Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Korn'dan sert albüm müjdesi

17 Ekim 2004 00:00

Fieldy bir röportajda yeni kaydedecekleri albümün şimdiye kadar olacak en sert albüm olacağını, hiçbirşeyi ve hiçkimseyi iplemediklerini söyledi. Kasım'da başlayacakları yeni albümün hem sert hemde yapısal bir içerikte olacağını da eklemeden geçmedi.

Yorumlar

  • elbette sert olacak kaçar yolu yok...
    Üye
    sacredsoul
    Tarih
    3 Aralık 2005 00:00
  • ya umarım erkenden bitirirlerde hemen alırız.sert olsun yumuşak olsun yeterki KoRn olsun derim şahsen
    Üye
    whitestripes
    Tarih
    1 Mart 2005 00:00
  • Zaten Greatest Hits'in oyalama taktiği olduğu belliydi,ama fieldy sert diyosa o "sertlikten" biraz kuşku duymak lazım bence,çünkü elemanın müzik zevki ortada(Kalın arkadaşlara not:Fieldy bir old skool rap hastasıdır hatta bir ara bir solo albüm çıkarmıştı)Ama ben Korn'un yaptıkları müziği sevdiklerinden,başka kimseyi iplemeyecek derecede sevdiklerinden emin olduğum için onlara güveniyorum.Jonathan'ın death vokalıyla(death vokal diyince başka tarafınızdan anlayıpta hemen tepki göstermeyin,jon'un ses rengini belirtmek için yapılan bir tabir bu,grubun tarzını anlatmak için değil),Munkey ve Head'in ikiz gitarlarıyla,Fieldy'nin eşi olmayan basıyla,David'in ataklarıyla yine çok güzel bir albüm olacağı kesin,ama EN İYİSİ olup olmayacağı şu an muallakta
    Üye
    Darkshine
    Tarih
    29 Ocak 2005 00:00
  • valla bende koyu bi korn hayranıyım adamlar sert yapsalar bile kulağa hoş gelen bi melodi tutturuyorlar. diğer gruplar gibi sadece bağırmıyrolar.
    Üye
    oz_korn_
    Tarih
    8 Ocak 2005 00:00
  • helal olsun diyorum korn'a başka da birşey demiyorum
    Üye
    mavikızıl
    Tarih
    25 Aralık 2004 00:00
  • ya inanmıyorum yayine kulaklarım şişecek artık ne zaman televizyonda müzık kanalı açsam korn un yeni video kliplerını görürüm üüüfffffffffff ya korn hayranları bana kızmasınlar bu arada bu sadece benım düşüncem ama zaten çok sert müzık yapıyolar şımdi ise sertin serti yapıcaklarsa ne olucak çok merak ettim wallahi
    Üye
    sedamerve
    Tarih
    19 Aralık 2004 00:00
  • ne isteseler istesinler haklarıdır... bu gruba az bile...
    Üye
    hope_siz
    Tarih
    19 Aralık 2004 00:00
  • evet ben de okudum o röportajı.. hatta çok sert derken kendinden geçmiş.. ben de çok merak ettim bu albümü.. umarım hemen çıkar da alırız.. bi de herifler 80-100 milyon dolar civarı bişey istiyolarmış şirketlerinden.. yoksa başka şirkete geçerlermiş..
    Üye
    collateral
    Tarih
    16 Kasım 2004 00:00
Toplam 8 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler