Bruno Mars’ın">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Bruno Mars - Doo-Wops & Hooligans

26 Ocak 2011 00:00

Şubat 2011’de gerçekleşecek olan 53. Grammy ödüllerine 7 adaylıkla katılacak olan Amerikalı pop/alternatif hip hop/R&B sanatçısı Bruno Mars’ın yeni albümü Doo-Wops & Hooligans, Warner etikletiyle raflardaki yerini aldı.

Albümdeki parçalar, sanatçının yapımcı ekibi The Smeezingtons’a ait. Yurtdışında yayımlandıktan sonra Billboard 200 listesine 3 numaradan giriş yapan albüm Avustralya, Kanada ve Yeni Zelenda’da da ilk 10’da yer alarak dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca çıkış parçası "Just the Way You Are" 4 hafta boyunca Billboard Hot 100 listesinin ilk sırasında kalarak önemli bir başarıya imza attı.

Doo-Wops & Hooligans, eleştirmenler tarafıdan çok farklı tarzları bir arada barındıran eklektik yapısıyla (pop, rock, reggae, R&B, soul, hip hop) oldukça olumlu eleştirilerle karşılandı. Ayrıca sanatçının bu albümdeki bazı parçalarının müzikal tarzı Michael Jackson ve Jason Mraz ile kıyaslandı. Bu isimlerin yanı sıra Kanye West, Shakira, U2, Coldplay sound’uyla bazı şarkıların benzerlikleri olduğu belirtildi. Parçaların çoğu ‘kendini iyi hisset’ tarzı iyimser bir yapıya sahip.

Genç yetenek Bruno Mars’ın bu özenli ve başarılı albümüne kayıtsız kalmayın.

Yorumlar

Taze haberler