Bruno Mars Zaman: 15-07-2011 - 21:00 Mekan: Maçka Küçük Çiftlik Parkı - Maçka - İstanbul Fiyat: Henüz belli değil. Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bruno Mars @ Maçka Küçük Çiftlik Parkı - Maçka - İstanbul

22 Haziran 2011 00:00
Sahnede: Bruno Mars
Zaman: 15-07-2011 - 21:00
Mekan: Maçka Küçük Çiftlik Parkı - Maçka - İstanbul
Fiyat: Henüz belli değil.
Bilet: biletix.com
--
Geleceğin Michael Jackson’ı
Grammy ödüllü Bruno Mars, ilk kez Türkiye’de!

2011’in en hit şarkılarından “Just The Way You Are” ve “Grenade” ile müzik listelerini alt üst eden ünlü şarkıcı Bruno Mars, Türk hayranları ile buluşmak için 15 Temmuz’da İstanbul’a geliyor.
Geleceğin Michael Jackson’ını KüçükÇiftlik Park’ın dev sahnesinde izlemeye hazır mısınız?


2011 Grammy Ödülleri’ne yedi dalda aday gösterilen ve ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ dalında ödül kazanan Bruno Mars, ilk kez Türkiye’de konser verecek. Efsanevi sanatçı Michael Jackson’ın tahtına aday olarak gösterilen Bruno, 15 Temmuz Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak.

2011’in en hit şarkılarından “Just The Way You Are” ve “Grenade” ile müzik listelerini alt üst eden 1985 doğumlu şarkıcı, hayranları için en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Büyüleyen sesi ile tüm müzik severlerin tutkunu olduğu Bruno Mars, 4 yaşında sahne ile tanıştı. Hawaii’de uzun yıllar, aile orkestrası ile birlikte haftanın beş günü müzik yapan Bruno, 17 yaşında ise Los Angeles’a giderek müzik kariyerine yeni bir yön çizdi. Müzik otoritelerinin dikkatini “Nothin' On You” şarkısı ile çeken, Elvis Presley ve Michael Jackson hayranı Bruno, 2009 yılında Atlantic Records ile anlaşma imzaladı.

2011 Grammy Ödülleri’ne yedi dalda aday gösterilerek ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ dalında ödül kazanan genç şarkıcı, kısa sürede “Killa On Tha Run”, “The Lazy Song”, “Just The Way You Are” ve “Grenade” gibi birçok ünlü şarkıyı müzik dünyasına kazandırdı.

Bu eşsiz performansın biletleri, Biletix üzerinden satışa sunulacak. Sakın kaçırmayın!

Yorumlar

Taze haberler