Cem Adrian Zaman: 10 Ocak 2011 Pazartesi - 20:30 Mekan: Halk Eğitim Merkezi - Kadıköy - İstanbul Fiyat: Tam: 34,00 TL Öğrenci: 28,50 TL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Cem Adrian @ Halk Eğitim Merkezi - Kadıköy - İstanbul

3 Ocak 2011 00:00
Sahnede: Cem Adrian
Zaman: 10 Ocak 2011 Pazartesi - 20:30
Mekan: Halk Eğitim Merkezi - Kadıköy - İstanbul
Fiyat: Tam: 34,00 TL
Öğrenci: 28,50 TL
Bilet: Biletix

Piyasaya çıkardığı yeni albümü “Kayıp Çocuk Masalları” yoğun ilgi gören Cem Adrian; 10 Ocak 2011, Pazartesi akşamı saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde muhteşem şarkılarını hayranları için seslendirecek!
İki yıl aradan sonra çıkardığı “Kayıp Çocuk Masalları” adlı beşinci albümünü bir ses performansı değil, his performansı olarak tanımlayan Cem Adrian; Aralık ayında beş şehirde verdiği lansman konserlerinin ardından, Türkiye’nin dört bir yanında verdiği konserlerde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Birçokları tarafından ses performanslarıyla tanınan Adrian; yeni albümünde, kaleme aldığı şarkı sözlerini ön plana çıkartarak duygularını güçlü şekilde ortaya koyuyor. Alışılmışın dışında, cesur müziğiyle büyük bir hayran kitlesi oluşturan Cem Adrian; “Kayıp Çocuk Masalları”nda şarkılarının yanı sıra, insanın hayattaki tüm yalnızlıklarını temsil eden çarpıcı ve sıra dışı albüm kapağıyla da büyük ses getirdi.

Cem Adrian konserde; “Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım”, “Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti”, “Essentials / Seçkiler” ve “Emir” adlı dört albümünün yanı sıra yeni albümü “Kayıp Çocuk Masalları”ndan parçalara da yer verecek.

Yorumlar

Taze haberler