Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Queens OF Noize @ Vox - Taksim - İstanbul

3 Kasım 2004 00:00
Sahnede: Queens Of Noise
Zaman: 6 Kasım 2004 - 23:00
Mekan: Vox - Taksim - İstanbul
Fiyat: 22,5MTL

Doksanların ikinci yarısında tahtını elektronik müziğe kaptıran rock tüm ihtişamıyla geri dönüyor. White Stripes'dan Franz Ferdinand'a, Interpol'den Black Rebel Motorcycle Club'a uzanan bu yeni rock hareketini sahiplenen ve yayan klüp DJ'leri de popüler müzik gündeminin üst sıralarında yer bulmaya başladılar. Her partiyi kolaylıkla çılgın bir rock deneyimine dönüştürme becerisiyle, kısa sürede haftalık eventleri "Barfly"ı Londra'nın hakkında en çok konuşulan gecelerinden biri haline getiren Queens of Noize ikilisi de bu yeni rock'n'roll dalgasının en sansasyonel DJ'lerinden. Barfly geceleri o kadar sevildi ki Yeah Yeah Yeahs, Black Rebel Motorcycle Club gibi topluluklar Londra’ya geldiklerinde burada gizli konserler vermeyi ihmal etmediler. White Stripes elemanları, Courtney Love, Liars, Peaches, Electric 6 de bu gecelerde boy gösteren yıldızlardan sadece bir kaçı.

Reading, Glastonbury gibi büyük festivallerde de sahne alan Queens of Noize Pink’in özel ricasıyla kendisine 32 konserlik Avrupa turnesinde eşlik etti. DJ setlerini kostümleri ve danslarıyla bir rock’n’roll performansına çeviren Queens of Noize ikilisinin DJ setleri rock’n’roll heyecanını damarlarında taşıyan herkesin kaçırmaması gereken bir gece.

Not: Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır

Yorumlar

  • ben de bu karılara gıcık oluyorum.bir de her hafta nme'de taş rock starlarla sarmaş dolaş resimleri çıktıkça daha da çok sinirimi bozuyorlar.katılıyorum bence de sürtükler.
    Üye
    touchmeimsick
    Tarih
    24 Aralık 2004 00:00
  • Ya arkadaşlar bırakın bu salak saçma şeyleri!Bunlar ne anlar rock'tan müzikten!Popüler kültürün müziği ve sanatı yok edişine şahit oluyosunuz işte herşey bu kadar!!!
    Birileri aylarca hatta yıllarca oturup birşeyler üretiyorlar,sonra iki tane yeni yetme sürtük bunları cd'den çalıp para kazanıyor!!!
    Bizim gerzek organizatörlerimizde böyle tiplerle organizasyon yapıyorlar!E tabi koca grubu getirmek var,iki tane sürtüğü getirmek var!!!
    Üye
    Broken_stick
    Tarih
    12 Aralık 2004 00:00
  • Bu program için tek bir şey söyleyebilirim: BUNLAR SAHTEKAR. Başka insanların yaptığı müzikleri birilerine çalarak hatta buralara kadar gelip çalarak (hem de cd playerda çalarak :)) sanki buradaki insanlar bu grupları bilmiyor ya da bu müzikleri çalan yerler ve DJ'ler yokmuş gibi bize Interpol, Killers, BRM, BSP ve diğerlerini yeniden tanıtmak istiyorlar. Size önerim böyle salaklara prim vermemenizdir. Rock'n'roll heyacanımız bu 2 sürtüğe kaldıysa vay halimize. Gerçekten böyle bir heyecana ihtiyacınız varsa ya canlı müzik çalan bir yere gidin ya da iyi bir sex yapın.
    Üye
    Opal
    Tarih
    8 Kasım 2004 00:00
  • abi gidelim ama ben 18 altıyım benide cebinize koyun öyle sokun içeri ehhe hhe! ya bakarsınız kızlardan birini ayarlarım ama lezo falan diyosanız olmaz yani! ehhh ee!
    Üye
    _DoGu_
    Tarih
    5 Kasım 2004 00:00
  • Sex te sınır tanımayan hatunlar... Mutlaka gitmem lazım :) Zaten biraz önce Taxim de asılı olan afişlerini yürüttüm :)
    Üye
    divinemusic
    Tarih
    5 Kasım 2004 00:00
  • vay terbiyesiz bekçi :P bunlar lezoo
    Üye
    karete
    Tarih
    5 Kasım 2004 00:00
  • Üye
    petevenegondi
    Tarih
    4 Kasım 2004 00:00
  • altta verilen linkler çalışmıyo ve şu sağ taraftaki kızmı erkekmi şapkalı olan kızda ötekini çözemedim
    Üye
    karete
    Tarih
    4 Kasım 2004 00:00
  • """"Not: Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır"""

    acaba sebebini örenebilirmiyim
    birde kim bunlar yaa! daha kendileri 18 yaş altı!

    .......üyor. White Stripes'dan Franz .............
    acaba burdaki Stripes ten dolayı olabilirmi?
    Üye
    d-o-g-u
    Tarih
    3 Kasım 2004 00:00
Toplam 9 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler