Blur 2009 yılında sahneye çıkmak için tekrar birleşiyor. Eski kadro (Damon Albarn,
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Blur yeniden bir araya geliyor

15 Aralık 2008 00:00

Blur 2009 yılında sahneye çıkmak için tekrar birleşiyor. Eski kadro (Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James ve Dave Rowntree), Coxon 2002 yılında gruptan ayrıldığından beri ilk kez bir konser için bir araya geliyor.

Albarn ve Coxon'ın dediğine göre aralarındaki anlaşmazlık artık geride kaldı ve Blur artık 2009 yılında canlı konser vermek için sabırsızlanıyor.

"Artık zamanı gelmişti," diyerek Blur'un tekrar toparlandığını duyuran Albarn, "Daha yapabileceğimiz bir şeyler olduğunu hissediyoruz. İşe yaramaz ya da amaçsız değiliz, varlığımızın bir nedeni var," diye konuştu.

Görünüşe göre planların ilki, Blur'ün 3 Temmuz 2009'da Hyde Park'ta headliner olarak sahne alması. (Gelen yoğun talep nedeniyle grup 2 Temmuz günü de yine Hyde Park'ta bir konser verecek.)

Duyurunun ardından 10 Aralık günü, Londra'daki Millenium Bridge'de Blur'un 2003 tarihli "Out of Time" single'ının sözleri ("And you've been so busy lately / That you haven't had the time / To open up your mind / And watch the world spinning / Gently out of time") görüldü. 10 m'lik bu street art'ın kim tarafından yapıldığı bilinmiyor.

Yorumlar

Taze haberler