Kolpa Zaman: 8 Nisan 2009 Çarşamba - 21:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul KOLPA'nın ilk albümü "Hayat Senin" Türkiye genelinde">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kolpa @ Albüm Gala Konseri - Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

2 Nisan 2009 00:00
Sahnede: Kolpa
Zaman: 8 Nisan 2009 Çarşamba - 21:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

KOLPA'nın ilk albümü "Hayat Senin"

Türkiye genelinde çeşitli bar ve üniversitelerde yıllardır çok sayıda konser veren ve belli bir hayran kitlesine sahip olan KOLPA, beklenen ilk albümleri Hayat Senin'i Mucize İşler etiketiyle Nisan ayında yayınlıyor.

2004 yılında İstanbul'da Barış Yurtçu (vokal), Cenk Taner Dönmez (gitar) ve Bora Yeter (bas) tarafından kurulan grup; rock müziği pop, dance gibi çeşitli müzik türleri ile birleştiren bir performans gurubu.

Enerjisi yüksek, melodi zengini ve ritmin ön planda olduğu şarkılardan oluşan albümde yer alan 8 şarkı Kolpa'ya, 1 şarkı Serkan Civelek'e ait.

Murat Matthew Erdem'in prodüktörlüğünü yaptığı albümün mastering'i İngiltere'de Metropolis Stüdyoları'nda, daha önce Muse, Garbage, Mika gibi isimlerle çalışmış Mazen Murad tarafından yapıldı.

Uğur Baltepe'nin yönetmenliğini yaptığı ilk klip şarkısı "Sayende", "motion graphic" tekniği ile greenbox önünde çekildi. Grup performansının yer aldığı klip, son derece renkli ve eğlenceli görüntülerden oluşuyor.

Yorumlar

  • Çok iyi biliyosan sen yap, emeğe saygı göster, yok rep ver yok şunu yap..Forum mu burası, her gelene şu lafları söylemek zorundamıyız ? Sevmiyosam sevmiyorum, niye sevmediğimi sölüyorum. Sevdiklerime ve desteklediklerimede aynı oranda destek çıkıyorum, eğer okumuşsan eski yorumlarımı bunlarıda görmekte zorluk çekmezsin. Senelerce barda çıkmış program yapmış..Banane..Bar programlarına mı yorum yapıyorum ben? Albüm çıkarmışlar, şarkılarını dinledim myspace'ten beğenmedim..Bu kadar basit.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    8 Nisan 2009 00:00
  • Ajdarla Kolpa'yı aynı kefede değerlendiren bu saçma zihniyetinizi kınıyorum.Siz bişeyler yapın onu görelim dinleyelim nasıl oluyormuş bu iş öğrenelim. Bir çok yorumda çamur atan gerisine de aldırmayan jiwago'yu da yine ayıplıyorum kendini bilmezliğinden dolayı.
    Bir grup barda çalıyor diye kötü değildir.Kaçınız bir barda yıllarca düzenli program yaptınız? Yapıyorsunuz? Uzun zaman kolpa ile aynı gün aynı sahneyi paylaşmış bir insan olarak hepsinin de gayet iyi müzisyenler olduğunu gördüm ve duydum.Tebrik etmeniz size bişey kaybettirmez. İğneyi kendinize batırın öyle yazın. Bu kafayla nereye gidiyosunuz anlamıyorum.
    kolpa kaka, bilmem yaramaz, o şöyle bu böyle kendine güvenen eurovisiona katılsın çok bilmişler :)
    Üye
    Loki
    Tarih
    8 Nisan 2009 00:00
  • Bardaki performanslarını ve de özellikle ismini sevmediğim bir grup.. fakat çıkış parçası güzel olmuş..Bence Bu kadar eleştiri fazla..Salim - alo:))) tarzı şarkıları kanallarda göreceğimize böyle rock gruplarını görmek çok daha hoş olacağını düşünüyorum:)Başarılar diliyorum..
    Üye
    littlel
    Tarih
    7 Nisan 2009 00:00
  • no body is perfect beyLer bayanlar... ancak dikatimi Çekti günümüz Argosu pek bi ilerlemiş =) kolpa cacık bacak ayran dalak ne bu ya birde ordan emeğe saygı diyenler pro çağında yaşıyoruz Eline gitar alan müzisyen oluyor ne hikmetse kalıplar mi ,fa , sol , la dışına çıkmıyor hadi türkiye destekleyelim .....'' sövmek istiyorum abiiiiii
    Üye
    _MelanchoLy_
    Tarih
    7 Nisan 2009 00:00
  • albüm için çıkan video klibi izledim, şarkıyı dinledim. Bence de bar grubu olmaktan öteye geçemeyecekler gibi. Yanılabilirim tabi, ama yanılmamın sebebi onların çok çok kaliteli olması değil de dinleyicilerin kalitesizliği olur.
    Üye
    RaGe_Of_MaSk
    Tarih
    6 Nisan 2009 00:00
  • Dinlemeden bir grup hakkında fikir yürütmem. Myspace'lerinden dinledim, artık bunu söylemekten nefret ediyorum ama yine olmamış. Hala bir geleneğin, önceden defalarca kez yapılmış olanın arkasından gidip kolaya kaçmanın bir örneği var bu adamlarda da.
    Anemi'nin albümü kadar kötü değil, o kadar da haklarını yemeyelim. Emek verilmiştir eyvallah ama Ajdar bile emek verip albüm çıkardı ona da saygı gösterelim o zaman. Bende bu mantığı anlamıyorum.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    6 Nisan 2009 00:00
  • "Bunlar bar grubu hiç birşey olmaz bunlardan" diyerek direk önyargılı yaklaşmanın yanlış olduğu kanısındayım. hem türkiye'de kaliteli müzik yapılmıyor denir, hem de biri birşey yaptı mı direk olmamış denir.
    Ben demiyorum ki "abi hastasıyım bu grupların getir 24 saat dinliyeyim" diye ama azıcık emeğe saygı.
    Üye
    EdiP
    Tarih
    6 Nisan 2009 00:00
  • eh tabi o konuda haklısın.. birçok başarısız örnek mevcut o konuda..
    Üye
    heretixlave
    Tarih
    6 Nisan 2009 00:00
  • her grup barda çalmıştır..bar grubundan kastım depeche mode'dan hande yener'e insanlar eğlensin bizde karı kız yaparız mantalitesiyle müzik yapan oluşumdur..
    böyle adamlardan da fark yaratan çıkmadı şu ana kadar..bunlardan da çıkmaz..
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    5 Nisan 2009 00:00
  • bar grubu olmayan grup mu var allahaşkına?
    Üye
    heretixlave
    Tarih
    4 Nisan 2009 00:00
  • hangi bar grubu albüm çıkarınca başarılı olabildi ki ?
    "guitar pro " gruplarının artık neslinin tükendiğinin resmidir..
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    4 Nisan 2009 00:00
  • adı gibi müziğide kolpaa....
    Üye
    gitardoktoru
    Tarih
    3 Nisan 2009 00:00
Toplam 12 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler