7 Pink floyd ve 2 prenses Meat The Beetles Zaman: 11 Şubat 2011 Cuma - 21:00 Mekan: Jolly">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

7 Pink floyd ve 2 prenses @ Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

4 Şubat 2011 00:00
Sahnede: 7 Pink floyd ve 2 prenses
Meat The Beetles
Zaman: 11 Şubat 2011 Cuma - 21:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam 30.00 TL
Öğrenci 25.00 TL
Bilet: biletix.com

Türkiye'nin en iyi iki "saygı grubu" 7 Pink Floydlar 2 Prenses ve Meat The Beetles , 11 Şubat Cuma gecesi Beyoğlu'nun gözde mekanı Romeo Juliet'de.

7 Pink Floydlar ve 2 Prenses

7PF2P, 2006 yılının Eylül ayında “Saygıyla Pink Floyd Çalmak” amacıyla bir araya geldi. Zaman içinde genişleyen kadrosu bugünkü halini aldı.Daha önce bazı müzik projelerinde birlikte çalışmış elemanların yanı sıra farklı müzik geçmişleri olan elemanları da bünyesinde barındıran 7PF2P, Pink Floyd’a duyduğu saygıyı, bu grubun müziklerini orijinal seslerine yakın şekilde çalmaya gayret ederek gösteriyor.

7PF2P, 2007-2008'de genellikle İstanbul içerisinde çeşitli mekânlarda konserler verdi.Bu süre içinde repertuarına Pink Floyd'un otuz yılı aşan tarihçesindeki farklı dönemlerden şarkıları katmaya çalıştı.Grup, 2008 yılı sonundan itibaren daha geniş bir dinleyici kitlesine ulaşabilmek adına İstanbul'un farklı mekânlarında verdiği konserleri diğer şehirlere de yaymaya başladı.

Meat The Beetles

Çocukluklarından beri The Beatles hayranı olan bir grup müzisyen, çocukluk hayallerini gerçekleştirmek üzere Meat the Beetles grubunu kurdu.Kısa süre içinde İstanbul'un en ünlü mekanlarında sahne almayı başaran Meat the Beetles, konserlerinde 40'a yakın efsaneleşmiş The Beatles şarkılarına yer veriyor.

Yorumlar

Taze haberler