Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Haşarı Eminem, Madonna'yı da küstürdü

10 Kasım 2004 00:00

Madonna, son klibi 'Just Lose It' yüzünden rap müziğin çılgın çocuğu Eminem'e küstü. Madonna'nın Eminem ile düet yapmak istediği, ancak olaylı klipte kendisini hicvettiği için bu kararından vazgeçtiği ortaya çıktı.

Eminem'in müziğini beğenen ve çılgınlıklarını kendi çizgisine yakın bulan Madonna, yeni albümünde düet yapmak üzere genç şarkıcının kapısını çalmaya karar verdi.

Tam bu sırada ortaya çıkan 'Just Lose It' adlı klip, Madonna'nın başından kaynar sular dökülmesine neden oldu.

Klipte kendisinin kılığına girerek sutyenini başına geçiren, garip garip danslar yapan Eminem'in bu davranışından dolayı alınan Madonna, projesini anında rafa kaldırdı.

Jackson yasaklattı

Eminem'in klibinde arkasında yatağın üzerinde zıplayan çocuklarla, burnu düşerken ve saçları yanarken hicvedilen Michael Jackson, bunun üzerine harekete geçerek müzik kanallarına başvuruda bulunmuş, klibin yasaklanmasını istemişti.

Jackson'ın başvurusu üzerine BET adlı kanalda klibin yayını durdurulmuş, MTV ise yayına devam etme kararı almıştı.

Ajan olmak istiyor

Klibine konu olan sanatçılar ayaklanadursun Eminem, yeni hedefini Hollywood olarak belirledi. Albümleri tüm dünyada milyonlarca satan Eminem, '8 Mil' (8 Miles) filmiyle başladığı sinema kariyerini sürdürmek istiyor.

Bu amaçla Hollywood'a nazır 4 milyon dolarlık bir malikane satın alan Eminem, özellikle casus filmlerinde rol almak istiyor.

James Bond filmlerine düşkünlüğü bilinen oyuncu, tıpkı onun gibi çevik, eğlenceli, atletik ve mizah gücüne sahip bir ajanı beyazperdede canlandırmak için yanıp tutuşuyor.

Yorumlar

  • ne olursa olsun ben eminem dinleyerek büyüdüm....ve hala pasif olarak da olsa dinliyorum....
    Üye
    sputnik_771
    Tarih
    31 Mayıs 2005 00:00
  • bu herif de herkesi küstürüyo be kardeşim, michael jackson da dava falan açacakmış just lose it ' teki görüntüler için..
    Üye
    collateral
    Tarih
    16 Kasım 2004 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler