeni insanlar gibi cozebildigimize, darisi egitimsiz arkadaslarimizin basina.

    Gunumuzun cumhurbaskani bile elestirilebiliyorken Bilgi Üniversitesi'ndeki hocalarin elestrilmesinde sakinca gormuyorum. Bu kadar buyutmene gerek yok. Bu arada Teoman ile, Haluk Levent ile tanistiklarina sevindim. Darisi basimiza.

    Bastan sonra basilan 4 akor ibaresini oraya niye yazdigini da anlamiyorum. RHCP de basiyor, biz de onlarin parcalarini yorumladik. Baska bir sey calsalardi calardim, bunu bizim uzerimizde bir eksiklikmis gibi yazman cok uzucu. Ve bir yerde sana katiliyorum; eski bir kullanici oldugu icin sadece yorum yapma amaciyla uye olanlara laf soyleyen insanlar nasil kendilerine yakismayan yorumlar yapiyorsa, bazi insanlar da kendilerine yakismayacak parcalar seciyorlar, cok ayip cok.

    Basarilarin konusunda da senin adina cok sevindim. Basarilarinin devamini diliyorum. Darisi bizim vokalin basina. Sen merak etme, yatistirici da verecegiz ona. Yeter ki sen rahatsiz olma.
    Üye
    Ryth
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • roots bloody roots u çıkarttılarsa seneye ondan daha ağır parçalarla katılalım, babykiller veya atonement çalalım.inş çıkarız o zaman.ayrıca muse çalan finali garantiler vb şeylerde dönüyordu orada.yarışmayı bilgi ünisi sponsor oluyo bilgi ünisinin müzik hocası jüride.daha bunun gibi neler neler vardır.
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Finaldeki tüm ekiplere şimdiden başarılar diliyorum.
    Solak davulcumuzla teknik ekibi yıne zorlayacak olsakta:)) finalde orda olmakla çok mutlu olucaz.Teknik ekibe (bıraz gecte olsa) elemelerde cuma gunu solak davulcumuzla gayet iyi bır sekilde ılgılendıklerı ıcın teşekkrler.Finalde elimizden gelenın en ıyisini yapıcaz herkese basarılar!!

    hasan - sabriye gümüş anad lisesi
    basist
    Üye
    pega
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • fubemu, cavalye +rep öncelikle size çok net katılıyorum. Eğer uyuyo olmasaydım bu tartışmanın içinde olmayı çok isterdim bunu da herkes bilsin.

    Daha bugün sonuçlardan sonra konuşucakların burnunu ısırıcamı söyledim. Madem bu kadar iddalıydınız neden Garaj'a sonuçlar geldikten sonra uğramaya başladınız? Deşarj olmak istiyosanız gidin yastık yumruklayın, benim emeğime, arkadaşlarımın alın terine saygısızlık edemezsiniz. Sizin içinizi rahat ettirebilmek için elinden geleni yapan sahne arkasındaki onlarca insanı bi kalemde silip böyle saçmasalak yorumlarla canımı sıkmaya kimsenin hakkı yok.

    @Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi: Elerkiye gerçekçi olmasını söylemişsiniz. Ben size gerçekçi olayım istiyosanız? Baştan sona resmen bas gitarın 4 akor bastığı ve RHCP dışında kimseye yakışmicak bi şarkı seçmiştiniz, vokaliniz tam bir hiperaktivite hastasıydı, sesi de epey kötüydü. Ben otorite miyim? Evet. Sizden yaşça büyüğüm ve tecrübeliyim, solistliğim de çeşitli yerlerde buna yurtdışı dahil (kesin şike vardır) tescillidir. Bak havamı da attım. Soundcheckte çıkarttığınız arızalar bizim iyi niyetimiz olmadan teknik ekip tarafından yalnızca çözülemezdi ama görüyorum ki epey nankörsünüz. Ben jüri olsam ben de sizi finale bırakmazdım ve bunda yüzde bir milyon dürüstüm, benim lafımı sakınmicamı tanıyan herkes bilir. Jüriye gelince o jüride Bilgi Üni. Müzik Bölümünden hoca da vardı, alaylı müzisyenler de... 4 x 4'ün müzik geçmişini bilir misiniz? Onlar Haluk Levent ünlü olmadan beri onunla çalan, Teoman'la da zamanında müzik yapmış, bireysel olarak Demir Demirkan gibi biçok sanatçıyla çalışmış Kadıköy'lü müzisyenler. Sizin yaşınız kadar bu piyasada çalmış insanlar.

    @plague, a me what: Evet fransız okullarına fetişist biçimde torpil yaptık. Çok bilet sattılar napalım kendimize hakim olamadık. Hatta biliyo musunuz onlar bizim arkadaşımız. OHA ??!?!?! şike yapıldığını ben peşinen söyledim neden inanmıyosunuz?
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • dışardan bakınca, kazanamayan okulların fesatlığından başka bişey değil bu suçlamalar... finale kalan okullara başarılar...
    Üye
    punk89
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • jürinin kriterleri neydi onu çok merak ediyorum,millet orda performansını sergilerken yaşar angutu kulaklarını tıkamış koymuş kafasını uyuyodu.bu mudur yani jüri.
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • öylemi? çok paralı iyi okullarmı? boş versene biri çıksın Mensucat Santral Anadolu lisesi çok paralı bi okul desin? bitanesi çıksında bunu söylesin?para mara yok arkadaşlar bu yarışma içinde boşuna çenenizi yormayın.emeklere saygı gösterin orda bir sürü insan bizlerin iyliği için çalışıyor.gerek rehberler gerek teknik ekip.bende sorun yaşadım bunu Elerkide gayet iyi biliyor.hatta 2 şarkımızın finale kalmasının sebebi berkide budur ama ben çıkıp kimseye sataşmıyorum.lütfen sizlerde bişeylere söylenmek yerine daha iyisine daha güzeline çalışın.

    Gkn
    Üye
    GknMania
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • fubemu bahsettigin okulların seyircileri kapıdanda rahatlıkla bilet alabilir ayrıca o araya karışan okulların çoguda geçen sene finale kalamayıp saga sola neden elendik süperdik ama harikaydık diye tartışma çıkaranlar...
    Üye
    plaguee
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • jürinin kriterleri neydi finale alırken,jüriler çalınıcak parçaları önceden dinleyip analiz etti mi acaba ? ve dört çarpı dört elemanlarının hepsi nerdeyse jüriydi acaba elemanların müzik geçmişi kaç senedir?tamam bunları geçtim yarışma düzenlendiğinden beri finale kalan okullara bi bakıp şöyle bi istatistik filan yapsak ? genelde eğitim kalitesi iyi olan okullar ve pahalı özel okullar kalıyo finale tabi pahalı özel okulda okuyan adamın orda aldığı müzik bilgisiyle normal okullardakilerinkiler bir değildir ama ya kalite okulda okucaksın ya da senede 30milyarı çıkarcan gözden ödül almak için
    13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: a_me_what



    sevgılı arkadasım 4*4 elemanlarının gecmısını acıklayayım ıstıyorsan sana solıst dısında tarkan gozubuyuk ve burak kulaksızlıoglu artı arbak refik dal kım bılıyormusun bı davulcu olarak soylııym arbak refık dal turkıyenın en ıyı davulcularından bırıdır nasıl burak gurpınar o jurıdeyse kımse ses cıkarmıyorsa arbak abınınde yer alması gerekır senelerı haluk levente vermıs bu uc muzısyen bırı arbaktır dıger ıkısıde gıtarıst ve basıst arkadaslar anlatır sana..onlar daha ıyı bılırler kım olduklarını..ama yorum yaparken dıkkatlı olalım bıraz
    Üye
    caan
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • 30 milyarı gözden çıkarman veya okulunun önünde st olması lazım bunun dışındaki okulların fotoğraflarını çekmemişler sadece finale çıkacak okulların fotoğrafları çekilmiş diğerlerine çekiyomuş gibi yapmışlar birde fazla bilet alanların fotoğrafları çekilmiş fotoğrafçılara ve jüriye elemeden önce tek tek bilet bilgileri verilmiş herkes ona göre hareket etmiş arada kaçanlar olmuşmu olmuş mesela st. erkut soyak 1 bilet almış st. galatasaray hiç bilet almamış ama bu kadar kusur kadı kızındada olur madem seviye buralara çıktı bende bir seviyeyimi yükseltmeye çalışayım dedim.
    Üye
    fubemu
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • 13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: Hedon_


    Onu sana yazmadığımı bir daha bakarsan anlarsın. :)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Bana göre Elerki bana göre sorun mu var anlamadım ? istediğim okul hakkında görüşümü yazarım buraya kimseyi de bağlamaz ..

    Ayrıca eklemeyi unutmuşum Elenen okullar da üzülmesinler bu defa olmadığı hiç olmayacağı anlamına gelmez di mi (:
    Üye
    Hedon_
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • tabi sizde haklısınız,elemeleri geçemeyen okullar fotoğraflarını ne zaman alıcak ? ya da bütün okulların foroğtafları sitede yayınlanıcak mı ?
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • ya da senede 30milyarı çıkarcan gözden ödül almak için
    13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: a_me_what


    Kanıt varsa lütfen devam et. :) Ayrıca o jüri koltuğunda kim oturuyorsa otursun liseli bir ekipten daha çok tecrübesi vardır ve profesyoneldir ki albümü vardır.Bunu kabul etmemiz gerek.

    Arkadaşlar.Tekrar yazdıklarımızı okumanızı rica ediyorum.Biz herkesin iyi anılarla sosyal bir etkinlikten ayrılması için elimizden geleni yaptık.Ama eğer 109 okulun finale kalamayan kısmı devamlı bunu yaparsa bizim de artık elimizden birşey gelemez sanırım.

    Herkese müzik dolu günler dilerim.

    Rehber ekipten, Elerki
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • jürinin kriterleri neydi finale alırken,jüriler çalınıcak parçaları önceden dinleyip analiz etti mi acaba ? ve dört çarpı dört elemanlarının hepsi nerdeyse jüriydi acaba elemanların müzik geçmişi kaç senedir?tamam bunları geçtim yarışma düzenlendiğinden beri finale kalan okullara bi bakıp şöyle bi istatistik filan yapsak ? genelde eğitim kalitesi iyi olan okullar ve pahalı özel okullar kalıyo finale tabi pahalı özel okulda okuyan adamın orda aldığı müzik bilgisiyle normal okullardakilerinkiler bir değildir ama ya kalite okulda okucaksın ya da senede 30milyarı çıkarcan gözden ödül almak için
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Final Final Dediğim herkes finale kalmış tahminlerimde yanılmamışım ne güzel.. özellikle Mustafa Kemal Anadolu Öğretmen Lisesi'ni ayakta alkışlıyorum gerek kostüm gerek show gerekse yorum olarak çok iyiydiniz ve Finale kaldınız tebrikler arkadaşlar .Hep destek tam destek Finalde de orda olucaz görüşürüz

    Finale kalan tüm okullara başarılar ^^
    Üye
    Hedon_
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Kime göre neye göre?Arkadaşlar...Dilimizde tüy bitti lütfen yapmayın şöyle ya...Bir okuyun lütfen yazdıklarımızı... :/
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • gerçekten finalde olmayı hakeden gruplar vardı her zamanki gibi bi kerede onlara şans tanınsa güzel olur.hep aynı okullar finallere çıkıyor nedendir anlamıyorum.geçen sene st.benoit in sitesine girip baktıysanız kasdavın reklamları dönüyodu sitede.
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • o zaman bizde okulumuzun başına ST. ekliyoruz..Savulun küçük fransuvalar bz geliyoruzz:D bu arada parayı bastıran(en çok bilet satıp izleyici getiren-sonuçta kasdavda da bi döner sermaye war-) finale kalıomuş doğruluk payı ne?
    13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: dreamof_fairy_


    0 Doğruluk payı bu işte.Arkadaşlar kaç tane özel okul katıldı kaçı finale kaldı bir bakın listeye isterseniz eğer düşündüğünüz buysa.Ayrıca ben ve birçok arkadaşım katıldığı seneleri hatırlarlarsa örnekler çok fazla verilebilir.Kendi okulumdan vermek istiyorum.Eleme 50 final 80 bilet satmıştık (bunu kaç kez anlattım ben de bilmiyorum artık(!)) ki o zamanlar okullar 100'er,200'er falan rahat satıyordu.Biz finale kalmıştık ve 2 tane de önemli ödül almıştık.Ertesi sene de benzer şekilde.

    Lütfen sinirlerinize hakim olun.Sizi anlıyoruz çünkü zamanında biz de yarıştık.Elendiğimiz oldu,finale kaldığımız,ödül aldığımız oldu.Rehber ekipten herkes bunları tattı.Sadece lütfen ama lütfen bu yarışmaya yarışmadan çok daha sonra belki de bir daha hiç çalamayacağınız büyüklükteki bir kitleye çalma tecrübesi edindiğiniz,önemli grupların sahne aldığı bir salonda çaldığınız bir olay olarak bakın.

    Rehber ekipten,Elerki
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • ayrıca yine rehberimiz olarak seni görmek istiyoruz barış ağabey =) bize inanılmaz bir enerji verdin o gün süpersin..
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • sağolasın barış abi =) ya valla bence finale cıkamayıp duruma itiraz edenler gerçekçi davranmıyorlar.. çalınan şarkı veya elemanların iyi olması onemli değil orda onemli olan grup butunluğu ve milleti coşturmak.. biz pazar gunu orda çalarken juri surekli kafa sallıodu dans ediodu.. bizim okuldan toplasan 10 kişi gelmişti ama ben davul calmama ramen ve dibimde monitorlerin olmasına ramen insanların cığlıklarını duydum ve insanlar biz çalarken pogo bile yaptılar o yuzden bence bole polemiklere gerek yok..

    Geçen sene grubumla okullarında konser verdiğim st.micheal ve finale kalan tüm okullara başarılar diliyorum.. Saygılarımla..
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • finale cıkan arkadaşlara başarılar.. elendiği için şevki kırılan arkadaşların üzülmemelerini ve müziğe kaldıkları yerden daha büyük bir aşkla devam etmelerini diliyorum, sonucta kasdav müzik kariyerimiz için bir kriter değil tecrübe için bir araçtır.. buna bu gözle bakmaları daha iyi olur tahminimce.. bize kattığı acı,tatlı tecrübelerden dolayı kasdavı düzenleyenlere teşekkür ediyorum.. unutmayın yarı finalde elenmeden finale cıkmanın gercek değerini anlayamazsınız..

    Kadir Has Anadolu Lisesi
    Sercan Ovalı (gitarist parçası)
    Üye
    cavalye
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • oglum bi sakin..

    pek metal istemiyoruz artık evet :)

    herkese basarılar

    masis
    Üye
    J_Rudess
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • MENSUCAT SANTRAL ANADOLU LİSESİ ni basta gokhan olmak uzere serkanı,alp ı helını canı yurekten kutluyorum fınalle ılgılı bıraz korkuyodum korktugum basıma gelmedı:)tum arkadaslarımı kutluyorum
    Üye
    caan
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • o zaman bizde okulumuzun başına ST. ekliyoruz..Savulun küçük fransuvalar bz geliyoruzz:D bu arada parayı bastıran(en çok bilet satıp izleyici getiren-sonuçta kasdavda da bi döner sermaye war-) finale kalıomuş doğruluk payı ne?
    Üye
    dreamof_fairy_
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • finaldaki okullara başarılar.bir kez daha sorumu yinelemek istiyorum :D

    jüride kimler vardı?
    Üye
    deepestpurple_
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Okulun finale kalsaydı bu yorumları yaparmıydın diye düşünüyorumda yüzde 2000 eminim yapmazdın ne gitarist tanırdın nede baterist.Acaba diğer yazılanları bakıyomusun senin gibi durumu tepetaklak çeviren başka biri daha varmı diye düşünüyomusun.ama olsun hiç kimse bişey bilmiyor senin gibi bir otoriteyi finalde göremeyeceğimiz için bir kez daha kahrolduk.

    Finaldeki ekiplere başarılar.....
    Üye
    fubemu
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • tamam abi sen haklısın.Serhat bey'e ilk fırsatta söliycem seneye jüri üyesi sen ol.Gereksiz tartışmalar bunlar.4.kasdavım bu Elerkinin dediği gibi bizde yaşadık.anlayabiliyorum.finale kalan tüm okullara başarılar.

    Gkn
    Üye
    GknMania
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • 13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: BetterOfDead2


    Yorumumda size değil şarkıya laf etmiştim . Yanlış anlaşılma olmasın . Sonuçta burada hepimiz müzik yapıyoruz , emek harcıyoruz asla kişiye hareket etmek kimsenin haddine değil . Ama gene de yanlış anlaşılma için özür dilerim .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar bu yarışma 'popüler müzik yarışması' olarak geçen bir yarışma.Yani ne çalındığı çok önemli değil nasıl çalındığı çok öönemlidir.Aslına bakarsanız bunların hiçbiri de önemli değildir.Orada Dream Theater gibi grupların çıkmış olduğu sahnede 3000 kişiye (zamanında 6000'e de çalınıyordu ahh ahh) çalmış olmak çok önemli bence.&#8226;DrumBanger&#8226;'la konuştuk yarışma hakkında ve yarışmanın asıl amacının isminin aslında dışında olduğuna karar vermek gerektiğini düşündüğümü söyledim kısaca.Bunun dışında önce yazdıklarımı da tekrar okumanızı rica edeceğim. :)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Kimse sana cemkir cemkirme demiyor. Hatta sana bir sey yazdiklarini da zannetmiyorum lakin ortalikta bir iki degil bir cok lise var.

    Ve eger gitarist hakkinda yorum yapmissak da on planda gitarist oldugu icindir. Farkinda misin bilmiyorum ama parca shred bir parca. Cikip da davulcunun sov yapacak hali yok. Mantikli olmaya davet ediyorum.
    Üye
    Ryth
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • ya lafı çok uzatmak istemiyorum açıkcası..

    sadece adımız geçtiği için cevap hakkımızın olduğunu düşünüyorum..

    sen kendi elenmene istediğin kadar isyan edebilirsin ama bunun içine diğer okulları örnek verip bunlar finale kaldıysa tepkiliyim gibisinden birşey söylemeye hakkın olmadığını düşünüyorum..

    ama bunu da ilk günün sinirine veriyorum çoğumuz yaşamışızdır..

    şuana kadar hiç şunu çaldık bunu çaldık diye artistlik yapmadık.. forumu okursan genelde başkaları övdü biz teşekkür ettik..

    ama sana tavsiyem..

    bence As I Lay Dying ' i ezecekken, veya başkalarını ezecekken, bi kez daha düşün.. dünya senin görüş alanından, müzik zevkinden ibaret değil.

    kesinlikle konuyu uzatmak için yazılmış bir yazı değildir. ama aldığımız 20 övgünün yanına ilk defa bir yergi aldık. adımız geçtiği için cevap vermek zorunda hissettik hepsi bu.

    teşekkürler.. herkeze başarılar..
    Üye
    BetterOfDead2
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • ayrıca konuştuğumada bakmayın bestemiz ve düzenlememiz finale kalamadı?bendemi çemkiriyim birilerine sataşıyım?
    Üye
    GknMania
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • birde çok büyük bir hata yapıyorsunuz gitaristi böyle çaldı davulcusu şöyleydi..bunlar değil kriterler bence! bu bir takım oyunuysa önemli olan bütünlüğün olması.saygılar
    Üye
    GknMania
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • her sene olan şeyler.
    Üye
    GknMania
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Sonuclar aciklandiktan sonra yapilan butun yorumlara birer lafim var ama tekrar dusununce yazmanin gereksiz oldugunu goruyorum.

    Olay herkesin kendisini sahnede iyi bulmus olmasi veya gururuna yedirememesi degil. Ben sonuclarin bizim icin olan acisini gectim, beni dusunduren bizden iyi olan arkadaslarin elemeleri gecememesi. "O zaman herkes sirtinda gitarla ciksin." gibi 0-6 yas tepkisiyle cevap verilen olay, karanlikta herkesin gozune isik tutmak kadar iyi bir sahne sovu bana kalirsa. "Concerto" da o kadar kotu bir parca degil, secilen parcalardan bazilarina kiyasla daha guzel hatta. Derseniz ki olay guzellik degil, sahne performansi, size onerim o tartismaya hic girmeyelim.

    Juri konusunda da arkadasima katiliyorum. Muzikte deneyimden once dinleyiciye ne verdiginiz onemlidir ve urunler verdikce pisersiniz. Cogunlukla 14-18 yasindaki genclerin dinledigi, vokal temelli bir grupta ayni anda uc tele vurmak benim icin bir sey ifade etmiyor. Yarisma sirasinda bizim ve arkadaslarimizin ne caldigini anlayan cok kisi oldugunu zannetmiyorum sonuclara bakarak. Bari juriye Yıldız Tilbe koyulsaydi da biz de ona gore bir seyler calsaydik.

    Her ne olursa olsun kimseye bi tavrim yok. Zaten rehberlerin hic sucu yok. Gec saatlere kadar kosusturmus olmasina ragmen sahne arkasinda Elerki'nin durup benimle laflamis olmasi bile yeter bana. Rehberimiz Onur Gülen de benden baymistir buyuk ihtimalle her gordugum yerde dibindeyim ^^. Guzel bir gundu ama sonucu bir cok lise icin haksizlik ve husran.

    Son soz olarak bu sene yarisma guzel olmadi. Secilenlerin yarisi aslinda secilmemesi gerekiyordu. Olanla olene care yok.

    Emegi gecen herkese tesekkurler.

    Can Özyurt
    Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi
    Bas Gitar
    Üye
    Ryth
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Her neyse arkadaşlar . Finale çıkan tüm okullara başarılar .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Son olarak eğer mümkünse jürinin değerlendirme kriterlerini bir şekilde öğrenebilir miyiz ? Daha sağlıklı yorumlara ve özeleştirilere gitmesi için .
    13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: &#8226;DrumBanger&#8226;


    Bunu en iyi onlardan öğrenebiliriz.Herkesin kafasında bir grup mantığı olabilir ya da 'İstediğim budur!' mantığı olabilir.İsterseniz kasdav.net'ten iletişim linkinden telefon vs deneyebilirsiniz.6 senedir takip ediyorum yarışmayı 4ünde yarışmacı 2sinde çalışan olarak ve her sene bu şekilde yorumlar olabiliyor ve cidden sizi anlıyoruz çünkü biz de yarıştık zamanında.Elendik de,finale de kaldık ödül de aldık yani hepsini yaşadık.Eminim ki biraz geçtikten sonra sakin kafayla daha çok kendiniz gibi düşünüp yorum yapabileceksinizdir öfkeniz,üzüntünüz geçtikten sonra.Son olarak ekleyebilirim ki bu tür yorumların olmamasını hak eden bir Kasdav senesi yaşıyoruz bence 6 sene içindeki en düzenlisi diyelim.
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • yinede olaya iyi yönden bakmak lazım. harika bir sahne ve seyirci ortamı çok alkış herkesin yaşayabileceği bir durum değildi kasdav'da 2. senemiz keşke yaşım ufak olsada yine girebilsem :) rehberimiz Elerki'ye yardımları için çok teşekkür ediyorum. okulumuz cuma günü 33. sırada olan Selimiye Anadolu Tarım Meslek Lisesi cover kategorisinde Guns N Roses - Knocking on heavens door ile katıldık harika bir gitar tonu ile soloyu çaldık. bende vokal olarak iyi olduğuma inanıyorum gruptaki her arkadaşımız elinden geleni yaptılar elendik diye herşey bitmiş değil. Daha ne sahnelere çıkarız biz :P
    Üye
    VeLed-i_MetaL
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Şimdi gerçekçi olmak gerek Elerki . Tamam sana hak verdiğim noktalar var ve de evet sinirliyim yorumlarımın da onun da etkisi var ama TR'de her bilinen adam doğru dürüst müzik yapan adam değil . Bkz: Gripin örneği ben kendime göre rahatlıkla verebilirim . Ha benden çok deneyime sahiptir ama bu deneyim KASDAV jüriliği için kullanabileceği bir deneyim mi ?

    Ayrıca ben kasdav.net'e girerken öncelikli olarak Fatih Anadolu Lisesine baktım . Ardından Haydarpaşa , İstek Acıbadem en son bize baktım . Yani yanlış anlaşılmasın ben öncelikle o arkadaşlarımın hakkı yendiği ve hevesleri kırıldığı için , ardından kendi hakkım yendiği ve hevesim kırıldığı için üzülüyorum . Tabi bu hak yeme olayları gene göreceli , gene bana göre orası da ayrı .

    Son olarak eğer mümkünse jürinin değerlendirme kriterlerini bir şekilde öğrenebilir miyiz ? Daha sağlıklı yorumlara ve özeleştirilere gitmesi için .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • 3 daldada girdik ama sadece yorummuz geçti elemeyi demekki bir sorun vardı jüride bunu gördü yapıcak birşey yok artık yoruma yoğunlaşıcaz.dediğim gibi her sene bu muhabbetler oluyor.olmasa garip olur ELerkinin dediği gibi.ayrıca sırtta solo atmak,gitarı öyle böyle çalmak bunlar değil jürinin aradıkları ozman finale hepimiz gitarlar sırtımızda çıkalım!
    Mensucat Santral Anadolu lisesi/ Gkn
    Üye
    GknMania
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar.Dakika bir gol bir.Şimdi şöyle diyelim.Arkadaşım orada 109 tane okul vardı elbet birileri elenecekti.Daha yarışma başlarken düşünülen anlatılan şeyleri bir hatırlayalım.En önemlisi eğlenmekti.Bostancı Gösteri Merkezi'nde çalmaktı.Size göre harika da olabilir performansınız ama sonuçta oradaki jürinin değerlendirmesine bence laf edilmemeli çünkü onlar sonuçta sizden daha çok müzik deneyimine sahip insanlar.Lütfen sakin olalım çünkü biz de bu zamanları yaşadık.Sizi anlayabiliyoruz ama lütfen biraz sakin kafayla düşünüp tartın olayları.

    Program ve bilgisayarla değerlendirme olayı dünyada hiçbir yerde görülmemiş bir şey.Bunu da o sinirle yazılan bir öneri olarak kabul etmek gerek sanırım.

    Ayrıca arkadaşlar sizinkisi heves ise diğer elenen okullarınki ne?Belki onlar da sizin gibi çok iyi olduklarını düşünürken bu durumda kaldılar?

    Göreceli bir kavramda hiç değilse bizden daha çok birikime sahip olan insanların kararına saygı gösterelim.Bu sonuç sizin hevesinizi kıracak,size müziği bıraktıracaksa hayatta en kötü sonucunuzun bu olmasını diliyorum.

    -Rehber ekipten,Elerki-
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Ha bir de söylemeyi unuttuğum herkesin bana katılacağını düşündüğüm Otakçılar Lisesi var . Eleman tüm soloları attı ve de son soloyu sırtında attı . Kimin sololar ? Cacophony . Yani Jason Becker ve Marty Friedman . Dünya'nın en büyük virtüözlerinden bu adamlar . Adam çokta temiz çaldı ama onlar da çıkamamış .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Pentagram -Lions in a Cage le finaldeyiz...herkeze başarılar.

    Bu muhabbetler her sene oluyor o nası kalmadı bu nası kaldı falan..gereksiz.
    Üye
    GknMania
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Eğer ki As I Lay Dying'le finale kalınıyorsa , Gripin'le finale kalınıyorsa ben izlemedim performansları ama benim gözüme batar . Ayrıca biz ( Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi ) o performansımızla kalamadıysak , İstek Acıbadem Lisesi o performansıyla kalamadıysa , Haydarpaşa Lisesi o performansıyla kalamadıysa , Fatih Anadolu Lisesi ( Anadolu olmayabilir ) o performansıyla kalamadıysa ben gene bu jüriye saygı duymam . Jüride bir saygı duyacağım Burak Gürpınar vardır gerisinin doğru dürüst bir eleme yaptığını sanmıyorum . Özellikle de Gripin elemanının .

    Jüri müri alınmasın bir program yazın bilgisayarlar değerlendirsin artık bizi çünkü herhangi bir kişi/kurumun biz genç müzisyenlerin heveslerini kırmaya asla hakkı yok .

    Jüriyi Burak Gürpınar hariç kınıyorum .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Güzel bir eleme oldu. Jürinin işi gerçekten zordu. Finale kanal okulları tebrik ederim.
    Üye
    BlueSnow
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Elemelerde rehberi olduğum Ayazağa lisesi, ,İstanbul lisesi ve Bahçelievler lisesini tebrik ederim=)
    Bok zorlu bir Kasdav vardı bu sene elemelerde.açıkçası bence jüri için hiç de kolay değildi bu sene karar vermek.

    Finalde görüşmek üzere arkadaşlar. iyi ötesi eğlenceler dileğiyle=)

    /barış
    Üye
    Barican
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • KASDAV 11. Liselerarası Müzik Yarışması&#8217;nın 3 gün süren elemelerinde, 105 okul, 103&#8217;ü yorum,52&#8217;si beste ve 17&#8217;si düzenleme olmak üzere, toplam 172 şarkıyla yarışmıştır.

    Jürinin oylaması sonunda 37 okul, 30&#8217;u yorum, 14&#8217;ü beste ve 7&#8217;si düzenleme olmak üzere toplam 51 şarkıyı seslendirmek üzere, 29 Mart&#8217;ta gerçekleşecek finalde yarışmaya hak kazanmıştır.

    Finale kalan okullar ve finale kaldıkları dallar aşağıda belirtilmiştir. Liste alfabetik sıraya göre düzenlenmiştir.

    Yarışmamıza büyük ilgi gösteren ve okullarını en iyi şekilde temsil eden tüm yarışmacı ekiplere ve okul yönetimlerine tekrar teşekkür eder, 29 Mart&#8217;ta finalde yarışacak ekiplere sonsuz başarılar dileriz.

    Finalde yarışacak okulların yetkililerinin ve muhakkak ekipte yer alan 1 öğrenci temsilcisinin 14 Mart Cuma günü saat 12:00&#8211;19:00 arasında END Productions-Fener Kalamış Cad. Nur Apt. 13/7 Kızıltoprak-İstanbul adresinde yapılacak olan bilgilendirme toplantılarına katılmalarını rica ederiz. Bilet teslimi aynı gün yapılacaktır.


    Finale kalan okullar ve dalları:

    1 50.YIL TAHRAN LİSESİ YORUM
    2 AHMET SANİ GEZİCİ YORUM
    3 BAHÇELİEVLER LİSESİ YORUM
    4 BEŞİKTAŞ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ YORUM-BESTE-DÜZENLEME
    5 BİNGÜL ERDEM LİSESİ YORUM
    6 BURAK BORA ANADOLU LİSESİ BESTE
    7 ERKUT SOYAK LİSESİ BESTE
    8 FATİN RÜŞTÜ ZORLU ANADOLU LİSESİ YORUM-BESTE-DÜZENLEME
    9 FENERBAHÇE LİSESİ BESTE
    10 FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK LİSESİ YORUM
    11 GALATASARAY LİSESİ YORUM-BESTE
    12 GÖZTEPE İHSAN KURŞUNOĞLU ANADOLU LİSESİ YORUM-BESTE
    13 HANDAN-HAYRETTİN YELKİKANAT ATL. VE AML. BESTE
    14 HASAN-SABRİYE GÜMÜŞ ANADOLU LİSESİ YORUM
    15 HEV OKULLARI ÖZEL KEMERKÖY LİSESİ YORUM-BESTE-DÜZENLEME
    16 HÜSEYİN AVNİ SÖZEN ANADOLU LİSESİ YORUM
    17 İSTANBUL LİSESİ YORUM
    18 KADIKÖY ANADOLU LİSESİ YORUM
    19 KADIKÖY İNTAŞ LİSESİ YORUM
    20 KANDİLLİ KIZ LİSESİ YORUM
    21 KARTAL SÜLEYMAN DEMİREL LİSESİ YORUM
    22 KENAN EVREN ANADOLU LİSESİ DÜZENLEME
    23 MALTEPE MERKEZ ANADOLU LİSESİ YORUM
    24 MENSUCAT SANTRAL ANADOLU LİSESİ YORUM
    25 MUSTAFA KEMAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ YORUM
    26 ÖZEL ALMAN LİSESİ YORUM-BESTE-DÜZENLEME
    27 ÖZEL GALILEO GALILEI İTALYAN LİSESİ YORUM-BESTE
    28 ÖZEL KADIKÖY GÜZEL SANATLAR LİSESİ YORUM-BESTE
    29 ÖZEL NOTRE DAME DE SION FRANSIZ LİSESİ YORUM
    30 ÖZEL SAINT BENOIT FRANSIZ LİSESİ YORUM-BESTE-DÜZENLEME
    31 ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ YORUM
    32 PROF. FAİK SOMER ANADOLU LİSESİ DÜZENLEME
    33 ŞİŞLİ ANADOLU LİSESİ YORUM
    34 TERAKKİ VAKFI ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ YORUM
    35 VKV KOÇ ÖZEL LİSESİ YORUM
    36 YEDİKULE LİSESİ YORUM
    37 YEŞİLKÖY ANADOLU LİSESİ BESTE


    Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. :)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Tümer olum derslerimi gene veremezsem 21 yasımda gene katılcam kasdava inat degilmi ! hehehe
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Jübileni daha kıyak bi şekilde yap isterdim, kader-kısmet dicem ama olmicak Seda Sayan'a çıkan kadınlar gibi olucak... Biz teşekkür ederiz, müziğe devam hocam full throttlle.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Finale kalınsın kalınmasın herkesi finale bekliyoruz arkadaşlar!Güzel olacak umalım ki. :) Güzel gidiyor,aynen devam. :) Teşekkür ederiz! ;)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Evet gençler Haydarpasa Teknik Okulları adına Rammstein - Keine Lust la katıldık ve 3'ün 1'ini aldık yeah! Finale kalan arkadaslara basarılar özellikle Tümer ve Elerkiye Kolay gelsin final günü diger rehber arkadaslarada!

    İyi Çalın Lan!
    Kaan Jeff ACUROL
    Haydarpasa Teknik Okulları
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Kadıköy İntaş Lisesi

    As I Lay Dying - Through Struggle ile yorum dalında finaldeyiz..

    herkeze başarılar.. yardımcı olan herkeze tekrar teşekkürler..
    Üye
    BetterOfDead2
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Sonuçlardan evvel çemkiren bize çemkirsindi cidden, artık iş işten geçti, sonrasında çemkirenlerin burnunu ısırırım. HART diye.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Cidden ya yine başlar kim kalırsa kalsın finale bu torpil,şike söylentileri. :) Eğer başlamazsa 11.Kasdav çok ilginç bir Kasdav oldu diyeceğiz. :D Elemeler zaten yeterince ilginçti gerçi.Kaymak olur eğer güzel bir final öncesi dönem geçerse forumlarda. :)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Sonuçlar okullara geçiliyo şu an, toplu sonuçları buraya yazıcak babayiğide +rep vericem. Bu arada,
    Benim istemediğim hiç bi grup finale bırakılmadı, şike var, torpil var. İtirazı olan beri gelsin, yaptım bunu. Hani sonuçlardan sonra bişeyler demek isteyen olursa bana gelsin, şikelerin hepsini ben yaptım :P Mahoheoohao
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Hayır biz yarışmacıyız sonuçlar yarın açıklanacağı için heyecanlanıp saçmalayabiliriz de , rehberler neden gaza geldi ? :D
    13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: &#8226;DrumBanger&#8226;


    Biz sadece rehber değiliz aynı zamanda eski yarışmacıyız! ;D Bir gün siz de bizim gibi bu yarışmada çalışırsanız anlarsınız niye gaza geldiğimizi. :D
    Üye
    Elerki
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • fmv ayazağa ışık lisesinin davulcusuyum rage against the machine - killing in the name of caldık ve finaldeyiz finaller cok guzel olcak. rehberimiz barış abi bizi pek beğenmese de cıktık finale.. =)
    Üye
    kolpak
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar.klavye çalan arkadaşlar bana ulaşsı[email protected]
    www.myspace.com/4duvar
    12 Mart 2008 Çarşamba | Yazan: TerminaL


    klavye çalan birine mi ihtiyaç war?
    Üye
    dreamof_fairy_
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • 14 mart cuma yani bu cuma woo hoo (rehPer cansular) ve dash (rehPer onur-tümer-erkin) riddim live'da. Muohaohohae reklam panosu oldu iyicenek.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • woo hoo'nun klavyecisi olan benim : ) kandemir olan.
    (meraklısına: woohooist.rockmekan.com)
    Üye
    JaNsU
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • finalde kulis 1'i ben alıcam hiç anlamam valla o ortamın rehberi ben olmalıyım evet istiyorum bunu ayrıca yumuşacıksın tümer
    Üye
    Barican
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • power rangers mı vardı ya tüh. tümere de en popüler rehber birinciliği benden
    Üye
    oceanspray
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • ee bazı rehberler hep gazda:D
    Üye
    GknMania
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • alın topic bos kalmasın arkadasın grubu black metal sevenlere...
    http://www.youtube.com/watch?v=9oOwSFlVb98
    cnm sıkıldı gecenin bi vakti arkadasların videolarını izleyerek vakit geciriyorum. Tavsiye ederim:D
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Hayır biz yarışmacıyız sonuçlar yarın açıklanacağı için heyecanlanıp saçmalayabiliriz de , rehberler neden gaza geldi ? :D
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • Bu espiriden sonra biraz zor dude. Ben jüri başkanıydım not aldım bu espirini ta kulisten kulağıma geldi. Ben komik adam sevmem. Biraz iş ahlakı biraz ciddiyet. Cx cx cx. Bu arada dedikodu şeyediyorum atansiyonsivuple: Şehremini Lisesi MEŞALE yakmak istedi sahnede izin vermedik. Ateşle oynamayın kapalı alanlarda zararlıdır dedik. Biz kim miyiz? Derin devlet. Çatıya helikopter getir Memati, sonunu düşünen yorganına göre uzat, çıkar aheste aheste.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    13 Mart 2008 00:00
  • kasdav gibisin yarışmak istiyorum :))
    Üye
    gerkan_rush
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • ya elerki abi ben selimiye tarım meslekten klavyeci GUNS N' ROSES - Knockin' On Heaven's Door (cuma günü)çalmıştık...sence bizim finale çıkma şansımız varmı?
    Üye
    gerkan_rush
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Ben 2007yi izledim. Bence en iyisi Darüşşafaka Lisesiymiş. Bana göre tabi =)

    Vokal çok iyi söylüyor cidden =)
    Üye
    beklicem321
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • eveeeeeeeeet eveeeeeet 80 kere eveeeet
    Üye
    Barican
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Tümerin Hastasıyız!:D
    Üye
    GknMania
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Tümerg köşe yazarı gibi bir şey oldu zaten böyle kendine özgü üslubuyla ;D
    Üye
    Elerki
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • power rangers mı!? elerki! :D power rangerların evrim sürecini anlatan videonun linkini yolla da faydalansın insanlar :P
    bu arada hazır yorum yazmışken tümer'in yazılarını büyük bi zevkle takip etmekteyim belirtmek isterim :)
    Üye
    lithium_fire
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • abi neyse müziğe dönelim ehem :P
    Üye
    Elerki
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • bozuldu arkdsım onlarda hepsı gbı hey gıdı gunler hey en guzllerı de ben cocukken sey vardı transformers fılmı cıktı gecen senelerdede onları da cok severdım ben :D
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • ben onları Ateride çok oynardım çok zevk alırdım ama nerde o eski Rangerslar...
    Üye
    GknMania
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • evet bizde ordaydık Mensucat Santral Anadolu lisesi olarak.çok güzel vakit geçirdik en başta Elerkiye sonra Rehberim Cansuya sonrada Tümer e bütün teknik ekibe teşekkür ederim.Çok güzel vakit geçirdik bakalım yarını bekliyoruz.
    Üye
    GknMania
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar.klavye çalan arkadaşlar bana ulaşsı[email protected]
    www.myspace.com/4duvar
    Üye
    TerminaL
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • abi ne zaman o kasklar çıkarıldı, değişik bilmem kumaştı abuk kostümler giyildi, çıkarttım rangers ları hayatımdan... bittiler benim için... beyaz rencırada kılım bu arada.. forever yeşil ranger..
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • power rangers işi ben 4. sınıftayken bozdu bi kere olm hep bi karakter arayışı hep bi böyle nedesem bi deişimler... manik herifler topluluu onlar... neyse ..
    =P
    ama motive oldunuz di mi millet?
    Üye
    Barican
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • cidden ya :D bırakın depremi power rangers var şu anda star'da onu izleyin :p :))

    (böyle de yarışma harici bile motive edilir,rahat ettirmeye çalışılır :p)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • depremde bile foruma bakan rehberleriz , her zorlukta hizmetteyiz =P
    Üye
    Barican
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • arkadaşlar biraz geç olsa da hepinize çok teşekkür ediyorum mütüş 3 gün için. ayrıca başta kadıköy anadolu olmak üzere st benoit ve hev'i şarkı seçimleri ve muhteşem performansları için tebrik ediyorum. finalde görüşmek üzere. kasdav güzel yarışma

    OnurG the rehber.
    Üye
    boomer
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar telaş yapmayın lütfen.Sitede sorunlar var.En kısa zamanda düzeltilecek herşey.
    Üye
    Elerki
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • ya fotoları nezaman koyucaklar? yarınmı o da?
    Üye
    suatipek
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • zaten kasdav.net'te de açıklanacak, her türlü öğrenme çeşidiniz mevcut =)
    Üye
    Barican
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Sağol sağol :P Ama arkadaşın dediği gibi sadece kazanan okullara mı faks gidecek yoksa herkese mi ?
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • öğlene doğru gelir fakslar
    finale kalacak olan tüm okullara şimdiden başarılar dilerim
    Üye
    Barican
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Öncelikle yarın sadece kazanan okullara mı faks gelecek?Ayrıca bu fakslar saat kaç gibi gelir?
    Üye
    degamono
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • evettt bır kasdav daha bıttı her sene oldugu gıbı bu senede guzel gectı mını eteklı kızlar yıne revactaydı guzel gectıgını soyleyıp yeterınce resım cektıgımı belırtmek ısterım
    Üye
    voodo_grv
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Yanlış anlaşılmalar olmuş skater_memo'yle şimdi msnde görüştüm de. Gerginlik de yok süper ya bu seneyi baya baya sevdim. Mütüş bi ekibin eli değdiği çok belli :P

    Yaşar Nuri Öztürk gibi adamım, herkese çözüm var bende. O değil sahne arkasında ne kadar eğlendiğimi hatırlıyorum da... Vay anasını sayın seyirciler.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Ben Erenköy Kız Lisesinden Selin,
    Kandilli Kız Lisesi,Haydarpaşa Lisesi iyiydi. Acıbademin kazanacağını düşünüyodum, ta ki intaş lisesi sahneye çıkana kadar.. Bu benim şahsi fikrim... Tüm gruplara başarılar diliyorum.
    12 Mart 2008 Çarşamba | Yazan: DarkVampire


    haydarpaşa lisesi adına teşekkür ediyorum yorumun için. bahsettiğin grupların hepsi arkadaşımız olur, hatta kandilli ve acıbademle aynı kulise bile düştük :D umarım saydığın tüm gruplar finale kalır :)
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Haydarpaşa Anadolu yarışmadan evvel de ses sistemini denemiş olduğu için ta cumadan ses sisteminin tataklığından sözediyodu. Yarıştıktan sonra da farklı olmamış. İğne ve çuvaldız hediye ediyorum ben o arkadaşlara. Lütfen emeğe saygı. Repleri görelim.


    o tartışmanın geçtiği kısımlara bir bakarsan, yazanın biz değil bizim vokalin abisinin olduğunu anlardın(kendisi perşembe günü soundcheck yaptı), bize de böyle anlamsız göndermeler yapmazdın. ben buraya gelip birşeyden mi şikayet ettim? bir oku bakalım. tonmaister böye düşünen arkadaşlara duyurulur falan yazınca ben de cevap verdim..önyargılarını forum köşelerine taşıyacağına kendine sakla bence..
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Ben Erenköy Kız Lisesinden Selin,
    Kandilli Kız Lisesi,Haydarpaşa Lisesi iyiydi. Acıbademin kazanacağını düşünüyodum, ta ki intaş lisesi sahneye çıkana kadar.. Bu benim şahsi fikrim... Tüm gruplara başarılar diliyorum.
    Üye
    DarkVampire
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • şahsen çok eğlenceli 3.5 geçirdim=) belki de yarışmacı olmaktan daha güzeldi

    finali iple çekiyorum=)

    Aydın Türkoğlu
    Üye
    Ayd
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • 12 Mart 2008 Çarşamba | Yazan: dreamof_fairy_


    Pazar günü çıktılar Haydarpaşa Lisesi olarak ve Megadeth-Never Walk Alone...A Call to the Arms çaldılar
    Üye
    degamono
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • skater_memo siz hangi gün çıktınız ve ne çaldınız?
    Üye
    dreamof_fairy_
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • jüride kimler vardı bu sene?
    Üye
    deepestpurple_
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • çaldığımız parçayı merak edenler varsa arkadaşlar provadan bir videomuz var dinlemek isterseniz
    http://www.youtube.com/watch?v=TSjdzpkbT5g
    saygılarımla....
    Selimiye Tarım Meslek Lisesi....
    Üye
    barisyildizci
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Elerki canım kardeşim cuma günkü yardımlarından dolayı sana sonsuz teşekkür ederim.. Ben Selimiye Tarım meslek Lisesi bateristiyim hani şu '' Kasdav gibisin yarışmak istiyorum '' diyen adam. cuma günü 33. sırada çıktık performansımız gayet iyidi finale kalırız diye düşünüyorum GUNS N'ROSES knocking on heavens door u çaldık .. yorum ve düzenlemede iyidi yanlız bestelerden pek bişey anlamadım (cuma günü) son çıkan okulun bateristi süperdi onu ayrıca tebrik ediyorum...Bizi izleyen arkadaşlar da varsa aramızda sadece merak ettiğimden soruyorum nasıldık????
    Üye
    barisyildizci
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • ben woo hoonun basçısı cansuyum ya. yannlış anlaşılma olmasın :)
    Üye
    oceanspray
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • kaan bak bu metal ı sevmıen arkds cansu sarnım bızım dılara ve gozdenın grbunun klavyecısı (woo hoo) ydu
    11 Mart 2008 Salı | Yazan: SwornToSatan

    Mümkündür canberk:D Bu arada sahnede ses konusunda hiç bir sorunla karşılaşmadım başta tümer olmak üzere sesle ilgilenen tüm arkadaslara teşekkürler!
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    12 Mart 2008 00:00
  • Finali dört gözle bekliyoruz arkadaşlar!Her ne kadar bizim ekip pert olduysa da 3buçuk gün sonrasında. :S :D Dinlenmiş olarak 1 gün geçirmek süper olacaktır! ;)


    pert olmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı ama di mi =P tüm kaçırdığım derslere değdi doğrusu =) yaşasın rehber ekiiiip!!
    r.e. Barış
    Üye
    Barican
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • arkadaşlar bu övgüleri hakettiysek ne mutlu bize.. gerçekten çok teşekkür ederiz..

    kadıköy intaş lisesi*

    bu arada ses çok kaliteli olmasa da as i lay dying - through struggle cover videomuzu buradan izleyebilirsiniz..

    http://www.youtube.com/watch?v=43Az-m9pIqo
    Üye
    BetterOfDead2
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • müzik adına başarılı organizasyonlardan biri olan kasdav müzik yarışmasını tebrik ederek başlamak istiyorum. bu ve bundan önceki senelerde kaliteli işler yaptıkları için. arkadaş grubu olarak toplanıp izlemeye geldiğimiz kasdavda bugüne kadar birçok liseden başarılı arkadaşları dinledik..bu sene de aynı şekilde sağlam performanslar vardı. mesela intaş lisesi gibi..dorusu böyle okulları yarışmada görünce insanın izleme isteği artıyo.hem as i lay dying cover ı ile hem de besteleriyle gerçekten etkileyici bir performanstı.umarım finalde onları bir daha dinleyebiliriz.
    Üye
    suicidesilence
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • pardon anlayamadım, sana karşı bir terbiyesizlik mi yaptım? muhattap olmadım diyorsam tartışma çıkmasın mevzu uzamasın diyedir. ama benimle ne derdin var anlayamadım hala tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun. beni düşündüşün için sağol ama bu 7. konserimdi, daha önce de hiç bir ton sorunu yaşamadım(bir önceki kasdav da dahil). pekala ben çaldığım tonun farkında değilim, grup arkadaşlarım soundcheckten sonra niye ton iğrenç, studyodaki tonunu geri yakalamalısın falan dediler?(soundcheckte ben dokunmadım pedala hatırlarsan). ayrıca bir gitarist kendi tonunu ayarlayamıyacak kadar aciz midir? tek ricam tizi kısmandı, ama amfinin ayarları değiştirilemez dedin. bende pedaldan tizi kapatıcak kadar kısmak zorunda kaldım, bu sefer pedalın karakteri baslı oldu tabi ki. neyseki başka bir tonmaister geldi ve tizi amfiden kıstı ona ne kadar teşekkür etsem azdır. sonuçta o soundcheckteki ve konserin başındaki tondan daha iyiydi konserdeki tonum, tek sorun grup arkadaşlarımın beni duymamasıydı. bu yüzden hata yapabilirdik ama olmadı hiç bir hata çok şükür. neyse daha fazla uzatmanın alemi yok bence, olan olmuş sen de takılma bence bu kadar..
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • ziya salla ya ben muhattap olmadım yürüdüm gittim orda, benden iyi mi bilceksin ton ayarlamasını vs laflara cevap vermeye bile tenezzül edilmez.. hele forum köşelerinde hiç uğraşamam, kapatalım bu konuyu burda bence, uzatmak istemiyorum..

    @skater_memo.benim ordaki görevim en iyi şekilde parçanıza ve ses sistemine uygun duyulabilecek kulak kirletmeyecek tonu çıkarmak.bu işi yapıyorsam biliyorum demektir,bu kadar basit.ben senden çok senin iyiliğini düşündüm sahnede tonunu düzeltmek isteyerek ama sen dinlemedin ve boğuk tonunu ayarladın.her ne kadar size yardımcı olmaya çalışmaksa görevimiz,bi o kadarda bize söylenen görevleri yerine getirmek yani jüriye ve seyirciye sesleri oldukça net iletebilmek.çaldığın tonun farkında bile değildin.ayrıca hitap ve konuşma tarzına dikkat et.muhattap olmadım,salla gibi demeçleri kullanmıycaksın.sahne arkasında senı durdurup tonunla ilgili bilgi veriyorsam sana,başka zaman sahneye çıktığında aynı sorunla karşılaşmaman içindir.efendi olursan,efendi gibi cevaplar alırsın
    Üye
    didyou
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • geçen sene intaş lisesi adına katılmıştım.. biraz olaylı bir elenmeydi bizimkisi ama şimdi hoş bir anı sadece.. o sahnede olmak ve o heyecanı yaşamak başka birşey.. bu seneki okulların hiçbirini izleyemedim istanbulda olmadığım için ama kendi okulum hakkında güzel şeyler duydum.. umarım eğlenen ve eğlendiren gruplar finalde olur ve müzik dolu bir final yaşanır..

    birisi söylemiş kim hatırlamıyorum ama istanbul'da olmak vardı gerçekten..

    Bütün okullara başarılar..

    (intaş vokal 2007 - düşün)
    Üye
    RevengeISeek
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar.Özel mesajla soru soruyorsunuz ama cevap vermeye kalktığımda 'Bu kişi eş-dost listesi haricindekilerden mesaj almak istemiyor' diye bir şeyle karşılaşıyorum.Cevabınız gelmiyorsa bundan dolayı yani kusura bakmayın. :)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • ziya salla ya ben muhattap olmadım yürüdüm gittim orda, benden iyi mi bilceksin ton ayarlamasını vs laflara cevap vermeye bile tenezzül edilmez.. hele forum köşelerinde hiç uğraşamam, kapatalım bu konuyu burda bence, uzatmak istemiyorum..
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • haydarpaşa anadolu gitaristine yapılan haksızlık görmezden gelinemez..''bana ayarlatmassan böyle olur'' bu ahlaksızlıktan başka birşey değil..
    Üye
    ziya_miami
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • Finali dört gözle bekliyoruz arkadaşlar!Her ne kadar bizim ekip pert olduysa da 3buçuk gün sonrasında. :S :D Dinlenmiş olarak 1 gün geçirmek süper olacaktır! ;)

    Herkesi finale bekliyoruz. :)

    Rehber ekipten,Elerki
    Üye
    Elerki
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • ayrıca cevabını veriyim gibi konuşmalara hiç girme.herkes orda işini yapıyordu.eğer sorun yaşadıysan ekipmanından dolayı yaşamışsındır.
    10 Mart 2008 Pazartesi | Yazan: didyou


    zaten farkındaysan boşuna birşey yazmak istemiyorum demişim, kimseyle forum köşelerinde tartışmaya meraklı değilim. cevabını veriyim derken ben kimseye kıl olmadım vs durumunda bir açıklama yapacaktım ama direk tartışma olarak almışsın, nedir bu tartışma merakı anlamadım zaten... vokalin konser başıda beni monitöründen duyması ama konser başladıktan hemen sonra duymaması da eminim ekipmanımın bir sorunudur, neyse dediğim gibi kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum, olan olmuş..
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • yalnızca pazar günü gelebildiğim için sadece o gün hakkında yorum yapabileceğim. Sonuna kadar da izledim diyemem ama 30 a kadar izledim!

    öncelikle amon amarth - death in fire çalan grubu tebrik ediyorum! çok iyiydiler. düzenlemeler genelde çok başarılıydı yaratıcıydı diye düşünüyorum. :) besteler de öyle. ayrıca bat country çalan okulu özellikle dinlemek istedim onlar da çok iyiydi. 1-2 ufak hata ve biraz hızlı çalmaları kötü oldu sadece. ama gerçekten çalışmışlar belli :)

    tam sıkılmış çıkacakken sunucu as i lay dying diyince duraksadım. kadıköy intaş lisesiydi sanırım. çok sevdiğim bir gruptur diye dinliyim dedim. söylediğim gibi cumayı ve cumartesiyi izlemedim. haksızlık yapmış olmak istemiyorum ama intaş kadar profesyonelce sahneyi kullanan, çok sade ama yeterince dolgun bi performans görmedim. sahnede sanki gerçekten as i lay dying vardı. çok güzeldi gerçekten arkadaşları tebrik etmek istiyorum. umarım başarılı olursunuz.

    ayrıca sanırım dvd kayıtlar yarından itibaren kasdav binasında satılacakmış. fiyatı 50 ytl olacakmış diye duydum. :)
    Üye
    metalrect
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar ben Fenerbahçe Koleji gitaristiym The Cranberries - Zombie çaldık bize göre iyi bi performanstı sadece 3 gün çalıştık şarkının solosonu 1 gece önce çıkardım ilk defa performansta çaldım soloyu sadece girişinde ufak bir problem yaşadım ama toparlamayı başardım inşallah begenilmişizdir yorum yapabilirseniz sevinirim...
    Üye
    emrecantekgul
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • Biz teşekkür ederiz. :)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • Kadıköy İntaş Lisesi adına yazıyorum bu mesajı.. Öncelikle hepimiz kasdavı her sene takip eden katılan insanlarız.. rehberler mükemmeldi kesinlikle umarım her sene bu kadar güzel olur bundan sonra da.. rehberimiz Onur'a , kesinlikle her türlü destekte bulunan Elerki' ye , heyecanımızı yatıştıran Cansu' ya çooook teşekkür ediyoruz.. Onlardan aldığımız pozitif enerjiyle sahneye çıkarken hiç heyecanlanmadık..

    as i lay dying - through struggle coverladık ve bunun pek kasdavda çalınacak bir şarkı olmadığının farkındayız ama bizim sevdiğimiz müzik tarzı da bu.. elensek de finale kalsakda herkeze başarılar.. eğlenmenize bakın bence o sahneye çıkmak bile gerçekten yetiyor.. gerçi en son günün en son sıralarında sahne almak hem bizim için, hem seyircilerimiz için , hemde jüri için zor bir iş.. umarım finalde görüşürüz şu an tek dileğimiz bu..

    tekrar herkeze iyi eğlenceler.. ve müthiş rehberlerimiz elerki , cansu ve onura çok teşekkür ediyoruz tekrar.. mükemmelsiniz. =)
    Üye
    BetterOfDead2
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • 2008 Performanslarını nereden dinleyebiliriz?

    Bu arada 2007 Kasdav dvd'sinden gördüm. Anouk-Nobody's Wife yorumuyla Özel Darüşafaka harika bir iş çıkarmış. Hiçbir metronom sorunu, hiçbir sound problemi yok. Vokal zor bir gırtlağı başarıyla seslendirmiş. O sene kim birinci oldu bulamadım ama kızın sesi çok başarılıydı. Umarım müzik hayatını devam ettiriyordur.
    Üye
    -midnight-
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • o kadar gürültülü müziğin içinden dame de sion un funk performansının ön plana çıkmasına çok sevindim çünkü iyi bir şarkı seçimi bence kesinlikle =)
    Üye
    89boy
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • Teknik ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve elimizdeki ekipmanlarla en iyi ses olasılığını sağlamaya çalıştık.sahneye çıkan kimi müzisyen arkadaşlar ciddi anlamda güzel tonlar alabilirken kimisi de duydukları tonların kötülüğünden yakındı.tamamen gitar,efekt pedalları kombinasyonundan kaynaklanan hatalarından,olumsuzluklarından dolayı bunun gibi tatsız şeyler oldu.biz her ne kadar dengeli bi ton çıkarmaya çalışsakta,soundcheck te ögrencilerin efekt pedallarına yapılan ayarı sahne alma sırasında tamamen değiştirmeleri dışarıdaki sesi fazlasıyla etkiledi.bizim işimiz size sahnede ve salonda en iyi ses desteğini sağlamak.kimsenin kötülüğünü veya kıl olup sahne performansının düşüklüğünü istemedik tabi ki.böyle yargılara varan birkaç arkadaşa duyurulur...
    10 Mart 2008 Pazartesi | Yazan: didyou

    Üstüme alınıp şöyle cevap vereyim:) Bu kulağa daha mantıklı geliyormuş. Ayrıca aklıma öyle kötü niyetli bir şey gelmedi zaten. İçimin de rahatladığını söyleyeyim. Umarım seneye Sj olarak katılırız.
    Üye
    retenue
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • biz (Galileo Galilei İtalyan Lisesi) 9 Mart pazar günü 12.sırada çıktık. Yorum dalında Chris Cornell - You Know My Name beste dalında ise Değişirim isimli şarkımızla katıldık .. hiç bir sorun yaşamadık,rehberimiz Erkin abi bize çok yardımcı oldu ...

    Performansımızla ilgili yorum yaparsanız seviniriz ...

    Emre Tuncel - İtalyan Lisesi Gitaristi
    Üye
    xx_angelus_xx
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • kaan bak bu metal ı sevmıen arkds cansu sarnım bızım dılara ve gozdenın grbunun klavyecısı (woo hoo) ydu :D
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    11 Mart 2008 00:00
  • Biz cumartesi çıktık Özel Alman Lisesi olarak üç dalda. Inşallah 3 dalda da çıkarız finale, çıkamazsak sağlık olsun tabi:)
    Benim şahsen beğendiğim iki okul vardı. St. Benoit in bestesine bayıldım, belli ki üzerinde çalışılmış özenilmiş. Tebrik ederim arkadaşları kesinlikle amatörlükten uzaklar gerçekten tekrar denk gelmek isterim arkadaşlara. Galatasaray lisesi'nin vokalistini de ayrı tuttum. Şahaneydi yani. Onun dışında cumartesi pembe tişörtlü makyajlı çocuğun ölümüne makyaja bulanmış kızla flört/dans edip şarkı söylemeye çalışması bana çok bayağı geldi. Tamam eyvallah şov da tabi ne bileyim interpretasyon meselesi.
    Umarım herkesin gönlü hoş olur, güzel olur.

    Cem Bilge - Zapata gitaristi
    Üye
    Oh_the_Guilt
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • ben haydarpaşa lisesi gitaristiyim, pazar günü sonlarda çıktık(30. sırada). o bir kaç arkadaş diye bahsettiklerinizden biri bensem bunu söyleyin gerekli cevabı veriyim, yok değilsem boşu boşuna buraya birşey yazmak istemiyorum..


    pazar günü 33 grup çıktı,hangisi sorunlu vs. takip edilmedi haliyle.hangi okul bilmiyorum.. soundcheck sırasında herkese soruldu probleminiz varmı diye ve bu problemler giderildi söyleyen enstrümanistlerin.ayrıca cevabını veriyim gibi konuşmalara hiç girme.herkes orda işini yapıyordu.eğer sorun yaşadıysan ekipmanından dolayı yaşamışsındır.
    Üye
    didyou
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • ne ara açıklanıyor sonuçlar=)
    Üye
    iPunk
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • 1. Sevgili arkadaşım soundcheckte ses dengesinden bahsetmek güç. Soundcheck'in sadece içerdeki monitörlerle yapıldığını, dışarıya ses verilmediğini söylemekten şu an sesim tanınmaz halde.
    2. Dışardan dinleyenlerin pozisyonu yanlış olabilir dengesiz duyum olduysa, keza sizi finale jüri çıkardığı için onların pozisyonu seslerin hepsini alan pozisyon olduğundan... Neyse :)
    3. Yok üç falan.
    İmza Tümerg


    Ses dengesinden yakınmıyorum zaten. Ne soundcheck'te ne de sahnede çok bariz bir şekilde solo gitar duyulmadı. Monitör demişken o da bambaşka bir olay zaten^^ Basın monitörü solo gitarda, solo gitarın monitörü de bastaydı.. Her neyse, düzgün bir kaç cümle kurarak derdimizi özetlemeye çalıştım sadece.. Amacım hiç bir zaman birilerini ya da bir şeyleri kötülemek değil, eksiklerin giderilmesi adına öneride bulunmak. Yanlış anlaşılmalara yol açtıysam da herkesten özür dilerim.

    Cihan Avcı - Kenan Evren Anandolu Lisesi
    Üye
    minyatur
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Tuvaletler yarışmacılara beleşti dikkatinizi çekti mi? :P
    Sebiller de cabası, kulislere tıkılmaca yok !!
    En kötü Kasdav yarışması böyle olsun, daha ne isterim ?
    (Fonda reklam cingılı tabi ki)
    10 Mart 2008 Pazartesi | Yazan: rip van winkle


    :))) Oğlum hasta hasta,sesim de kısık beni güldürüyorsun.İyice gidecek sesim! :D
    Üye
    Elerki
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Ra-ma la-ma la-ma ka ding a da ding de dong
    Shoo-bop sha wad-da wad-da yipp-it-y boom de boom
    Chang chang chang-it-ty chang shoo-bop
    Dip da-dip da-dip doo-wop da doo-bee doo
    Boog-e-dy boog-e-dy boog-e-dy boog-ed-y
    Shoo-by doo-wop she-bop
    Sha-na-na-na-na-na-na-na yip-pit-y boom de boom
    Ra-ma la-ma la-ma ka ding-a de ding de dong
    Shoo-bop sha wad-da wad-da yipp-it-y boom de boom
    Chang chang chang-it-ty chang shoo-bop
    Dip da-dip da-dip doo-wop da doo-bee doo
    Boog-e-dy boog-e-dy boog-e-dy boog-e-dy
    shoo-by doo-wop she-bop
    Sha-na-na-na-na-na-na-na yip-pit-ty boom de boom

    tüm ekip iyi dansettik c.tesi sonunda =P
    dipnot: Tümer grease izle=P
    Üye
    Barican
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • O çocuk şarkısı değildi, Grease müzikalindendi. ;)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • o aralarda çalan çocuk şarkısı oldukça komikti bence:)
    Üye
    Ginoobili
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Tuvaletler yarışmacılara beleşti dikkatinizi çekti mi? :P
    Sebiller de cabası, kulislere tıkılmaca yok !!
    En kötü Kasdav yarışması böyle olsun, daha ne isterim ?
    (Fonda reklam cingılı tabi ki)
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • yok i hate metal demiyorum ben zaten onu da severim ama "şahsen" popçu bir yapım olduğu için dedim ben daha çok eğlenirdim, metal daha az tercih edilmiş olsaydı. eleştiri yok yani =)
    10 Mart 2008 Pazartesi | Yazan: oceanspray

    O zaman yaşasın müzik :D
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • ben maltepe merkez anadolu lisesi bassistiyim panterada revolution is my name çaldık biz sahnede çalarken solo sesi bize ulaşmadı ama sahne önünde duranlar ve tüm dinleyenler tarafından duyulduğunu öğrendim ve mutlu oldum ayrıca bizim sorunlarımızı büyük bir sabırla dinleyen koçumuz burcuya çok tesekkur ediyorum eğer bizim sorunlarımıza yeterince eğilmeseydi sanırm bu kadar rahat ve net seslerle çalamazdık ayrıca bizi izleyen varsa yorumlarınıda bekliyorum iyi akşamlar
    Üye
    krastlin
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • kimsenin kötülüğünü veya kıl olup sahne performansının düşüklüğünü istemedik tabi ki.böyle yargılara varan birkaç arkadaşa duyurulur...
    10 Mart 2008 Pazartesi | Yazan: didyou


    ben haydarpaşa lisesi gitaristiyim, pazar günü sonlarda çıktık(30. sırada). o bir kaç arkadaş diye bahsettiklerinizden biri bensem bunu söyleyin gerekli cevabı veriyim, yok değilsem boşu boşuna buraya birşey yazmak istemiyorum..
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Teknik ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve elimizdeki ekipmanlarla en iyi ses olasılığını sağlamaya çalıştık.sahneye çıkan kimi müzisyen arkadaşlar ciddi anlamda güzel tonlar alabilirken kimisi de duydukları tonların kötülüğünden yakındı.tamamen gitar,efekt pedalları kombinasyonundan kaynaklanan hatalarından,olumsuzluklarından dolayı bunun gibi tatsız şeyler oldu.biz her ne kadar dengeli bi ton çıkarmaya çalışsakta,soundcheck te ögrencilerin efekt pedallarına yapılan ayarı sahne alma sırasında tamamen değiştirmeleri dışarıdaki sesi fazlasıyla etkiledi.bizim işimiz size sahnede ve salonda en iyi ses desteğini sağlamak.kimsenin kötülüğünü veya kıl olup sahne performansının düşüklüğünü istemedik tabi ki.böyle yargılara varan birkaç arkadaşa duyurulur...
    Üye
    didyou
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • ben Notre Dame de Sion lisesinin gitar vokali arda bizi izleyen ve beğenen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz :)
    Üye
    ardal
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Gerçekten çok eğlendik güzel bir yarışma oldu kanaatindeyim . Rehperimiz Cansu ve bize moral olarak çok destek olan Elerki arkadaşımıza grubum adına teşekkür ediyorum . Umarım finallerde kendileriyle tekrar görüşürüz..

    Fenerbahçe Lisesi Gitaristi Cem Kaplan..
    Üye
    Cem Kaplan
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • HHY efsanesi bu sene de devam edicek gibi.. Helal olsun aslanlar =)


    HHY
    The Doors - Break on through
    Üye
    ilker_182
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Bu arada ben de rehberimiz Onur Gülen'e teşekkür ediyorum.Mükemmel sakin yapısını biz de aldık ve sahnede heyecansız güzel bir performans sergiledik.Hoş o buralara bakmaz ama teşekkürler Onur abi
    Üye
    megadeve
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Bu arada yardımlarından dolayı rehberimiz Cansu Özkul'a sonsuz teşekkürler :)
    Üye
    emre-ki ACL-li
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • O kadar ön yargılı bakma metal müzige bence; hoş zevk meselesi ama metal müzikte eglencelidir dinlemesini bilene! Bazı öküz arkadaslarımız vardı! Onlarıda artık yaşına veriyorum ergenliklerine :) Sana laf çarpmıyorum yani yanlış anlaşılmayalım!
    10 Mart 2008 Pazartesi | Yazan: stuntgrind

    yok i hate metal demiyorum ben zaten onu da severim ama "şahsen" popçu bir yapım olduğu için dedim ben daha çok eğlenirdim, metal daha az tercih edilmiş olsaydı. eleştiri yok yani =)
    Üye
    oceanspray
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • yardımlarından dolayı Rehberimiz Onur ve Cici rehberimiz Aydın'a teşekkür ediyorum :) Özellikle Aydın sürekli jimi çalıyordu. pek sevdik bu denli kafa bir ekiple karşılaşacağımı pek sanmıyordum açıkcası :)

    Herkese teşekkürler...

    HHY - Yağız
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Kasdav baskanı Serhat Hacıpaşalıoglu degil kasdav Kadıköy Sağlık ve Sosyal Dayanışma Vakfı dır. Serhat bey end produksiyonun sahibi ve yoneticisidir! Yanlıslık olmasın!
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • kimse L70ETC yi bılmıyomu bı yorum yazın lutfen :(
    bu arada tonemaster a sonsuz teşekkürler;)
    Üye
    emre-ki ACL-li
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • elemeler boyunca son derece "aklı başında" olan seyirciyi de teşekkür etmek istiyorum.
    ayrıca;
    elemeler bitti ve finale kalan okullar açıklanacak, 100'den fazla okul vardı ve jüriye geçen senelere oranla daha zor bi iş düştü bu sene. bu yüzden finale kalamayan okullar lütfen yarışma ve jüri adına anlamsız iddaalarda bulunmasınlar, önemli olan oraya çıkıp yarışmanın zevkini almak=) tüm çalışanlar en küçük ayrıntısına kadar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. şimdiden teşekkürler ve tebrikler=)

    // rehber ekipten Barış
    Üye
    Barican
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • kasdav baskanı serhat bey'e tesekkur ediyorum..aslında iyi niyeti oldugunu ogrendim simdi..guvenlik gorevlisine olan hırsımdan dolayı o odada da ukalaca davranmıs olabilirim..ona sorunumla ugrastıgı ve olayı oldugu gibi bırakmadıgı icin tesekkur ediyorum..ve de sarf ettigim yanlıs laflardan dolayıda ozur diliyorum..sanırım artık hırsım gecti ve de iki taraftan da bir sorun kalmadı..
    Üye
    gakad
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • sana ne kadar tesekkur etsem az bende neden bulamıyorum diyordum..tam cıkısta soledi bole gurultuluydu duyamamısım :)
    Üye
    gakad
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Elerki o :)
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • pantolonumda zincir var die bi guvenlik gorevlisi tarafından tartaklandım ve tek dedigim ''bak bu zincir zaten cuzdana baglı''demekti..baskana sikayet edince de adam bana ''bu olay duyulmasın yoksa senin daha cok canın yanar''dedi..bole dandik bi yarısmaya bu kadar emek degmiyo yani..guvenlik yarısmacıyı zincir taktı diye dovebiliyor yani..ayrıca icerdeki aydın abimize((rehberimiz)) ve ismini tam hatırlayamadıgım birine daha((erelki sanırım))cok tesekkurler ediyorum..o olaydan sahneye cıkana kadar yanımda oldular..herkese de yine de basarılar diliyorum........
    Üye
    gakad
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • rehberimiz cansu!
    umarım herkes senini gibi begenmiştir bizi :)

    mensucat/
    vokal-gitar: serkan
    Üye
    coldblackss
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • arkadaşlar bu pazar cok güzel bir gün geçirdik Kadir Has And. Lisesi olarak.. öncelikle bize rehberlik ettiği için bizim okuldan mezun olan ve süper bir beste yapıp zamanında 2. lik ödülü alan (within a second) Faruk abiye sonsuz teşekkür ediyorum.. finalde olsakta olamasakta ordaki gruplara şimdiden başarılar diliyorum.. herşey gecen seneye oranla süperdi.. yapımda emeği gecen herkese teşekkürler.. (bi de o en arka kapıya koydukları her hava almak için girip çıktığımızda: 'giriş çıkışlar bitti gençler' diyen abiye selam sölemek istiyorum :D )

    Kadir Has And. Lisesi gitaristi: Sercan Ovalı
    Üye
    cavalye
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • şahsen bu kadar çok metal çalan olmasa daha eğlenceli bir kasdav geçirebilirdim ama yine de yarışan herkesi tebrik ediyorum.
    Cansu Özkul
    10 Mart 2008 Pazartesi | Yazan: oceanspray

    O kadar ön yargılı bakma metal müzige bence; hoş zevk meselesi ama metal müzikte eglencelidir dinlemesini bilene! Bazı öküz arkadaslarımız vardı! Onlarıda artık yaşına veriyorum ergenliklerine :) Sana laf çarpmıyorum yani yanlış anlaşılmayalım!
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • şahsen bu kadar çok metal çalan olmasa daha eğlenceli bir kasdav geçirebilirdim ama yine de yarışan herkesi tebrik ediyorum. benim onlara yardımcı olduğum kadar kendileri de benim işimi kolaylaştırmak adına bana yardımcı olan sorumlusu olduğum okullara özellikle teşekkür ediyorum. rehber ekibi oluşturan arkadaşlarım; sizi seviyorum :) daha da az aksaklıkla karşılaşılan bir finalde görüşmek üzere artık.

    Cansu Özkul
    Üye
    oceanspray
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Cumartesi günü ordaydık Alman lisesi Şişli Anadolu Lisesi Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi cok iyilerdi... Özellikle Alman Lisesi her yıl gösterdiği performansindaki istikrari ile dikkat çekiciydi... Ancaaakkkkkkk...
    Fonetik sanatları, görsel sanatlar ile birleştirerek muthiş bir sahne şovu sergileyen Şişli Anadolu Lisesini takdir etmemek mümkün değil!!! Bu gibi Seyirciye saygı juriye saygı + ait oldukları okullarını temsil kabiliyetlerini gösteren sahne şovunu bu denli önemseyen, yaptıkları işi ciddiye alan okulların diğer okullarada örnek olmasını istiyoruz...
    Üye
    -ZooZoo-
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • istanbulda olmak varmış...
    Üye
    SlipknotSlave
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Her zamanki gibi ses dengesinden yakınıldığını görüyorum, hem de soundcheck sonrası sahneden inerken bir sorunları olup olmadığını sorduğum o kadar yarışmacının halinden son derece memnun olduklarını belirten tepkilerinden sonra. Yakından tanık olduğum ve belirtmek istediğim bir şey var ki o da teknik ekibin sırf yükümlülüklerini yerine getirmek adına bir şeyleri geçiştirmeye değil katılımcıların performansını arttırabilmek için sürekli çözüm üretmeye çalışmış oldukları. Sahneye çıktığınızda, teknik eleman arkasını döner dönmez ses seviyenizle oynamanız genel ses dengesinde tahmin edilebilir bir rahatsızlığa yol açar ki bunu tahmin etmek pek de zor değil. Dolayısıyla daha gerçekçi özeleştirilerde bulunmakta fayda var.

    Pek yorucu, pek keyifliydi. Bizim onlara olmaya çalıştığımız kadar bize yardımcı olmaya çalışan, kulisteki seviyesiz hal ve davranışlarımıza katlanan, "Biz yarışırken..." diye başlayan hikayelerimizi dinleyen, en iyi şekilde dinleyebilmek için sahne arkasından juri önüne depar atmamıza neden olan tüm okullara teşekkürler :)

    Tekrar görüşmek üzere,

    Burcu Güney
    Üye
    LilianGee
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Bostancı Gösteri Merkezinde üç buçuk günü geride bıraktık sonunda. :) Ben aynı dönemlerde aynı kulisleri o zamanlar yarışmacı olarak paylaştığımız arkadaşlarımdan oluşan bir ekiple çalışıp bu seneki yarışmada arkadaşlarımıza rehber olmaktan çok mutluyum.Hepimiz yorulduk ettik ama sanırım en azından yarışmacı arkadaşların az ya da çok mutlu mesut,güzel anılarla BGM'den ayrılmasını sağlayabildiğimizi ümit ediyorum.

    Ekibime,yani;CansuX2,Evrim,Burcu,Faruk,Aydın,Masis,Onur,Erkin,Barış,Tümer'e tek tek teşekkür ediyorum.Ayrıca çalıştığımız diğer ekiplere ve tüm okulların gruplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel zaman geçirdik bence. :)

    Finale aynen devam diye ümit ediyorum.İyi geceler herkese! :)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • ölüyorum
    -_-
    ölmeyeniniz varsa söylesin..
    i love kasdav
    9 mart'tan hev, intaş, ağrı dağı eteğinde o ye düzenlemesi yapanlar kimse onlar, "cansu and the band", kadıköy güzel sanatlar -yani şu an aklıma gelenler- kutlarım...

    rehber " Cansu K. "
    Üye
    JaNsU
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Arkadaşlar elemelerde sahne almış bütün okullara geçmiş olsun. Sorun çıkarmayan tüm okullara ayrı ayrı teşekkür ederiz. Solak baterist arkadaşım,asıl ben teşekkür ederim bana hiç prob. çıkarmadınız=)) ayrıca küçükçekmece lisesinin mesajınıda aldım..çok ciciydi=) bizim görevimiz sizlere yardımcı olabilmekti , yapabildiysek ne mutlu. sevgiler

    Rehber ekipten Evrim
    Üye
    ewwrym
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • tümer karı kız kaldırmaya uğraşıyo kardeşim bu ne rezalet!!:P
    9 Mart 2008 Pazar | Yazan: iPunk

    Kendisi eski kız arkadaşım olur. Kıskanıyo malum. Muhohohoahah. Komik değildi.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • Cihan Avcı - Kenan Evren Anadolu Lisesi
    9 Mart 2008 Pazar | Yazan: minyatur

    1. Sevgili arkadaşım soundcheckte ses dengesinden bahsetmek güç. Soundcheck'in sadece içerdeki monitörlerle yapıldığını, dışarıya ses verilmediğini söylemekten şu an sesim tanınmaz halde.
    2. Dışardan dinleyenlerin pozisyonu yanlış olabilir dengesiz duyum olduysa, keza sizi finale jüri çıkardığı için onların pozisyonu seslerin hepsini alan pozisyon olduğundan... Neyse :)
    3. Yok üç falan.
    İmza Tümerg
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    10 Mart 2008 00:00
  • arkdaşlar ben 3 günü de izledim.. tüm grupları tebrik ediyorum..
    derleme bölümü pek güzel olmamış bikaç yaratıcı okulun dışındakiler sönüktü.
    erkek vokallerin çok iyi olduğunu gördüm ama bayan vokalde st benoit, hev ve hüseyin avni sözen den başka iddaalı isim göremedim.. en iyi erkek vokal çekişmeli geçicek gibi..

    cuma günü için maltepe merkez,vefa,istanbul erkek,hüseyin avni sözen,eyüboğlu,ahmet sani,
    cumartesi dame de sion,st benoit,alman,beşiktaş atatürk,galatasaray,darüşşafaka,handan hayrettin
    pazar hev, ayazağa ışık lisesini beğendim..

    inşallah bu grupları finalde görürüm..
    Üye
    asoss
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • öncelikle tüm okulları tebrik ediyorum. herkes elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştı. çok yorucu ama bir o kadar da keyifli 3 gün sonunda bitti. tüm sorun çıkarmayan, bilinçli okullara teşekkürler

    rehber ekipten Barış
    Üye
    Barican
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • 9 Mart 2008 Pazar | Yazan: jump_pogo_jump


    Ben NCL'nin davulcusuyum.Sahnede kimse görmemiş ama eğer gördüysen baget düşürdüm ve moralim gerçekten bozuktu bi "iyiydiniz abi"ye ihtiyacım vardı.Çok teşekkür ederim.
    Üye
    megadeve
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • Cuma,Cumartesi nerdeyse bütün grupları izledim.Düzenleme dalında yarışan bütün okulları başarılı buldum.Bestelere hiç girmiyim çünkü çaldıkları besteler yorumladıkları şarkıya benzeyen okullar bile vardı.

    Yorum dalında yarışan okullara gelecek olursak Fenerbahçe,Beşiktaş Atatürk Anadolu,İstanbul,Prof Faik Somer,KAL,Galatasaray,Kültür Fen,Mustafa Kemal Anadolu,Kartal Süleyman Demirel,Özel Bostancı Doğa,Nuri Cıngıllıoğlu,Selimiye Anadolu Tarım ve Meslek,Şişli Terakki,Yeşilköy Anadolu,Sosyal Bilimler Lisesi,Şişli Anadolu,Saint Benoit,Köy Hizmetleri iyilerdi.
    Üye
    jump_pogo_jump
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • Biz Handan Hayrettin AML olrk The Doors - Break on Through ve Kendin Ol adlı bestemizi çaldık yorumlarınızı bekliyorum...
    Üye
    DisastrousDrum
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • bugün bize destek olan herkese çok teşekkürler. Carlos Santana - Corazon Espinado, Jewel isimli bir beste ve Zülfü Livaneli'nden Nefesim Nefesine'yi çaldık. Gerek sahne arkasında, gerek de sahnede hiç bir problem yaşamadık. görevli arkadaşlara teşekkürler :)
    Üye
    cansackan
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • Vefa Lisesi

    Deep Purple-Burn- Süperdınız;););)
    Üye
    ceranimo
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • Biz(Galileo Galilei İtalyan Lisesi) bu sene Chris Cornell-You Know My Name ve kendi parçamız olan Değişirim'i çaldık...3 sene sonunda bu sefer inşallah finale çıkıcaz...
    Üye
    KermittheFrog
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • mensucat santal lıons ın a cage beste ve turku performanslarını nasıl buldunuz
    Üye
    caan
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • Valla bence o kadar okulun arasında en iyisi dame de sion gibi geldi bana bi de saint benoit..o kadar metal çalan adamın içinde dame de sion funk tarzı bişiler çaldı..hatta jüri bile gaza gelip ritm felan tutmuş..en dikkat çekici onlardı bana göre..inşallah finale çıkarlar..
    Üye
    pearljamm_888
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • töbe töbe =D görevini yapıyo o siz yanlış anlıyosunuz lütfen..:P

    dipnot: tümer sözüm sana, ben kahve içerken espri yapma(lütfen!)
    Üye
    Barican
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • tümer karı kız kaldırmaya uğraşıyo kardeşim bu ne rezalet!!:P
    Üye
    iPunk
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • tumer neden bu kendini acıga vurmalar oglum :)
    Üye
    J_Rudess
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • Hiç kimsenin rehberlere sözü yok. Hatta herkesten fazla çalıştıkları için ayrıca teşekkürler. Fakat bu kadar büyük bir organizasyonun sahne düzenlemesinin biraz daha özenli yapılması gerekliydi.
    Ben ve okulumuzun müzik öğretmeni soundcheck günü teknik ekipten bir sorumluya ritim gitarın sesinin çok çıktığını, vokal ve solo gitarın duyulmadığını üzerine basarak söyledik ve kendisi bize bu konuyla ilgileneceğini söyledi. Ertesi gün yarışmaya geldiğimizde aynı sorun devam etti ve biz yine teknik ekipten birileriyle konuştuk. Yine düzeltileceği söylendi.. En son okulduk ve bize gelene kadar hiç bir değişiklik olmadı, nitekim biz de aynı şekilde çıkmak zorunda kaldık. Ve söylenildiği gibi haftalarca emek sarfedilen, bütün detaylarıyla uğraşılan şarkılar ufak bir ihmal yüzünden ziyan oluyor.. Her sene aynı sahne problemi, her sene aynı teknik sorun.. Bir şeylerin farkına varılması gerekli bence..

    Cihan Avcı - Kenan Evren Anadolu Lisesi
    Üye
    minyatur
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • Bu sene herşey saat gibi işliyo bunun sağlanmasında yarışmacı arkadaşların da payı yok değil herkese teşekkürler. Yarını da alnımızın akıyla atlatırsak dünya ahret Kasdav anlayışında çığır açıcağımızı düşünüyorum :)


    8 Mart 2008 Cumartesi | Yazan: rip van winkle


    +8 (sekizi yan çevirin :D)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • Tümer yavrum sagol bugunku yardımların için kaan ben Haydarpasa teknik okullarından :D Cok yardımcı oldun bugun.
    Hatırlayamazsan tombalak gitarist :D
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    9 Mart 2008 00:00
  • Benim okullarıma laf yok! Kırırım dövürüm :P
    Bu sene herşey saat gibi işliyo bunun sağlanmasında yarışmacı arkadaşların da payı yok değil herkese teşekkürler. Yarını da alnımızın akıyla atlatırsak dünya ahret Kasdav anlayışında çığır açıcağımızı düşünüyorum :)
    Tümer Güçlüer. Evet o benim.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • Birde unutmadan sahneden indikten sonra bir arkadas ekipmanımı sormuştu karmaşadan cevaplıyamadım burayı okuyacagını düşünerek yazayım
    Ibanez RG7321 7 telli
    Mxr DB-11 Dime bag Darrel Distortion Pedal
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • Cok şükür hic bir sorunla karşılasmadık zamanında aynı sahneyi paylasdıgım yasıtlarım adamlar simdi calısıyorlar ben hala daha calıyorum Rammstein Keine lust caldık seste bir problem yasamadık dogal olarakta seyirci azdı eger finale kalırsak umarım basta bir yerde oluruzda herkez dinleyebilir kötü caldıgımızı düşünmüyorum! Özellikle Elerki ve Tümere cok tesekkurler! Selamlar
    Hayrdarpasa Teknik Okulları
    Rammstein - Keine Lust
    Kaan Jeff ACUROL - Gitarist

    Bu arada bazı arkadaslardan söylenti duydum yok dısardan adam getirdiler diye arkadaslar bu yarısmaya 4 senedir Haydarpasa teknik okulları adına katılıyorum beni tanıyan tanır Bkz. Elerki! onun dısında okullar cok kotu degildi sanırım jüri finale okul secmekte biraz zorlanıcak herkeze başarılar!
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • Bizim okul Bon Jovi It's my Life ile katıldı ilk senemize göre iyi olduğumuzu düşünüyorum ben en çok Beşiktaş Atatürk'ü beğendim umarım finale kalırlar (:
    Üye
    Hedon_
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • finalde ordayız, kardeşlerimizi desteklemeye=)
    Üye
    fee_
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • rehbere laf yok zaten olay teknik ekipte.. soundcheck te korktuğumuz sahnede başımıza geldi..ekip müziği arkadan monitör sesleriyle dinleyerek iş yapıyor,böylece haftalarca çalışılmış bi şarkı boşa gidiyor..
    Üye
    ziya_miami
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • Bu seneki rehber olayı hoştu baya. Bize rehberlik yapan Erkin'e teşekkürler. Diğer rehber arkadaşlara da teşekkürler kuliste gayet eğlenceli vakit geçirmemizi sağladılar.

    Kadıköy Anadolu - Kıvanç


    Hakkaten rehberleri al cigerine sok :)))
    Üye
    aytac89
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • Haydarpaşa Lisesi
    Megadeth-Never walk alone...a call to arm

    Vokal-gitar: Aykan Suat İpek
    Gitar: Muhammet Ramoğlu
    Bas: Efe Akyıldız
    Davul: Sinan Keçeci
    26 Şubat 2008 Salı | Yazan: suatipek



    2 senedir işi bilmeyen teknik ekip ayarlayan kötü bi organizasyon ..bu yarışma adam olmaz..
    7 Mart 2008 Cuma | Yazan: suatipek



    Çok güzel.Bu arkadaş henüz bu senenin teknik ekibiyle ve rehberleriyle karşılaşmadı ve bu yorumu yapmakta.Lütfen ön yargıyla yaklaşmayın.Eğer yaklaşıyorsanız zaten neden katılıyorsunuz?Perşembe ve cuma günkü okullardan bizimle olan arkadaşlarınızdan bilgi almanızı öneririz. :)

    Tekrar herkese iyi eğlenceler ve başarılar diliyorum.

    Rehber ekip adına, Elerki


    arkadaşlar kusura bakmayın bi yanlış anlaşılma olmuş. ben bu gruptanım ve yazan kişi bizim vokal değil abisidir. onların grup perşembe soundcheck yapmıştı, o da garaja girdiğinde direk yazmış heralde kendi hesabını açmadan.
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • Bu seneki rehber olayı hoştu baya. Bize rehberlik yapan Erkin'e teşekkürler. Diğer rehber arkadaşlara da teşekkürler kuliste gayet eğlenceli vakit geçirmemizi sağladılar.

    Kadıköy Anadolu - Kıvanç
    Üye
    cozy powell
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • yarışmanın sonlarına doğru çıkan grupları daha rahat duyabildim.davul güzeldi.yine de ekipman yeterli değildi bence.gitar amfileri özellikle.2 gitar kullanan gruplarda sorun oldu.bazen amfinin sesinin hiç gelmediği,bazen gitar sololarını duyamadığımız da oldu.tabii bunların bazıları çalan kişilerle de alakalıdır.
    Üye
    jump_pogo_jump
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • mukemmel tartısmalar. herkes burada yine herkes.. biz rehberler, biz yarısmacılar, biz teknik ekip..
    Üye
    J_Rudess
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • Başka bir işim olduğu için sadece arkadaşımın grubunu ve başka 3-4 grubu dinleyebildim. Sahne ses düzeninden pek anlamam açıkçası, ama gitar tonu kısık ve boğuktu. Tabii ki arkadaşlarımızın gitarları ve tecrübesiyle de ilgili bir şey bu, ama sesin dengesiz olması, gitarı duyamamış olmam onların suçu değildi herhalde? Önümüzdeki sene katılmayı düşünüyorduk, ama artık pek emin değiliz.
    Ben gittikten sonra (13. gruptan sonra) düzeltilmişse bilemem tabii.
    Üye
    retenue
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • o şikayetler nereye gitmiş yahu bu sene : ) ne güzel..
    Üye
    JaNsU
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • Çok güzel.Bu arkadaş henüz bu senenin teknik ekibiyle ve rehberleriyle karşılaşmadı ve bu yorumu yapmakta.Lütfen ön yargıyla yaklaşmayın.Eğer yaklaşıyorsanız zaten neden katılıyorsunuz?Perşembe ve cuma günkü okullardan bizimle olan arkadaşlarınızdan bilgi almanızı öneririz. :)

    Tekrar herkese iyi eğlenceler ve başarılar diliyorum.

    Rehber ekip adına, Elerki



    yok ben yazmadım bunu aynı pcyi kullandığım kişi -abim olur- sitenin benim hesabımda açık olduğunu görmemiş benmkinden yazmış, cuma çıktılar onlar perşembe soundcheckten sonra yazmış galiba:D ama görücez pazar memnun kalırız umarım...
    Üye
    suatipek
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • teknik ekip çok iyiydi solak olduğum için kendilerine sorun çıkarsamda bana çok yardım ettiler ayrıca bize yardımcı olan evrim'e de burdan teşekkür ederim

    HASGAL-Sümer
    Üye
    S-K
    Tarih
    8 Mart 2008 00:00
  • Haydarpaşa Lisesi
    Megadeth-Never walk alone...a call to arm

    Vokal-gitar: Aykan Suat İpek
    Gitar: Muhammet Ramoğlu
    Bas: Efe Akyıldız
    Davul: Sinan Keçeci
    26 Şubat 2008 Salı | Yazan: suatipek


    2 senedir işi bilmeyen teknik ekip ayarlayan kötü bi organizasyon ..bu yarışma adam olmaz..
    7 Mart 2008 Cuma | Yazan: suatipek


    Çok güzel.Bu arkadaş henüz bu senenin teknik ekibiyle ve rehberleriyle karşılaşmadı ve bu yorumu yapmakta.Lütfen ön yargıyla yaklaşmayın.Eğer yaklaşıyorsanız zaten neden katılıyorsunuz?Perşembe ve cuma günkü okullardan bizimle olan arkadaşlarınızdan bilgi almanızı öneririz. :)

    Tekrar herkese iyi eğlenceler ve başarılar diliyorum.

    Rehber ekip adına, Elerki
    Üye
    Elerki
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • 2 senedir işi bilmeyen teknik ekip ayarlayan kötü bi organizasyon ..bu yarışma adam olmaz..
    7 Mart 2008 Cuma | Yazan: suatipek

    Tamam. :)
    Yarışmacıydın ve biz rehberlerle bu durumu paylaşmadın ise, üzgünüm iş işten biraz geçmiş. Orda herkesin problemini çözmek için canla başla uğraştık.
    Yarışmacı değilsen de şunu diyebilirim, teknik ekip seni ilgilendirmez.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • Güzel bir sahne şovu yaptığımızı düşünsem de o baget düşürme geleneğimi devam ettirdim :) Hoş kimse anlamamış ya o da bir şey . Belki okuyorlardır Fatih Anadolu Lisesi'ndeki arkadaşlarla tekrar karşılaşmak amaçlı finale çıkma isteği var içimde :)

    Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi
    RHCP - Don't Forget Me
    Üye
    megadeve
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • Bu sene en iyi senesiydi kasdav ın bence.
    gerek ses sistemi gerek görevlilerin ilgileri çok iyiydi.özellikle bize yardımcı olan barış a burdan selamlar:)

    Sosyal Bilimler Lisesi - Erşan
    Üye
    iPunk
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • Demek istedigim anlasılmadı nese uzatmanın manası yok!
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • zaten tartışılcak birşey yokki, tüm dünyada thrash,heavy,speed,death metal konserleri pogodan geçilmiyor, o zaman bütün dünya mı çocukluk yapıyor? bunu konuşmak bile manasız yani.
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • Ama hala daha söylüyorum Amon Amarth ta pogo yapılmaz. Death Metalin hiç bir türünde Grindcore(ve yan türevleri) dısında pogo yapılmaz!

    ne tür şeylerde pogo yapılır ? bence insana hazır adrenalin veren gaza getirici şeylerde yapılır. sence ? amon amarth ta yapılmaz diyosan bi dinle derim.
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • sahne arkasında birlikte olunacaktır millet metalcisi bluescusu.. neden ufak fikir ayrılıkları tartışma ortamı oluştursun ki?
    Çıkın ve müziğinizi yapın...
    başarılar.

    HHY - Yağız
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • sen hiç amon amarth ve türevlerini yapan grupların konserlerinde hiç bulunmadın heralde.

    Rock The Nations 1 ve 2 de ayrıca Rock Republikte bulundum. Pogo yapılmaz. Amon Amarth ta yapanlarda salaktır baska birsey demiyecegim!

    mosh pit zaten pogonun yapıldığı yerdir.wall of death olayı daha farklıdır götü boklu bgm de wall of death mi yapacaksın.iki grup karşılıklı gelirler vokalin işaretiyle birden girişirler.wall of death bu işte.ayrıca amon amarthta pogo olmasında rammstein damı olsun.bence bu cümleleri yapıyorsan helal olsun sana ne diyim.

    mosh pit ve wall of death hakkında yeterinci bilgiye sahibim.Burası Türkiye herbiboku yapıyo bi b*k tan anlamayan rocker gencler. Rammstein konusuna gelince onda yapılmaz gecenin bi köründe yazdım o yazıyı uykusuzluguma ver onuda. Ama hala daha söylüyorum Amon Amarth ta pogo yapılmaz. Death Metalin hiç bir türünde Grindcore(ve yan türevleri) dısında pogo yapılmaz! Nese ya kim napıyosa yapsın ben bilgilendirmek istedim isteyen istedigini yapsın coluk cocuklamı ugrasıcam . SON YAZDIGIM COLUK COCUK TABİRİNİ BENİM YAZIMI CEVAPLAYAN a_me_what ARKADASA YAZMADIM! SONRA YANLIS ANLASILIP FARKLI Bİ TARTISMA CIKMASIN!
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • 2 senedir işi bilmeyen teknik ekip ayarlayan kötü bi organizasyon ..bu yarışma adam olmaz..
    Üye
    suatipek
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • Amon Amarth ve bunun gibi Death Metal gruplarında sadece Kafa sallamak ile tabir edilen kafanı saga sola sallama hareketi yöntemi ve tornado adı verilen kafanın tam tur dondurulmesi yontemi uygulanır.

    sen hiç amon amarth ve türevlerini yapan grupların konserlerinde hiç bulunmadın heralde.


    Kafa sallamak icin ornek vermek gerekirsek her grupta kafa sallanır fekat pogo veya mosh pit veya wall of death icin avenged sevenfold calan grupta yapılabilir bizden baska rammstein calan varsa onlarda yapılabilir

    mosh pit zaten pogonun yapıldığı yerdir.wall of death olayı daha farklıdır götü boklu bgm de wall of death mi yapacaksın.iki grup karşılıklı gelirler vokalin işaretiyle birden girişirler.wall of death bu işte.ayrıca amon amarthta pogo olmasında rammstein damı olsun.bence bu cümleleri yapıyorsan helal olsun sana ne diyim.
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • ozaman kaancıgım bende pogonun asıl nerden cıktııgını ve sacma sapan bılglerın yok edılmesını amaclayan bır yazı yazayım . öncelikle pogo dedgıımız olay ucagın yere ınısınde o ılk degmesınde bı anlık sekmesı demektır .sımdı bundan esınlenen elemanlar bı oyuncak yapmıslardır bılırsınz ustune cıkar zıplarsınz bole altında yay vardır heh ıste tam bbunu alan ıkı genc zıplar zıplar ve carpısırlar duserler
    bıdaha aynı sey sora zevk alan elamanlar adı pogo olan bu oyuncagı bırakıp kendılerı carpısırlar. buseklde yok o gruptan cıktı yok bu grubun vokalıstı cıkarttı lafları yanlış şuursuz ve gereksızdır ınanın guvenın arastırılmıs bır bılgıdır saygılarımla

    canberk çakmak (kaancııgma sevgler yarın gorusurz :D )

    eski haydarpaşa teknik
    yeni itu
    bu durumdan fecı uzgun arkdaslarını ozler vazıyettekı şahıs
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • Ya o degilde seyircilerin şuğursuz pogolarını engellemek lazım :D
    gecen sene europeta pogo yapanını gormustum! :)) Zaten pogo genelde hardcore ve türevlerinde yapılan bir etkinliktir olayın cıkmasıda zaten genelde wall of death ten cıkmadır. Ornekleri Hardcore Metalcore Grindcore bunların dısında punk tada yapılmaktadır. Heavy Metal, Thrash Metal, Amon Amarth ve bunun gibi Death Metal gruplarında sadece Kafa sallamak ile tabir edilen kafanı saga sola sallama hareketi yöntemi ve tornado adı verilen kafanın tam tur dondurulmesi yontemi uygulanır :D Kafa sallamak icin ornek vermek gerekirsek her grupta kafa sallanır fekat pogo veya mosh pit veya wall of death icin avenged sevenfold calan grupta yapılabilir bizden baska rammstein calan varsa onlarda yapılabilir bu arada pantera Groove metaldir ondada yapılabilir. Böyle gecenin bi vakti vaaz verir gibi oldum ama :D herseyi yerinde yapmak gerekir yoksa gecen seneki gibi vahim durumlarla karşılaşabilir. Aslında pek yadırgamamak lazım sonucta oraya gelenlerin yaş ortalaması 13 ile 17 arasında degişmekte coguda 14 15 arasında degişmekte neyse hayırlısı daha yazamiyacam vakit yaklaştı herkeze başarılar umarım herkez hakettigini alır!

    Kaan Jeff ACUROL
    Haydarpasa Anadolu Teknik Lisesi
    Rammstein - Keine Lust
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    7 Mart 2008 00:00
  • Bat Country'i eski okulum çalıyor ve gerçekten iyiler dinleyin bence :)

    Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi olarak RHCP - Don't Forget Me ile katılıyoruz.Bu arada bugün soundcheck sırasında sorunların üstesinden gelmemize yardımcı olan Elerki ve diğer tüm rehber arkadaşlara teşekkür ederim.
    Üye
    megadeve
    Tarih
    6 Mart 2008 00:00
  • İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi olarak (adı salla) süpper çıkıcaz sahneye
    here comes the rain again -hypnogaja
    söylenecek şarkı
    diğerlerine de başarılar dilerim...
    Üye
    whitet
    Tarih
    6 Mart 2008 00:00
  • Hell Patrol çalan okulada başarılar. İnanılmaz gaz bir parçadır. İyi bir seçim..
    Üye
    linde_
    Tarih
    6 Mart 2008 00:00
  • amon amarth-death in fire çalıyolar hep destek tam destek arkanızdayız
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    6 Mart 2008 00:00
  • adam öldürebileceğimiz bi şarkı çalmıycak mı kimse ?hazır adrenalin alabileceğimiz bi parça.

    as i lay dying - through struggle var işte onla idare edin.
    birde bat country gördüm.aferin dedim içimden.
    Üye
    afterlifez
    Tarih
    6 Mart 2008 00:00
  • Evet gençler lanet olası hic sevmedigim ama bir o kadarda eglendigim yarısma olan kasdavda 4 üncü senem 19 oldum hala daha calıyorum bu sene Haydarpasa Anadolu Teknik Lisesi Olarak yine Rammstein - ama bu sefer Keine Lust çalacagız 34 gruptan 32 inci olarak cıkacagız. Artık kalırmısınız o saate kalmazmısınız bilemiyecegim eglenmenize bakın gençler... Bu arada Maltı seven arkadaslar malt aksam cıkıcak okullar bittikten sonra isterseniz kalın yani :))
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    5 Mart 2008 00:00
  • başarılar diliyorum... ama pek sonuç göremedim ben bu işten sonra
    Üye
    _CrnYLDZ_
    Tarih
    5 Mart 2008 00:00
  • http://www.kasdav.net/content.asp?id=92

    burdan tüm okulların çalcakları parçalara bakabilirsiniz..
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    5 Mart 2008 00:00
  • "a_me what" evet bizdik te fuel çalan bi de elemelerin 2. günü fuel çalan bi grup vardı millet sürekli onlarla karıştırıyodu fuel çaldık diyince..elemelerde de sonlarda çıktık,finalde en son çıktık:D zaten ödül almak gibi bi amacımız yoktu:) 2 kez o sahneye çıkmak bizim için çok büyük bi tecrübeydi..
    Üye
    T--RoCk--ToR
    Tarih
    2 Mart 2008 00:00
  • bende gorevlı olacaktım ama gec kaldım bıraz:))
    Üye
    caan
    Tarih
    1 Mart 2008 00:00
  • herkese başarılar arkadaşlar! (:

    bu sene malesef biz çalamayacağız ama izlemeye gelicem tabii ki.mükemmel bir heyecan o sahnede çalmak keyfini çıkarın (: bu arada benim favorim deep purple-burn.gerçi bir de black night da var sanırım.her iki deep purple'cılara da selam sevgi. .p
    Üye
    deepestpurple_
    Tarih
    1 Mart 2008 00:00
  • evet alabiliyorsunuz
    Üye
    Barican
    Tarih
    1 Mart 2008 00:00
  • Kapıda bilet alabiliyoruz değil mi???
    Üye
    retenue
    Tarih
    29 Şubat 2008 00:00
  • evet finale kalamadık..

    heretixlave, linde_ tesekkürler.. herkeze başarılar diliyorum yarışmada.. ama pazar günü sahne alıcaz biz.. genel olarak avrupa okulları var sanırım pazar günü.. yine biz sonlara kalıcaz ve biraz boş salona çalıcaz onu biliyoruz ama orda olan herkez eğlenicektir.. beste de cover da hareketli şarkılar.. umarım eğlendiririz..

    iyi eğlenceler
    26 Şubat 2008 Salı | Yazan: BetterOfDead2
    aild çalarken görüntü kayıtlarınızı bekliyorum cep telefonuyla püsürle falanda olsa çektirin birine :) ayrıca kime değil ne çaldığınız daha önemli bence ve tebrik ediyorum sizi seçiminizden dolayı, başarılar.
    Üye
    SlipknotSlave
    Tarih
    29 Şubat 2008 00:00
  • geçen sene smoke on the water'la katılmıştık ama bu sene katılmıyoruz... umarım güzel bi yarışma olur hepinize başarılar=)
    Üye
    purplelit
    Tarih
    29 Şubat 2008 00:00
  • gecen senekı pencere performansımıza odul vermedıler ya dıyecek bısey yok merak eden arkadaslar acsın ızlesın kasdav.netten
    Üye
    caan
    Tarih
    29 Şubat 2008 00:00
  • Haha cidden ya! :S :D
    Üye
    Elerki
    Tarih
    28 Şubat 2008 00:00
  • koşmak bağımlılık yaratır... süper reklammış insanın kafasıyla ilişkiye giriyor adeta(Y)
    Üye
    st Anger
    Tarih
    28 Şubat 2008 00:00
  • ben fmv ayazağa ışık lisesinin davulcusuyum kasdava rage against the machine - killing in the name of ile katılıcaz..
    Üye
    kolpak
    Tarih
    28 Şubat 2008 00:00
  • şikenin allahi dönüyor bu yarismada =) gecen sene arkadaslar caldi ve mükemmel caldilar gittiler 1.ligi tamamen boş bi gruba verdiler yazik ettiler.
    27 Şubat 2008 Çarşamba | Yazan: deadclass

    *sen onları gönlünün 1.si yap ama kasdav'a uzak allaha yakın ol genç=) bak oraya vidyo koymuş amcalar izle diye(kasdav.net) aç birinci kimse izle sonra bi düşün "ya ben burayı niye yazıp kirletiyorum?" diye ;) sevgiler..
    Üye
    Barican
    Tarih
    28 Şubat 2008 00:00
  • Ben "Justin - My Love" Çalacak Olan Kadıköy Anadolu'yu Gerçekten Merak Ettim...Nasıl Bir Cover Ortaya Çıkacak Acep. =)
    Elektromanyak


    güzel olcak insallah hehehe,pek de dicek bise yok ne desek olmaz,en iyisi gelin dinleyin :)
    Üye
    aytac89
    Tarih
    28 Şubat 2008 00:00
  • Türkçe yorum türkçe beste ile katılıyoruz
    KURBAN - GELME
    yal
    Üye
    Chetyn
    Tarih
    28 Şubat 2008 00:00
  • Ben "Justin - My Love" Çalacak Olan Kadıköy Anadolu'yu Gerçekten Merak Ettim...Nasıl Bir Cover Ortaya Çıkacak Acep. =)
    Üye
    elektromanyak
    Tarih
    28 Şubat 2008 00:00
  • şikenin allahi dönüyor bu yarismada =) gecen sene arkadaslar caldi ve mükemmel caldilar gittiler 1.ligi tamamen boş bi gruba verdiler yazik ettiler.
    Üye
    deadclass
    Tarih
    27 Şubat 2008 00:00
  • adam öldürebileceğimiz bi şarkı çalmıycak mı kimse ?hazır adrenalin alabileceğimiz bi parça.
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    26 Şubat 2008 00:00
  • gecen sene müzik öğretmenimiz jürinin yanına oturduğu için diğer müzik öğretmenleri tarafından şikayet edilmiş.. sanırım ondan bahsediosunuz.. bilet aldığımız abimizle de konusmustuk bunu.. o yüzden jüri arka tarafa konmuş ve etrafına set şeklinde protokol koltukları konmuş. bence gayet güzel olmuş. sahnenin önünde seyirci olması çok daha eğlenceli diye düşünüyorum

    intaş lisesi - orhan
    Üye
    BetterOfDead2
    Tarih
    26 Şubat 2008 00:00
  • bu sene de okulun yönetimi yüzünden giremiyoruz,faxı yollamamıza rağmen.Çok dil döktük maalesef olmadı...Alice in Chains - Would? ya da Foo Fighters -The Pretender çalıcaktık.Neyse belki seneye...İntaş Lisesi'nin kutluyorum,çok iyi parça seçmişler.Vokalimiz olsa biz de alternative metal,metalcore düşünüyorduk.Yarışmada bu tarzda çalan geçen sene bikaç grup vardı.Grunge çalan da yoktu zannedersem(Nirvana hariç tabii).Bu tarzda çalan grupların artması dileğiyle...
    Üye
    jump_pogo_jump
    Tarih
    26 Şubat 2008 00:00
  • Biletleri falan almaya gittiğimizde bi adam vardı orda mekan sorumlusuymuş galiba neyse biriyle konuşurken "intaş geçen sene neden diskalifiye olmuş bi sorun bakalım" diye bişey söyledi sordum bende diskalifiyemi oldu onlar diye evet falan dedi ama bilmiyorum belki onunda bi bilgisi yoktur fazla, geçen sene baya olay olmuştu...


    Haydarpaşa Lisesi
    Megadeth-Never walk alone...a call to arm

    Vokal-gitar: Aykan Suat İpek
    Gitar: Muhammet Ramoğlu
    Bas: Efe Akyıldız
    Davul: Sinan Keçeci
    Üye
    suatipek
    Tarih
    26 Şubat 2008 00:00
  • evet finale kalamadık..

    heretixlave, linde_ tesekkürler.. herkeze başarılar diliyorum yarışmada.. ama pazar günü sahne alıcaz biz.. genel olarak avrupa okulları var sanırım pazar günü.. yine biz sonlara kalıcaz ve biraz boş salona çalıcaz onu biliyoruz ama orda olan herkez eğlenicektir.. beste de cover da hareketli şarkılar.. umarım eğlendiririz..

    iyi eğlenceler
    Üye
    BetterOfDead2
    Tarih
    26 Şubat 2008 00:00
  • İntaş Lisesi 3 yıldır diskalifiye ediliyor ve bu yüzden bu sene alınmadılar diye biliyorum ben ama ?
    26 Şubat 2008 Salı | Yazan: &#8226;DrumBanger&#8226;


    İntaş diskalifiye olmadı arkadaşlar finale çıkamadılar o kadar. Bu sene yine yarışmadalar. :) Tekrar herkese iyi eğlenceler. :)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    26 Şubat 2008 00:00
  • Sataniz miyim lan ben? Isırma koparma işlerini ordaki gotik kızlar yapıcak, görevlendirdim.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    26 Şubat 2008 00:00
  • İntaş Lisesi 3 yıldır diskalifiye ediliyor ve bu yüzden bu sene alınmadılar diye biliyorum ben ama ?
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    26 Şubat 2008 00:00
  • oha as i lay dying mi :D
    oyum size :D
    Üye
    heretixlave
    Tarih
    26 Şubat 2008 00:00
  • İntaş Lisesine başarılar diliyorum..

    Çok sağlam bir parça çalacaklar. Umarım hatasız üstesinden gelebilirler..
    Üye
    linde_
    Tarih
    26 Şubat 2008 00:00
  • Tümer ısırsın beni istiyorum.suck me tümerg.
    Üye
    iPunk
    Tarih
    25 Şubat 2008 00:00
  • Kadıköy İntaş Lisesi

    As I Lay Dying - Through Struggle

    herkeze iyi eğlenceler.
    Üye
    BetterOfDead2
    Tarih
    25 Şubat 2008 00:00
  • Metallica - Enter Sandman'le ordayiz..
    Üye
    nemesis17
    Tarih
    25 Şubat 2008 00:00
  • slayer- dead skin mask çalıcakmış bi okul doğrumudur ?bi bilgisi olan varmı? veya böyle gaz parçalar çalacak olan okullar var mı ? bildiğim kadarıyla bi okul megadeth- a tout le monde çalıcak
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    25 Şubat 2008 00:00
  • iyi dedin elerki =) eglenmenıze bakın
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    24 Şubat 2008 00:00
  • Arkadaşlar herkese başarılar ama ondan önce asıl iyi eğlenceler diliyorum!Umarım güzel anılarla bitecek bir organizasyon olur.Orada olacağız.Kolay gelsin. :)
    Üye
    Elerki
    Tarih
    24 Şubat 2008 00:00
  • kim calıcakmıs justin timberlake? nasıl calıcak cocuklar ya. umarım iyi olur hadi bakalım kolay gelsin hepinize..

    bir de bu yıl duzenleme diye bir olay eklenmis ya.. aah ah.. :)
    Üye
    J_Rudess
    Tarih
    24 Şubat 2008 00:00
  • mensucat santral oalrak pentagram lıons ın a cage--beste olarak:şaşkın ve turk halk muzıgı dalında "Keklik İdim Vurdular" -aşık veysel toplam uc parcayla yarısacagız..pazar gunu cıkıyoruz..basarılar
    Üye
    caan
    Tarih
    24 Şubat 2008 00:00
  • Mert BK bir Rock N Overdose üyesidir. Ne mutludurki Cumartesiyse gününüz :) Sağlam bir klavyeciniz var. Şu an Mevcut grubumuzdan çıksa oturur ağlaşırız herhalde :) Başarılar.
    Handan Hayrettinden Yağız


    Cuma cikiyoruz valla,bi de okuldan ogrenci tasimakla urasicaz idareden izin,otobüs ayarlama vs...Tekrardan herkese basarilar dilerim.
    Üye
    aytac89
    Tarih
    24 Şubat 2008 00:00
  • Tümer'in de degindigi gibi Kadikoy Anadolu bu yil yarismaya Justin Timberlake-My love yorumuyla katilacaktir.Herkese basarilar..

    Vokal-Ugur Aytaç
    Lead gitar-Biran Aydogan
    Ritm gitar-Alican Torun
    Bas gitar ve Geri vokal-Serthan Dogru
    Klavye-Mert BK
    Davul-Kivanc Baykal
    Geri vokal-Yonca Seymen,Selenge Bedük.

    Mert BK bir Rock N Overdose üyesidir. Ne mutludurki Cumartesiyse gününüz :) Sağlam bir klavyeciniz var. Şu an Mevcut grubumuzdan çıksa oturur ağlaşırız herhalde :) Başarılar.
    Handan Hayrettinden Yağız.
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    24 Şubat 2008 00:00
  • Tümer'in de degindigi gibi Kadikoy Anadolu bu yil yarismaya Justin Timberlake-My love yorumuyla katilacaktir.Herkese basarilar..

    Vokal-Ugur Aytaç
    Lead gitar-Biran Aydogan
    Ritm gitar-Alican Torun
    Bas gitar ve Geri vokal-Serthan Dogru
    Klavye-Mert BK
    Davul-Kivanc Baykal
    Geri vokal-Yonca Seymen,Selenge Bedük.
    Üye
    aytac89
    Tarih
    24 Şubat 2008 00:00
  • Kartal Anadolu Lisesi olarak "Deep Purple - Black Night" ile bu sene yine sahnede ki yerimizi alacağız.Herkese Başarılar..
    21 Şubat 2008 Perşembe | Yazan: lithium_fire

    deep purple iyidir iyi...ama burn çalsanız keşke daha da süper olur ama buna da razı inşallah seyirci ana melodiyi biliyodur da herkes söler gitarla birlikte(hiç sanmıyorum ama... :)
    Üye
    BurakFender
    Tarih
    23 Şubat 2008 00:00
  • 7. ve 8. sine katılmıştık lisedeyken. Çok keyiflidir eğlencelidir. Kulis ortamı buram buram heyecan kokar :) Lisede her müzikle uğraşanın katılmasını şiddetle tavsiye ettiğim bir organizasyondur.

    Ayrıca katılacak arkadaşlara bir tavsiyede bulunmak isterim. Ne çaldığın değil NASIL çaldığın önemlidir bu yarışmada ;)

    Herkese başarılar.
    Üye
    Lost_Soul
    Tarih
    23 Şubat 2008 00:00
  • Megadeth-Trust seçmiştik başta o şarkıya çalştık sonra vokal tam oturmayınca vokal e göre uygun birşey seçmek zorunda kaldık =)
    Üye
    stdeathrider
    Tarih
    22 Şubat 2008 00:00
  • liseli vardı ya, ah o liseli. hadi bakalım...
    Üye
    marklanegan
    Tarih
    21 Şubat 2008 00:00
  • Kartal Anadolu Lisesi olarak "Deep Purple - Black Night" ile bu sene yine sahnede ki yerimizi alacağız.Herkese Başarılar..
    Üye
    lithium_fire
    Tarih
    21 Şubat 2008 00:00
  • thrash çalıcak olan yok mu?
    19 Şubat 2008 Salı | Yazan: a_me_what

    aa ayıpsın olmaz mı :D geçen sene metallica çalmıştık bu sene de thrash'e megadethle devam :D

    İnanılmaz istiyordum bir Megadeth çalmak ama vokal yok.

    valla biz o konuda şanslıyız, vokal küçük dave :P :D
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    20 Şubat 2008 00:00
  • retenue; öncelikle sizin gibi 60lar hakkında fikri olan insanların desteklemesi çok güzel. Bestemiz Biraz Daha alternatif Kasdav için toparlanılan bir grup olduğu için aceleye geldi. Ama Bestemizinde tadından yenmeyeceğini düşünmüyor değilim. teşekkürler.
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    19 Şubat 2008 00:00
  • stuntgrind siz hangi okulsunuz ve çalıcağınız parçayı merak ettim.türü nedir ?


    haydarpaşa teknik lisesiydik.. fınalde 3. sırada cıktık
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    19 Şubat 2008 00:00
  • Arkadaşlar bizimde Handan Hayrettin Yelkikkanat A.T.L olarak kasdav da 2. senemiz. Geçen sene Judas Priest - Breaking the law çalınmıştı Arkadaşlar tarafından. Gayette iyiydi eğlenmiştik vokal ve beste 3.lüğü almışlardı. Bu Sene bizde "The Doors - Break On Through" yla katılacağız. Biraz 60 lara gitmenin zararı olmayacaktır:) Bestede de yapacağız birşeyler. Herkese başarılar.
    Unutulmaması gereken birşey varsa Kasdav ve bu gibi organizasyonların amaç değil araç olduğudur.
    Saygılar..

    Ritm Gitar : Egemen GÜR
    Solo Gitar : Mehmet Gökhan ÖZEN
    Vokal / Bas Gitar : Ali Yağız ÖZYALÇIN
    Her türlü Vurmalı : Rüçhan Batuhan ŞİŞMANOĞLU
    19 Şubat 2008 Salı | Yazan: rocknoverdose

    başarılar:) doors çalan bi grubun çıkması nefis bişi! bestenizi de heyecanla bekliyorum!
    Üye
    retenue
    Tarih
    19 Şubat 2008 00:00
  • İnanılmaz istiyordum bir Megadeth çalmak ama vokal yok .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    19 Şubat 2008 00:00
  • thrash çalıcak olan yok mu?
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    19 Şubat 2008 00:00
  • Arkadaşlar bizimde Handan Hayrettin Yelkikkanat A.T.L olarak kasdav da 2. senemiz. Geçen sene Judas Priest - Breaking the law çalınmıştı Arkadaşlar tarafından. Gayette iyiydi eğlenmiştik vokal ve beste 3.lüğü almışlardı. Bu Sene bizde "The Doors - Break On Through" yla katılacağız. Biraz 60 lara gitmenin zararı olmayacaktır:) Bestede de yapacağız birşeyler. Herkese başarılar.
    Unutulmaması gereken birşey varsa Kasdav ve bu gibi organizasyonların amaç değil araç olduğudur.
    Saygılar..

    Ritm Gitar : Egemen GÜR
    Solo Gitar : Mehmet Gökhan ÖZEN
    Vokal / Bas Gitar : Ali Yağız ÖZYALÇIN
    Her türlü Vurmalı : Rüçhan Batuhan ŞİŞMANOĞLU
    Üye
    rocknoverdose
    Tarih
    19 Şubat 2008 00:00
  • Ben dvd'deki performansımızı izledim de çekim en en en en son derece kaliteli ama heyecandan olsa gerek iyi çalamamışız peg :) Ben mezun oldum. Bizimkiler the Darkness'tan sonra Justin Timberlake yorumu yapıcaklar bu sene, gerçekten merak içindeyim. Geçen seneki orkestra arkadaşlarımı güvenim sonsuz. Herkese başarılar, artık bu sene Hande'yi izlemeye geleceğim :P.
    Üye
    rip van winkle
    Tarih
    19 Şubat 2008 00:00
  • bu sene 80 lerden pek yok gibi tek biz 80 lerden çalıyoruz chris isaak
    Üye
    stdeathrider
    Tarih
    19 Şubat 2008 00:00
  • kasdavda 5 inci senem bu sene hadi bakalım dede olucam hala daha calarım heralde :D

    uvv lise 1den beri heralde?
    Üye
    fee_
    Tarih
    18 Şubat 2008 00:00
  • stuntgrind siz hangi okulsunuz ve çalıcağınız parçayı merak ettim.türü nedir ?
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    18 Şubat 2008 00:00
  • Allahım yine ufak bi tartısma olmus burda su topic burda acılınca insanlar özellikle kavga etmek istiyor sanki :) neyse sıkmayın canınızı gecen sene Rammstein - Du Hast calmıstık bu sene ne calıcagımızı söylememe kararı aldık süpriz olsun hesabı artık kime süpriz olur bilmiyorumda yani eglenceli olsun amacıyla söylemiyecez kasdavda 5 inci senem bu sene hadi bakalım dede olucam hala daha calarım heralde :D
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    18 Şubat 2008 00:00
  • Biz bu sene katılcaz . Seneye yalan olur ya da artık ben ne dersem direk sene başından onu çalışcak 4 kişi bulurum :)
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    18 Şubat 2008 00:00
  • Okulda adam gibi müzikten anlayan olmadığı için katılamayıp katılanlara imrenerek baktığım yarşma
    17 Şubat 2008 Pazar | Yazan: frankenstein


    Evet aynı olay bizim okulda da var. 2 yıl içinde elaman yetiştirip son yıl mı katılsak napsak asjbdasdoajwbnfkjasd D:
    Üye
    Hurk
    Tarih
    18 Şubat 2008 00:00
  • gecen senenın basarılı fınalıstı mensucat santral anadolu lisesi olarak yıne turkce grup calma ıddasında devam edıyoruz..busene ''pentagram-lions in a cage''calacagız..

    vokal+gitar:serkan soyak
    bass:alparslan bıyık
    solo gitar:gökhan demirdağ
    davul:helin koç

    herkese basarılar..2007 dvd lerını ızlemeyı unutmayın..kasdav.netten..
    Üye
    caan
    Tarih
    18 Şubat 2008 00:00
  • *sevgili arkadaşlar; bilet fiyatları, end production ya da bilimum şeyler hakkında atıp tutmak ve ya da manasızca konuşmak yerine yarışmanın, izlemenin ya da heyecanlanmanın tadını çıkartmak gerekli bence.

    *finale kalamayanlar umarım her seneki gibi organizasyonu suçlamaz ya da diğer yarışmacılara amaç dışı, gereksiz laflarda bulunmaz. çünkü gerçekten daha önceki yıllarda katılanlar iyi bilirler ki orada yarışmanın keyfi ve heyecanı çok tatlıdır. tabii "kesin kopcaz, ödülü kapcaz" zihniyetiyle gelip ödül alamayınca "torpil var" gibi geyiklerin de HİÇ BİR manası yok.

    * umarım izleyen ve yarışan tüm arkadaşlar çok keyifli bir Kasdav geçirirler. Şimdiden herkese iyi eğlenceler =)

    //Bari
    17 Şubat 2008 Pazar | Yazan: Barican



    Sevgili arkadaşım (habire yahşiden) barış,
    sanırım burda banada laf atmıssın ama benim end prod. ile ne derdim olabilirki 2 sene önce okulum bitmiş ve habire yahsinin super lısesinden mezun olumusum. olay sudur ki yapılan organizasyona deymeyecek kadar tuzlu bilet fiyatlarıdır. Gerçekten harika bir organizasyon olursa eminim insanların para vermeye cekinmeyecegi ve guzel bı aksam gecireceklerine inanacaklarından o parayı hic kusku duymaksızın verecekler. ama suda vardır kı ogrenci adamız ve butce sınırlı. o yuzden ben ole bısı yazmıstım anlayan arkadaslarımız anladılar zaten sagolsunlar ... herkese simdiden basarılar we dilerim iyi bir yarısma cıkar
    kolay gelsin arkadaslar biz yaslandık :P :)
    Üye
    rigormortis
    Tarih
    17 Şubat 2008 00:00
  • Okulda adam gibi müzikten anlayan olmadığı için katılamayıp katılanlara imrenerek baktığım yarşma
    Üye
    frankenstein
    Tarih
    17 Şubat 2008 00:00
  • fuel çalan arkadaş ben sizi hatırlıyorum en son çıkmıştınız dimi? ve ödülde alamamıştınız diye hatırlıyorum. gitar vokalin sesi iyiydi
    Üye
    a_me_what
    Tarih
    17 Şubat 2008 00:00
  • içerdeki olay tamamen saçmalık.on metrede bir güvenlik görevlisi koymuşlar.biz oraya hangi amaçla gidiyoruz:S hem soyuyolar hem pisikopat muamelesi görüyoruz.ayrıca öğrenci adamız içerdeki yiyecek içecek (özellikle wc=D) ler için ne biçim bi fiyat koymuşlar öyle
    Üye
    torchbearer
    Tarih
    17 Şubat 2008 00:00
  • Geçen sene Kemal Atatürk Lisesi olarak fuel çalmıştık ve çok eğlenmiştik.Katılacak olan arkadaşlar ortamın ve o sahnenin adını çıkarmaya baksınlar..Herkese şimdiden başarılar..
    Üye
    T--RoCk--ToR
    Tarih
    17 Şubat 2008 00:00
  • bizde katılıyoruz bu sene hayırlısı ile müzikte yarışma diye birşey yoktur bana kalırsa amaç eğlence @Hasan Şadoğlu Lisesi
    Üye
    stdeathrider
    Tarih
    17 Şubat 2008 00:00
  • *sevgili arkadaşlar; bilet fiyatları, end production ya da bilimum şeyler hakkında atıp tutmak ve ya da manasızca konuşmak yerine yarışmanın, izlemenin ya da heyecanlanmanın tadını çıkartmak gerekli bence.

    *finale kalamayanlar umarım her seneki gibi organizasyonu suçlamaz ya da diğer yarışmacılara amaç dışı, gereksiz laflarda bulunmaz. çünkü gerçekten daha önceki yıllarda katılanlar iyi bilirler ki orada yarışmanın keyfi ve heyecanı çok tatlıdır. tabii "kesin kopcaz, ödülü kapcaz" zihniyetiyle gelip ödül alamayınca "torpil var" gibi geyiklerin de HİÇ BİR manası yok.

    * umarım izleyen ve yarışan tüm arkadaşlar çok keyifli bir Kasdav geçirirler. Şimdiden herkese iyi eğlenceler =)

    //Bari
    Üye
    Barican
    Tarih
    17 Şubat 2008 00:00
  • 45 ytl varmı arttıran

    karaborsacılıkmı yapsam ne yapsam :D
    Üye
    germanen_blut
    Tarih
    17 Şubat 2008 00:00
  • gecircekler yine biletleri cocuklara kazik kazik
    Üye
    iPunk
    Tarih
    17 Şubat 2008 00:00
  • İddialı bir şeyler yapabiliriz umarım .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    16 Şubat 2008 00:00
  • bence eleme 15 fınal 20 :D
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    16 Şubat 2008 00:00
  • euheuh :D yapıcak bısey yok kaan baktım kımse sallamamıs :P nese artık herkese basarılarr :)
    Üye
    SwornToSatan
    Tarih
    16 Şubat 2008 00:00
  • çok merak ediyorum end production kaça kakalıycak biletleri? :)
    Üye
    rigormortis
    Tarih
    16 Şubat 2008 00:00
  • Hadi bakalım bu sene okul bitti canberk anca topic açıyosun böyle... :) arkadaslara basarılar. Bakalım bu sene neler olucak?!
    Üye
    stuntgrind
    Tarih
    16 Şubat 2008 00:00
Toplam 464 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler