Epica Draconian Tristania Zaman: 26 Mart 2011 Cumartesi - 18:00 Mekan:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Epica & Draconian & Tristania @ Küçükçiftlik Park - Maçka - İstanbul

18 Ocak 2011 00:00
Sahnede:
Epica
Draconian
Tristania
Zaman: 26 Mart 2011 Cumartesi - 18:00
Mekan: Küçükçiftlik Park - Maçka - İstanbul
Fiyat: Genel Gİriş: 46 TL (İndirimli)
Sahne Önü: 93 TL(İndirimli)
Bilet: eventbrite.com
--
Son yillardaki buyuk yukselisiyle gothic rock gruplari arasinda en ust siralarda yerini alan ve son albumleri `Design Your Universe` turnesi kapsaminda Kuzey Amerika turnesinden henuz donen EPICA, uzun bir aradan sonra Unirock organizasyonuyla 27 Mart 2011 Pazar gunu Istanbul`da Macka Kucukciftlik Park`ta sahne alacak. Konserin on gruplari da en az EPICA kadar konusulacak. DRACONIAN ve TRISTANIA, 27 Mart`ta EPICA ile ayni sahneyi paylasacaklar. Kisacasi gothik/senfonik metal muzik tarzinin hayranlarini festival tadinda muthis bir gun bekliyor.

EPICA konserinin çok az sayıdakı indirimli biletleri EVENTBRITE uzerinden satista. San Fransisco, ABD`de kurulu EVENTBRITE online bilet satis sektorunde devrim yaratan bir kurulus. Bugune kadar 20 milyona yakin bilet satisi gerceklestiren EVENTBRITE sektorde bircok yenilige de imza atti. Bunlarin arasinda belki en onemlisi artik ``biletin kaybedilmesi veya calinmasi`` diye bir sorunun tamamen ortadan kalkmis olmasi. EVENTBRITE uzerinden aldiginiz elektronik biletler email kutunuzda. Istediginiz zaman cikis alabiliyorsunuz. Tek yapmaniz gereken etkinlige gelirken EVENTBRITE uzerinden aldiginiz biletin cikisini alip kapidaki gorevliye ibraz etmek. Her biletin uzerinde yer alan barkod kapida EVENTBRITE`in ozel Iphone aplikasyonu tarafindan okunuyor. Biletlerini saklamayi sevenler icin Unirock`in bir de surprizi var. EVENTBRITE`tan aldiginiz elektronik bilet ciktilarini konser gunu kapida ozel basim biletlerle degistirebilirsiniz. Yine EPICA konserine ozel olarak, sadece biletlerini EVENTBRITE uzerinden alanlara 50x70 ebadinda orijinal konser posteri hediye. Biletinizi PAYPAL hesabinizla guvenle alabilirsiniz.. PAYPAL bugun dunyada en yaygin olarak kullanilan ve en guvenilir online odeme metodu olarak kabul ediliyor. PAYPAL hesabiniz yoksa www.paypal.com.tr adresinden kolaylikla olusturabilirsiniz.

Bu konserde kesinlikle herhangi bir ad altinda davetiye dagitimi yapilmayacaktir. Tum muzikseverlerin indirimli donemden yararlanip biletlerini almalarini oneriyoruz.


Bir Unirock Organizasyonu

www.unirock.org

Yorumlar

  • Headliner olarak Nightwish'i de görmek isterdi gözler bu 3 grubun yanında. Ama fiyatlar çok uygun zamanı ayarlayabilirsem gidebilirim. Birde Finli müzik elemanlarını ikna edebilseler çok leziz olacak. Bodom'la beraber Finli grupların aktığını görebiliriz umarım..
    Üye
    linde_
    Tarih
    1 Şubat 2011 18:45
  • Tristania gerçekten süper bi grup ancak Türkiye'de pek tanınmadı. Tanıyan yine de gider. İndirimli biletleri kaçırmamak gerek.
    Üye
    beklicem321
    Tarih
    20 Ocak 2011 17:03
  • trisania diğer iki grubuda döver aslında
    Üye
    quorthon
    Tarih
    20 Ocak 2011 13:53
  • 27 Mart YGS. iyi ayarlanmamış bir tarih olmuş.
    Üye
    System666
    Tarih
    19 Ocak 2011 21:40
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler