Kubilay Kan Zaman: 28 Ekim 2010 Perşembe - 22:00 Mekan: Haymatlos - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: 15 TL. (1 içki dahil) Bilet: Haymatlos, Taksim ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kubilay Kan @ Haymatlos - Beyoğlu - İstanbul

20 Ekim 2010 00:00
Sahnede: Kubilay Kan
Zaman: 28 Ekim 2010 Perşembe - 22:00
Mekan: Haymatlos - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 15 TL. (1 içki dahil)
Bilet: Haymatlos, Taksim

Kubilay Kan’ ın muhteşem sahne performansı ile gerçekleşecek olan gecede 40 lar, 50 ler, 60 lar , 70 ler ve 80 ler’ den günümüze en hit olmuş İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca ve Portekizce parçalar kulaklarınıza ulaşırken, romantizmin sizi ele geçirmesine engel olamayacaksınız!

Kubilay Kan, 1995 yılında konservatuarın nefesli sazlar lisans bölümünü başarıyla bitirdi. 1998 yılında Fransız hükümetinin vermiş olduğu bursla Strasbourg' ta Fransız müzisyenler ile çalışmalar yapan Kan, 1999 yılında kendi besteleriyle katıldığı Berklee College of Music okulunun Paris 'te açmış olduğu dinletide, özel ‘European Scholarship For International Students’ bursunu alarak Amerika’daki Berklee College Of Music okuluna girmeye hak kazandı. Berklee'deki Music Production and Contemporary Writing bölümündeki eğitimi boyunca piyano dalında Prof.Frank Carlberg ,aranje sınıfında Dan Moretti ve Latin müziği ve aranjmanı sınıfında Bernardo Hernandez ,vocal alanında da Anne Pecham,Gabrielle Goodman ve Adriana Balic gibi önemli eğitmenlerle birlikte çalışma fırsatı buldu.

Avrupa ve Amerika'da yapmış olduğu sahne show’larını Türkiye'ye taşıyan ve sahne performansını büyük bir ' show ' vizyonu içinde ele alan KUBİLAY KAN, klasik ve modern müzik alanlarındaki 22 yıllık birikimini, 28 EKİM Perşembe gecesi HAYMATLOS’ da özel bir gece yaşamak isteyenler ile paylaşacak.

Yorumlar

Taze haberler