Jack Friday Zaman: 13-05-2011 - 23:30 Mekan: The House Cafe - Taksim - İstanbul Adres: İstiklal Cad. Mısır Apartmanı -- 1800’lü yıllardan bu">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Jack Friday @ The House Cafe - Taksim - İstanbul

12 Mayıs 2011 00:00
Sahnede: Jack Friday
Zaman: 13-05-2011 - 23:30
Mekan: The House Cafe - Taksim - İstanbul
Adres: İstiklal Cad. Mısır Apartmanı
--
1800’lü yıllardan bu yana ortaya koyulan karakteriyle, bugün 130’dan fazla ülkede sembol isim haline gelen Jack Daniel’s Tennessee Whiskey; ''Jack Friday'' ile Cuma gecelerinize eğlence katıyor!

Haftanın yoğun koşuşturmasını keyifli bir Cuma akşamı ile bitirmek isteyen Jack Daniel’s severler 29 Nisan – 10 Haziran tarihleri arasında ''Jack Friday''ler ile eğleniyor! Her hafta farklı bir mekanda birbirinden keyifli DJler ve performans ekipleriyle Jack severlerle buluşacak olan ''Jack Friday'' ile eğlencenin bu haftaki durağı 13 Mayıs Cuma akşamı DJ Murat Uncuoğlu ve Bora Üzer ile İstiklal Caddesi The House Cafe!

''Cuma akşamı ne yapsak'' derdini ortadan kaldıran ve her hafta heyecanlı bir alternatif sunan Jack Daniel’s, yaz boyunca yepyeni sürprizlerle Cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek! Sürprizlerle dolu ''Jack Friday'' programını Jack Daniel’s Türkiye facebook sayfasından (www.facebook.com/jackdanielsturkiye) takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Taze haberler