Robbie Williams’ın müzikte 20. yılını onurlandırmak adına oldukça geniş kapsamlı bir içeriğe sahip ''
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Robbie Williams :: In And Out Of Consciousness:The Greatest Hits 1990 - 2010

26 Ekim 2010 00:00
Robbie Williams’ın müzikte 20. yılını onurlandırmak adına oldukça geniş kapsamlı bir içeriğe sahip ''In And Out Of Consciousness'' adlı greatest hits albümü Karma Love’ın katkılarıyla ve EMI etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

İngiltere’den çıkmış en başarılı ve albümleri en çok satan sanatçı olan Robbie Williams’ın 'Shame' adlı yepyeni bir single’ı da bu greatest hits albümünde yer alıyor. Gary Barlow’la ortak yazılan şarkıda iki süperstar düet yapıyor. Robbie’nin Take That grubundan ayrılmasından bu yana Gary Barlow’la ilk ortak performansı olması da parçayı özel kılıyor. Robbie Williams’ın 39 en önemli hit’inin (Take That’le beraber ‘Everything Changes’, George Michael’ın 'Freedom' cover’ı, 'Angels', 'She's The One', 'Feel', 'Bodies' ve yepyeni parçası 'Heart and I' ile daha niceleri) toplandığı bu albümde sanatçının hayranlık uyandırıcı, rekorlarla bezeli 20 yıllık müzik kariyerinde bir yolculuğa çıkma fırsatı elde edeceksiniz.

''In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 - 2010'', şimdiye kadar albümleri toplamda 57 milyon satmış olan dünyanın en büyük süperstarlarından Robbie Williams’ın hayranlarının kaçırmamaları gereken bir fırsat.

Yorumlar

Taze haberler