Patrick Rondat Zaman: 23 Nisan 2011 Cumartesi - 17:30 Mekan: Rock N Rolla - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: 31.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Patrick Rondat @ Rock N Rolla - Beyoğlu - İstanbul

24 Mart 2011 00:00
Sahnede: Patrick Rondat
Zaman: 23 Nisan 2011 Cumartesi - 17:30
Mekan: Rock N Rolla - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 31.00 TL
Bilet: biletix.com
Hammer Müzik (Kadıköy)
Stage Müzik (Kadıköy)
TNT Müzik (Kadıköy)
Lale Plak(Tünel)
Kıvılcım Müzik (Tünel)
Pera Musical Instruments (Tünel)
Mephisto (Beyoğlu)
Pena Müzik (Beşiktaş)
Gargamel (Kadıköy)

Patrick Rondat Türk müzikseverlerle buluşuyor. En önemli albümlerinde yer alan parçalar eşliğinde, gitar teknikleri ile ilgili istediğiniz her şeyi sorabileceğiniz interaktif bir çalışma için İstanbul’a geliyor.











Patrick Rondat, kendi çağdaşı olan Jason Becker, Steve Vai, Joe Satriani, Paul Gilbert, Marty Friedman, Vinnie Moore vs. gibi Amerikalı müzisyenlerin piyasaya hakim olduğu bir ortamda Avrupa kıtasından çıkmış az sayıdaki virtüöz gitaristlerden biri olarak takdir kazanan eşsiz bir müzisyendir.

''Rape Of The Earth'' adlı albümünün yarattığı etkinin ardından çıkarttığı ''Amphibia'' adlı albüm, Neo-Klasik ve Rock adına ortaya koyulmuş en önemli çalışmalardan biri olarak kabul görür. Özellikle bu albümde yer alan ''Vivaldi Tribute'' adlı yorum hafızalarda hala yer almaktadır. 1999 yılında, Tommy Aldridge (Davul), Michel Petrucciani (Piyano) gibi büyük müzisyenlerin eşlik ettiği ''On The Edge'' adlı çalışma Patrick Rondat’ın ne kadar büyük bir gitarist olduğunu bir kez daha kanıtlayan bir diğer önemli albümüdür. Özellikle, 2004 yılında yayınlanan ''An Ephemeral World'' adlı albüm Patrick’in kariyerinin adeta doruk noktasıdır.

Albümlerinde Neo-Klasik ögelere de yer veren Patrick, bu tarzın ilk temsilcilerinden biri olarak yeni dönem gitaristlere de ilham kaynağı olmuştur. Vera Music Productions olarak Türk gitaristleri ve müzikseverlerini bu deneyimden faydalanmak için 23 Nisan 2011 Saat 18.00’de Rock’n Rolla Bar’a davet ediyoruz.

Yorumlar

Taze haberler