Koçani Orkestar Zaman: 18 Mart 2011 Cuma - 21:00 Mekan: Olimpia Wish - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:28.50TL Öğrenci:23.50TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Koçani Orkestar @ Olimpia Wish - Taksim - İstanbul

1 Mart 2011 00:00
Sahnede: Koçani Orkestar
Zaman: 18 Mart 2011 Cuma - 21:00
Mekan: Olimpia Wish - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:28.50TL
Öğrenci:23.50TL
Bilet: biletix.com

Kimse üflemeli çalgıları bu kadar güzel çalamadı, kimse onlar kadar coşku yaratamadı,ve yine kimse onlarla geçirdiği müzik ziyafetinden pişman olmadı.

Ve işte her sene İstanbul’da hayranlarıyla buluşan ve unutulmaz gecelere imza atan Makedonya'nın en büyük trompet virtüözü King Naat Veliov önderliğinde kurulmuş Koçani Orkestar, 18 Mart Cuma gecesi Beyoğlu’nun yaşayan efsanesi Olimpia Event Hall ‘de Tuna Production imzasıyla kulaklarınızın pasını silmeye geliyor.

Emir Kusturica'nın ''Çingeneler Zamanı'' isimli Dünya'ca ünlü filminin orkestrası olan bu grubun gecesinde bulunmaktan keyif alacak, King Naat Veliov ve orkestrasının enstrümanları ağlatırcasına çalarak çıkarttığı harika ve fantastik sesler ve şarkılarla Beyoğlu'nda tarihi gecelerden birine şahit olarak bu konseri günlerce unutamayacaksınız.

O halde 18 Mart Cuma gecesi doğru zamanda doğru yerdeydik demek için Olimpia Event Hall'de ''Koçani Orkestar İle Büyülü Seslere Yolculuk '' serüveninde yerinizi şimdiden ayırtmanızı tavsiye ediyoruz.

Yorumlar

Taze haberler