Birsen Tezer Zaman: 15 Haziran 2011 Çarşamba - 22:00 Mekan: Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 30 Öğrenci: 25 Bilet: Biletix ve">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Birsen Tezer @ Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul

1 Haziran 2011 00:00
Sahnede: Birsen Tezer
Zaman: 15 Haziran 2011 Çarşamba - 22:00
Mekan: Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 30
Öğrenci: 25
Bilet: Biletix ve kapıdan temin edilebilir.

SOLO “Performans Geceleri”@Bistro Hayal Kahvesi
BİRSEN TEZER

Bir enstrüman öğrenip çalmak en büyük hayallerinden biri olan Birsen Tezer şans eseri ''kanun''enstrümanını seçip, öğretmeni Erol Deran'dan neredeyse birebir ders alarak tamamladığı eğitiminden sonra profesyonel müzik yaşamına başladı.

İlk önceleri tek bir gitar ile başlayan serüven 1990 yılında zenginleşerek yerini grup sound’una bıraktı ve sanatçı İstanbul’un çeşitli mekânlarında grubuyla birlikte kendi zevkime uygun repertuarını oluşturup performanslar sergiledi.

1998 yılında Bülent Ortaçgil'in ''Light'' adlı albümünde Ortaçgil'le bir düet yapan Tezer (“Kimseye Anlatmadım”) Daha sonra yine Ortaçgil'in şarkılarından oluşan tribute albüm ''Şarkılar bir oyundur''da, ''Çığlık Çığlığa'' adlı şarkıyı seslendirdi. Bunun yanı sıra İlhan Şeşen ve Gürol Ağırbaş ile küçük çalışmaları oldu ve İlhan Şeşen'in hazırladığı bir film müziğini seslendirdi.

Sanatçı çok kısa bir süre önce kayıtlar ''hücum kayıt'' olarak yapılan ve kendi bestelerinin yanı sıra Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur, İlhan Şeşen ve Zafer Cımbıl'ın eserlerini de yorumladığı ''Cihan'' albümünü “Kalan Müzik” etiketiyle dinleyicilerine sundu.

Tarih
15 Haziran Çarşamba * Saat: 22.00 – 04.00
Biletler : Biletix ve Bistro Hayal Kahvesi

Yer :
Bistro Hayal Kahvesi : Meşelik Sok. No: 10 Taksim – Beyoğlu
www.hayalkahvesibistro.com

Yorumlar

Taze haberler