Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Model Moda Deniz Kulübü’nü Renklendirdi!

8 Kasım 2010 00:00
Ocak 2011’de çıkması planlanan yeni albümleri için Demir Demirkan’la stüdyo çalışmalarını sürdüren genç pop-rock grubu MODEL; 6 Kasım 2010, Cumartesi akşamı Moda Deniz Kulübü’nde kulüp üyeleri için verdikleri ilk konserde, eğlenceli repertuarları ve enerjik sahne performanslarıyla büyük beğeni topladı!

Fatma Turgut (vokal), Okan Işık (gitar), Serkan Gürüzümcü (gitar), Can Temiz (bas gitar) ve Aşkın Çolak’tan (davul-perküsyon) oluşan MODEL, konserde "cover" şarkılarının yanı sıra, prodüktörlüğünü Demir Demirkan’ın üstlendiği yeni albümlerinde yer alan bazı şarkıları da seslendirdiler.

Moda Deniz Kulübü’nde ilk kez sahneye çıkan genç grup; yaklaşık iki saat süren konserde muhteşem sahne performanslarıyla dinleyicilere eğlenceli bir akşam yaşattı.

2009 yılında GNL Entertainment’ın desteği ile piyasaya çıkardığı “Perili Sirk” adlı “Extented Play (4-5 şarkıdan oluşan kısa albüm)” çalışmasıyla kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran MODEL; 12. Tuborg Roxy Müzik Günleri - Billboard Özel Ödülü, Nokia Super Sound’07 Yarışması - “Arkadaşınla En İyi Giden Şarkı” kategorisinde birincilik ödülü ve Efes Pilsen için besteledikleri “Sokakta Hayat Var” şarkısıyla 2010 Digital Age Awards - “En Yaratıcı Müzik/Ses Tasarımı Birincisi” ödülünün sahibi.

Son albümleri için prodüktörlüğe uzun süre ara veren Demir Demirkan ile Babajım Stüdyosu’nda kayda giren MODEL; 13 şarkının yer alacağı albümlerini Ocak ayında piyasaya çıkarmayı planlıyor. Grup; albüm çalışmaları devam ederken, İstanbul’un farklı mekanlarında sahne alarak seyircisiyle buluşuyor.

facebook.com/modelband
twitter.com/model_band

Bilgi için:
Emrah Günkaya - Begüm Ürügen
GNL Entertainment
Tel: 0 212 293 36 30
www.gnl.com.tr

Yorumlar

Taze haberler