Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Pijama - Takma Kafanı

21 Ocak 2010 00:00

2004 yılından beri aktif olarak sahnede olan; İstanbul ve birçok şehirde konserler veren Pijama, sahnedeki enerjilerini de yansıttıkları ilk albümleri Takma Kafanı ile dinleyiciyle buluşuyor.

Takma Kafanı ismi aslında albümün tüm konseptini özetliyor. Gerek sözler, gerek sound son derece eğlenceli ve pozitif bir duruşa sahip. Uzun zamandır sahne performanslarıyla hatırı sayılır bir hayran kitlesi kazanan Pijama, bu albümle henüz tanışmadığı müzikseverlerin de sevgisini kazanacak gibi görünüyor.

Yakartop Müzik etiketiyle yayınlanan albümün prodüksiyonu tamamen Pijama'ya ait. Albümün mikslerini Matthew Erdem, mastering’ini ise Barış Büyük yaptı.

Albümde söz, müzik ve düzenlemeleri Pijama’ya ait olan 9 parçanın yanı sıra, yıllar geçmesine rağmen hala dillerden düşmeyen Boşvermişim Dünyaya'nın cover'ı da yer alıyor.

Albümün ilk videosu, Gökçe Devecioğlu yönetmenliğinde Hep Aynı adlı parçaya çekildi. Grubun müziğiyle aynı çizgide, oldukça renkli ve keyifli olan video yakın zamanda televizyon ekranlarında ve internette yayınlanmaya başladı. Pijama’nın albüm fotoğrafları ise Mehmet Turgut tarafından çekildi.

Klibi izlemek, grubun parçalarından bir kaçını dinlemek için pijamaonline.com adresine girebilirsiniz.

Yorumlar

  • klibi çok beğendim son zamanlarda izlediğim en düşünülmüş ,çalışılmış ,fark koyan, rengarenk, enerjik bi klip..şarkı da bence eğlenceli... süpper bi hit değil belki ama ben sıkılmadım en azından.. diğer parçaları henüz dinleyemedim.. ama ilk şarkıya göre ben albümü alırım.. aldırır ..güzel güzel..

    ARTI OLARAK DEĞİNMEM GEREKEN BİŞEY VAR.. ARTIK BİRİLERİNİ KENDİNDEN DAHA ÖNCE BİŞİLER YAPMIŞ BİRİLERİNE BENZETME huyumuzdan vazgeçsek.. illaki bişeyler bişeylere benzicek.. o tarzı da ilk atena bulmamıştı sonuçta.
    Üye
    sheltox
    Tarih
    22 Ocak 2010 00:00
  • Klip çok başarılı, ama klip şarkısı için aynı şeyi söyleyemem. Albümü yakın zamanda edinmeyi düşünüyorum diğer şarkılara da bir şans vermek için.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    22 Ocak 2010 00:00
  • Çok iyi ve çok özenli bir sahne grubu. Umarım albümleri de bir o kadar iyi olur.
    Üye
    serkan_h
    Tarih
    21 Ocak 2010 00:00
  • gayet güzel athena dinleyenlerin az cok kulak asinalığı yapıcakları bi album olmus tarz güzel vokaller güzel e daha ne olsun :D
    Üye
    QrisS
    Tarih
    21 Ocak 2010 00:00
  • çok başarılı bir albüm olmuş
    Üye
    Rockvolkann
    Tarih
    21 Ocak 2010 00:00
  • sahne performansları mükemmel:) samimiyet üst derece...
    Üye
    trkrorbay
    Tarih
    21 Ocak 2010 00:00
Toplam 6 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler