Post Zaman: 21 Nisan 2011 Perşembe - 22:00 Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta - 18.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Post @ Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul

7 Nisan 2011 00:00
Sahnede: Post
Zaman: 21 Nisan 2011 Perşembe - 22:00
Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta - 18.00 TL
Bilet: biletix.com

Mottosu ''Delirenleri rahatlatır, rahat olmayanları delirtir!'' olan, ''Art By Chance'' adlı Uluslararası Kısa Film Festivali’nin tanıtım müziklerini yapan rahatsız grup Post, 21 Nisan Perşembe günü Bronx Pi Sahne’de!

Post, 2006 senesinde, ses mühendisi ve tasarımcısı Erdem Tunalı, trip-hop söz yazarı ve vokalisti Aytuğ Aksakal, basist Burak Serter ve davulcu Salih Topuz birlikteliğinde İstanbul'da kuruldu. Elektronik müziği, dans müziği, alternatif müzik, country müzik, punk, hip hop ve trip hop ile sentezleyerek farklı bir sound yakalayan grup; 2007'den beri müzik piyasasında yer alıyor.

2009 yılında ilk albümü ''Su Yolunu Bulur” ve 2010 yılında da “ Anti - Meta” adlı albümü piyasaya süren Post, SQL ödüllü Çağan Tunalı ve Grammy ödüllü ses mühendisi Andy Jackson ile çalışarak bu konuyu ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor.

Farklı ve başarılı tarzları dünya çapında fark edilmiş olacak ki, 13 ülke 130 şehirde gerçekleşen “Art By Chance” adlı Uluslararası Kısa Film Festivali’nin de tanıtım müziklerini yapıyorlar.

Müziği, evrensel bir dilde farklı formlarda karşımıza çıkan titreşimler olarak tanımlayan ve bu felsefeyi kendi yaşamlarına da yansıtan Post kulaklarımızın pasını silmek için 21 Nisan Perşembe akşamı Bronx Pi Sahne’ye geliyor..

Yorumlar

Taze haberler