50 Cent, 2008 senesinin sonuna doğru çıkması beklenen ve ardından da çıkış tarihi bu senenin bahar aylarına doğru ertlenen
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Eminem'in Albümüne Az Kaldı

    22 Ocak 2009 00:00

    50 Cent, 2008 senesinin sonuna doğru çıkması beklenen ve ardından da çıkış tarihi bu senenin bahar aylarına doğru ertlenen Eminem'in merakla beklenen "Relapse" adlı yeni albümünün çıkış tarihinin çok daha yakın olabileceğini dile getirdi. Dr. Dre ile birlikte albüme konuk olan sanatçı, albümün en fazla iki hafta sonra hazır olabileceğini belirtti.

    "Albümü neredeyse tamamlandı. Geçenlerde kendi albümünde yer alacak olan "I Get It In" adlı parçanın miksajını yapmak için Detroit'e gittim. Dr. Dre ile görüştüğümde Eminem'in şu ana kendi albümünün miksajıyla uğraştığı söyledi." diyen 50 Cent, "Tahminimce albüm iki hafta sonra tamamlanır ve bundan sonra sadece albümün ne zaman çıkacağını beklemek kalacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

    Yorumlar

    • tamam dikkatli okuyoruz bundan sonra haberleri (:
      Üye
      kyakuz
      Tarih
      25 Ocak 2009 00:00
    • Ya dikkatli okuyun haberi haberde yanlış yok..

      50 Cent, Eminem hakkında yorum yapıyor ondan onun resmi var. Eminem'in albümünden bahsettiği içinde başlık Eminem'in albümü ile ilgili..
      Üye
      cointreau
      Tarih
      23 Ocak 2009 00:00
    • eminem haberi ama 50cent fotoğrafı var :/ belki doğru olan budur ama eminem fotoğrafı olması daha iyi olurdu albüm sahibi olarak.
      Üye
      kyakuz
      Tarih
      23 Ocak 2009 00:00
    Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler