Dj Murat Uyar Zaman: 15 Nisan 2009 Çarşamba - 21:00 Mekan: Forte - Beyoğlu - İstanbul Producer & DJ Murat Uyar 1983 yılında Istanbul da doğan">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

80's & 90's Party @ Forte - Beyoğlu - İstanbul

14 Nisan 2009 00:00
Sahnede: Dj Murat Uyar
Zaman: 15 Nisan 2009 Çarşamba - 21:00
Mekan: Forte - Beyoğlu - İstanbul

Producer & DJ Murat Uyar 1983 yılında Istanbul da doğan Murat Uyar küçük yastan beri dans müzigini takip eden ve de iyi bir muzik dinleyicisi olmasindan dolayı 1997 yılından itibaren çevresindekilerin ve ünlü müzisyenlerinden destegini alarak DJ'lige baslamistir.

Ilk olarak 1999 yilinda zamanin en kaliteli mekanlarindan biri olan Dr. Pera ve Hamam�da atildigi DJ'lik yasaminda birçok popüler sarkilari kendine has yorumuyla mixleyerek yeni bir deger katmistir.

Bununla beraber, kendi prodüksiyonlarına daha çok ağırlık vermeye başladı. Müzik alanında bir çok konuda kendini geliştirdi. Gerek çaldığı enstrümanlar, gerekse kullandığı yazılımlarla farklı soundlar üzerine yoğunlaştı.


Gerçekleştirdiği projeler arasinda , 100'e yakın House altyapılı parça vardir . Bir çok grup ve mc lere altyapı olanakları ve vokal kayıtları yapmakta. Ayrıca jingle jenerik reklam müzikleri hazırlamakta. Türkiye'deki saygın sanatçılara remix yapmakta.

Bu güne kadar : Yeni Melek Gösteri Merkezi, ODTÜ Şenlikleri, İTÜ Şenlikleri, !f Ankara, RED ROOM 'RITZ THE PLAZA ( Ritz Carlton ), Rixos Dubai,Hatton Wall London/UK, Bronx İstanbul, Uly-s(cadde) Clerkenwell House London/UK, Oberbayern Stuttgart GERMANY, MONO ( Ritz Carlton ),THE ONE ( Ritz Carlton )Sofia / Bulgaria (Chervilo) Geneva / Switzerland (MOA CLUB) Romania (Kristal Glam Club) VENTO ve bunun gibi bir çok prestijli organizasyon ve mekanda performans sergileyen Uyar şimdi de FORTE BAR'ın kendine has atmosferinde sizleri bekliyor.

Yorumlar

Taze haberler