Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Alice Cooper - Along Came A Spider!

7 Ağustos 2008 00:00

Rock dahisi Alice Cooper, yeni albümü "Along Came A Spider"ın, 25 Temmuz Almanya, Avusturya ve Isviçrede, 28 Ağustos diger Avrupa ülkelerinde ve 29 Ağustosta Kuzey Amerikada müzik marketlerde olacağını açıkladı.

CD Los Angeles’de, Greg Hampton ve Danny Saber'in ortak prodöktürlüğünde yapildi. Bu albüm için, Ozzy Osbourne, Alice ile birlikte yazdıkları bir parçada, mızıka çalıyor. Başka bir konuk müzisyen ise Slash.

Alice geçenlerde Billboard.biz’e yeni albüm hakkında ‘tam bir Alice albümü olacaktır’ dedi, çok enteresan bir albüm olacak.

Cooper albümle ilgili fazla detay vermek istemese de, albümün ‘Spider’ isimli, kurbanlarını ipek aga sarmalayan, kurgusal bir seri katille ilgili olduğunu söyledi. “Her sarki polise yazılan bir tür mektup. Onlar dışarıdan sorguladıklarını sanıyorlar, fakat aslında onları ağıyla tam işin içine sokmustur” diyor Cooper.

Alfabetik olarak sarki listesi:

01. Catch Me
02. Hungry
03. I Am The Spider
04. I Know Where You Live
05. (In Touch With) Your Feminine Side
06. Killed By Love
07. Salvation
08. The One That Got Away
09. Vengeance Is Mine
10. Wake The Dead
11. Wrapped In Silk

Cooper'in grubu gitaristler Keri Kelli ve Damon Sohnson (Brother Cane), basci Chuck Garric ve davulcu Eric Singer'den (KISS) olusuyor."

Yorumlar

  • ne olabilir ki Alice abimiz yapmış yapacağını yine. daha eskilere dönmüş biraz tarz olarak. iyi ki varsın alice cooper yaaa :)
    Üye
    treeofheaven
    Tarih
    25 Eylül 2008 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler