Mark Knight Zaman: 23 Mart 2011 Çarşamba - 23:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 40.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Mark Knight @ Indigo - Taksim - İstanbul

17 Mart 2011 00:00
Sahnede: Mark Knight
Zaman: 23 Mart 2011 Çarşamba - 23:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 40.00 TL
Bilet: biletix.com

Son 6 ayda elektronik müzik yıldızlarının çoğunun ömrü boyunca ulaştığı başarıların toplamından daha fazla başarıya tek başına imza atmış bir modern zaman efsanesi... Mark Knight.

Yaptığı sayısız prodüksiyon ve remixler ile dans müzik listelerini alt üst eden, sahibi olduğu Toolroom Records isimli plak şirketiyle de tüm listeleri domine ederek bu kültürün en önemli isimlerinden biri haline gelmiş olan efsane DJ ve prodüktör Mark Knight, Burn ana sponsorluğu ve FG 93.7 farkıyla 23 Nisan günü kariyerinin zirvesindeyken Indigo'da Türkiye'deki hayranlarıyla buluşuyor.

Mark Knight, her cumartesi gecesi FG 93.7’de yayınlanan ve büyük bir dinleyici kitlesine sahip Toolroom Radio Show’u FG Saturday Resident kapsamında hazırlamakta.

Bünyesinde Funkagenda, Wolfgang Gartner, D Ramirez gibi isimleri barından ve sektörün en prestijli plak şirklerinden biri olan Toolroom Records’un kurucusu olan Mark Knight; ‘Man With The Red Face’, ‘Downpipe’, ‘Good Times’, ‘Devil Walking’ gibi prodüksiyonlarıyla dünya çapında muhteşem başarılar elde etmesi yanında, Faithless, Black Eyed Peas ve Underworld gibi isimlerle beraber çok konuşulan işlere imza attı.

Kazandığı sayısız ödülün dışında birde Grammy adaylığı bulunan Mark Knight; Amnesia, Space Ibiza, Ministry Of Sound, Pacha New York gibi en önemli kulüplerin resident DJ’liğini sürdürüyor.

Yayınladığı Toolroom Knights derleme albümleri ile yıllar boyunca zirvedeki yerini koruyan dans müziği albüm serilerinin tümünü devirerek bir kez daha sektördeki tabuları yıktı.

Çağdaş DJ performansları ile dans pistlerini kasıp kavuran Mark Knight, günümüz dans müziğinin dinamiklerini, seyirci ile muhteşem bir uyum içersinde kullanarak, 23 Nisan gecesi Indigo'nun önündeki uzun kuyruğu başarıyla geçip kendisini dinlemeye gelenlere unutamaycakları bir performans sunacak…

Yorumlar

Taze haberler