Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Faithless geliyor

23 Temmuz 2002 00:00

Elektronik müziğin dev gruplarından "Faithless" 10 Ağustos’ta Çeşme Seaside’da..

Yayınladıkları son albümleri "Outrospective"in turnesi dahilinde Türkiye’ye gelecek olan Faithless, bu organizasyon için yeniden düzenlenen Çeşme Seaside’ın kumsalına kurulacak dev sahnesinde konser verecek.

Elektronik müziğin dahi çocuklarından DJ Dave Seaman da geceyi renklendirecek isimler arasında.

Çeşme’nin en önemli eğlence mekanı olan Çeşme Seaside, müzik dünyasının dev isimlerini konuk ediyor. Hip Productions’ın davetiyle ülkemize gelecek olan İngiliz elektronik müziğinin yapı taşlarından Faithless, müzikseverlere Çeşme’de unutulmaz bir gece yaşatacak. Dünyada en iyi sahne performansı sergileyen gruplardan biri olarak bilinen Faithless’in boy göstermesiyle Çeşme’de yer yerinden oynayacak.

Faithless, Güney İngiltere’deki bir stüdyoda prodüktör Rollo ile Sister Bliss ve Jamie Catto’nun Maxi Jazz olarak tanınan Maxwell Frazer’la birlikteliğiyle temelleri atılmış bir grup. Faithless’ın ilk büyük başarısını kazandığı plak "Insomnia" adını taşıyor. İlk kez 1995 yılında yayınlanan bu maxi single, 1997’ye kadar çeşitli mixleriyle tekrar yayınlandı ve yayınlanan her farklı düzenlemesi listelerde kendine yer buldu. Reverence” ve "God Is A DJ" adlı çalışmalar Faithless’ın zirvede olmasının tesadüf olmadığını kanıtlayan diğer parçalar oldu.

Faithless ile birlikte Çeşme’yi sallayacak diğer bir isim de DJ Dave Seaman. Türkiye'nin önde gelen yapım ve organizasyon firmalarından Hip Productions organizasyonuyla 3.kez ülkemize gelen Dave Seaman 10 Ağustos’ta Faithless’la beraber Çeşme Seaside’da pikapların başında olacak.

Progressive house’un müziğin İngiltere’ye yayılmasında büyük rol oynayan DJ Dave Seaman daha önce geldiği Maslak Venue ve Switch Club’da benzeri başka hiçbir DJ’e nasip olmamış bir ilgi ve sevgiyle karşılanmıştı.

Dans müziğinin bu 2 büyük ismine yerli DJ’lerimizden Murat Uncuoğlu ve DJ Cervus eşlik edecek.

Bu muhteşem etkinliği Çeşme dışından gelip izlemek isteyenler için de Hip Prodüksiyon tarafından bir tur düzenlenmiş. Son derece makul fiyatlı tura katılacaklar için Seaside bünyesinde özel bir konaklama yeri de mevcut.. Burada çadırınızla konaklayıp, deniz ve kumsaldan faydalanabiliyorsunuz. Ayrıntılı bilgiyi [email protected] adresinden alabilir veya 0212 257 94 55’ten telefonla öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Biletix.com

Haberin ntvmsnbc.com'daki detayı

Konserin ntvmsnbc.com'daki yorumu

Bilet fiyatları:

Biletix: 17 Milyon TL
Kapıda: 20 Milyon TL

Gecenin programı:

22:00 – 24:00 DJ Cervus
24:00 – 02:00 Faithless
02:00 – 04:00 Dave Seaman
04:00 - ..... Murat Uncuoğlu

GaRaJ üyelerinden hive bu konseri değerlendiren bir yorum yazdı. Okumak için buraya tıklayın.

Yorumlar

  • bu konserin bilet fiyatı bi anda beni havalara zıplattı sonunda adam gibi eğlencez izmirliler olarak diorummmm..
    Üye
    hive
    Tarih
    28 Temmuz 2002 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler