Suzanne Vega Close-Up, Vol 2,
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Suzanne Vega - Close-Up, Vol 2, People and Places

26 Ekim 2010 00:00
Suzanne Vega’nın unutulmaz eserlerini tekrar yorumladığı 4 tematik albümden ikincisi "Suzanne Vega Close-Up, Vol 2, People and Places", Joy FM’in katkılarıyla ve EMI etiketiyle sanatçının hayranlarının beğenisine sunuldu.

''İnsanlar ve mekanlar'' temalarını içeren bu albüm, Suzanne Vega’nın en büyük iki hit’ini de içeriyor: 'Luca’ ve 'Tom’s Diner’. Vega ve gitarının başrollerde olduğu albümde bazı şarkılarda kullanılan elektro gitarlar, yaylılar ve hafif bir perküsyon albümün atmosferini renklendiriyor. Bu çalışmanın temel esin kaynağının New York olduğunu belirten Vega, 'Queen and the Soldier' klasiği ve Mark Linkous ve Dangermouse ile ortak yazılmış olan yeni 'The Man Who Played God' parçası ile doyumsuz bir müzik ziyafetini dinleyici adına garantiliyor. Sanatçıya stüdyoda Gerry Leonard (gitar), Michael Visceglia (bas) ve Brooklyn çıkışlı meşhur yaylı üçlüsü Brooklyn Rider eşlik etti.

Suzanne Vega’nın en çok beğeni toplamış olan parçalarının bir araya getirildiği bu tematik albüm serisinin 2. çalışması ''People and Places''i kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar

Taze haberler