Kolpa Zaman: 4 Aralık 2009 Cuma - 01:30 Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul Fiyat: Giriş ücreti: 20YTL (1 yerli içki dahil) Öğrenci">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kolpa @ Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul

1 Aralık 2009 00:00
Sahnede: Kolpa
Zaman: 4 Aralık 2009 Cuma - 01:30
Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul
Fiyat: Giriş ücreti: 20YTL (1 yerli içki dahil)
Öğrenci giriş ücreti: 15YTL (1 yerli içki dahil)

Ocak 2004'den bu yana sirasiyla Cafe Guitar, ExBronx, AltKemanci, Bronx, Eskisehir Doorspark, Bursa Resimli Bar, Pulp, Jazz Stop ve Buddha'da duzenli bar programlari yapan grup 50'den fazla universite ve lise festivalinde sahne aldi. 2004 bahar donemindeki festivallerde Laco Tayfa, Rebel Moves, Mor ve Otesi ve Bulutsuzluk Ozlemi gibi onemli isimlerin on grubu oldu.
2005 Mayis ayinda Istanbul'un taninan 4 bar grubunu bir araya getiren "Taksim Kadikoy Karsilasmasi"na Taksim'i temsilen katildi. Bu proje dahilinde 6 konserde binlerce seyircinin karsisina cikti. Projeyle ilgili haber ve icerikler Cnn Turk, Ntv, Dream Tv, Hurriyet, Aksam, Radikal, Blue Jean ve Yuxexes'de yer aldi.
7 Agustos 2005 Pazar gunu Hurriyet Gazetesi "Albumleri Yok Ama Hayranlari Var" basligi altinda Kolpa'ya yer verdi. Haftasonu baskisindaki bu haber yuzbinlerce okuyucuya ulasti.
2006 Mayis ayinda artik hatiri sayilir bir dinleyici kitlesi olan grup Galatasaray Universitesi Bahar Festivali'nde bogaz kiyisinda 3000 kisi karsisinda en coskulu konserlerinden birisini verdi. Kolpa'dan hemen sonra Duman sahne aldi.
1 Temmuz 2006'da Kolpa Ankara Hipodrom'da Tarkan'in on grubu olarak sahne aldi. Bu konseri toplam 80.000 yabanci ve turk seyirci izledi. Grup bu konserde ilk kez bir bestesini (Sayende) caldi.
Daha cok "alternative rock", "pop punk" ve "dance rock" tarzlarini animsatan ve zaman zaman muziginde R&B ve hip-hop ogelere yer vermekten kacinmayan Kolpa'nin ilk albümü "Hayat Senin" 20 Nisan 2009'da raflardaki yerini aliyor

Yorumlar

Taze haberler