Gökhan Akçura Zaman: 17 Nisan 2009 Cuma - 22:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Ücret: 25 TL -20 TL İstanbul'da bir oryantal gece,">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gökhan Akçura ile İstanbul'da Bir Oryantal Gece @ Ghetto - Taksim - İstanbul

7 Nisan 2009 00:00
Sahnede: Gökhan Akçura
Zaman: 17 Nisan 2009 Cuma - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücret: 25 TL -20 TL

İstanbul'da bir oryantal gece, isminin hakkını vermek için doğu kokusu taşıyan müziklerin peşine düşüyor. Balkanlar'dan Hindistan'a, Afrika'dan Ortadoğu'ya uzanıyor. Elbette İstanbul ve Trakya havalarını da repertuara katmayı ihmal etmiyor. Ruhumuzu ve kaslarımızı doğu ritmlerinin emrine vermemize yardımcı oluyor.

Gecenin sürprizi ise Gökhan Akçura'nın siyah beyaz eski Türk filmlerinden hazırladığı bir derleme; Dansözler Geçidi! İnci Birol'dan Özcan Tekgül'e, bir dönem gençlerin rüyalarını süsleyen dansözlerimiz beyaz ekranda müziklere eşlik edecekler.

Gerçek dansözlerin de katılacağı bu oryantal geceye birçok sürpriz konuk katılacak. Unutmayalım, ne demişler? Ex oriente lux : Işık doğudan yükselir...

A journey to the past, this project brings together music from the orient, all the way from the Balkans to India and even Africa. One of the surprises of the night is the famous researcher-author Gökhan Akçura who will present a selection of old Turkish film scores against a backround of real and cinematic oriental dancers. Other surprises will follow during this unusual night at Ghetto.

Yorumlar

Taze haberler