Karnaval Zaman: 19 Ağustos 2009 Çarşamba - 22:30 Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul Fiyat: Giriş ücreti: 10TL. 2005 yılında">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Karnaval @ Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul

14 Ağustos 2009 00:00
Sahnede: Karnaval
Zaman: 19 Ağustos 2009 Çarşamba - 22:30
Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul
Fiyat: Giriş ücreti: 10TL.

2005 yılında Ankara'da kurulan Karnaval'ın amacı beste yapmak olsa da, birçok Bar ve Konser programında "cover" yapmıştır. Vokal'de Serkan Okumuş, Gitar'da Barbaros Evin, Bas'ta Çağlar Yıldız ve Davul'da Günhan Erengöl'den oluşan Karnaval, 2007 yılında Ankara'da bulunan "Proses" firmasıyla resmi olarak anlaşarak Pop-Funk türü besteler içeren albümün çalışmalarına başlamıştır.
Yapımcılığını Yıldıray Yıldız ve Sermurat Küçükgül'ün, Prodüktörlüğünü Özgür Salur'un, Kaydı Ender Balcı'nın, Aranjesini Karnaval ve Özgür Salur'un, Miks'i Jonathan Wyman'ın (Thissoundsgood stüdyoları ABD), Mastering'i 6 Grammy ödüllü Adam Ayan'ın (Gateway Stüdyoları ABD) üstlendiği ve Organizer Stüdyolarında kaydedilen Karnaval albümü 2008 yılının Temmuz ayında müzik marketlerdeki yerini aldı . Sadece Sev ve Zaman Geçmiyor şarkılarına çektikleri kliplerle oldukça dikkat çeken Karnaval şu sıralar 2. albümünün kayıtlarını yapmakta.

Yorumlar

Taze haberler